Paran varsa satın alırsın yoksa jb yapıp yüklersin
quote:
Orijinalden alıntı: Surround
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Umarım iphone'da da nintendo'dan aldığımız zevki alabiliriz :)
Nintendo mu ? Bildiğim kadarıyla onda sace mario, sonic tarzı oyunlar oynanıyordu.
dalga geçtin değil mi? salak değilim yani bu arada, DS'in verdiği keyfi verebileceğini düşünüyorum, çünkü dokunmatik ekran.
umarım oyun cok kasmaz.E iPhone'unda kapasitesi belli.Need For Speed Undergorundu da sanırım kasmaması icin olabilecek en dusuk oyun kalitesiyle oynuyoruz.
Gangstar'dan gayet memnunum ama GTA daha iyi olursa daha iyi olur ne zaman cıkacak bu lanet oyuN
2.2.1 de kasmaz herhalde gangstar gibi
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
2.2.1 de kasmaz herhalde gangstar gibi
3.0 ister herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
Gangstar'dan gayet memnunum ama GTA daha iyi olursa daha iyi olur ne zaman cıkacak bu lanet oyuN
aynen ben de gangstar ı cok sewdim ama GTA nın adı yeter bence cıkınca gangstarın yüzüne bakmayız
benim iphone kaldırırmı bunu oc yapmak zorunda kalmayız dimi
iphone3g
quote:
Orijinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR
benim iphone kaldırırmı bunu oc yapmak zorunda kalmayız dimi
iphone3g
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
quote:
Orijinalden alıntı: Espirutus Mortal
Oyunu oynamak için jailbreak mi yapmak lazım?
beleş indirmek istersen gerek yok
Tam tersi olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: sylargray
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
quote:
Orijinalden alıntı: Espirutus Mortal
Oyunu oynamak için jailbreak mi yapmak lazım?
beleş indirmek istersen gerek yok
Tam tersi olmasın?
oyun haberleri baya erken yayılıyor galiba.kaç ay geçmiş daha hala bi sürü çıkacak denen oyun çıkmamış
off harika olcak sabırsızlıkla bekliyorum
şarjıda su gibi içer bu
quote:
Orijinalden alıntı: leylu3006
şarjıda su gibi içer bu
şarj olayını hiç sorma zaten.dün jailbreak yaptım.o oyunu dene bu oyunu indir derken 6-7 saatte şarj bitti.böyle oyunlar geldikçe bu süre dahada geriye gelecek sanırım
pek sevinçle beklemenizi tavsiye etmem çünkü oyun üstten bakış olucak dies'deki gibi PSP'dede üstten oldu iPhone'dada üstten olucak gangstar gibi olmayacak çok şaşırtıcı duydugumda üzüldüm eger yukardan bakış açısı olursa indircegimi zannetmem
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
pek sevinçle beklemenizi tavsiye etmem çünkü oyun üstten bakış olucak dies'deki gibi PSP'dede üstten oldu iPhone'dada üstten olucak gangstar gibi olmayacak çok şaşırtıcı duydugumda üzüldüm eger yukardan bakış açısı olursa indircegimi zannetmem
bende aynısını yazacaktım öyle bişey olacak bu da büyük ihtimalle