Şimdi Ara

Gta da perma ban yedım hile açmadıgım halde yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba beyler 2-3 aç once hile açmıstım biliyorum baslıkda hile acmadım yazıyo ama olay şöle yaklasık 2-3 ay once atım sonra kapattım lwl para yapıp sonra ertesi gün falan ban yedım 3 gunluk sonra bi daha açmıycam dedım ve yaptıktan sonra silmiştim zaten sonra yine yedım ama bu sefer hıle acmadım This is a complaint regarding a ban. ve ticket atarken bu yazdı galıba bırılerı report atmıs ondan ama bu cok saçma ben bısı yapmadım milletin report atmalarınamı bakıyolar sonra sadece adamın bırı para attı oda az bısı ondansa tamam eyvallah bu olaydan sonra bır ay yedım açıldı geçenlerde bugun ılk defa gırdım oynadım saat ucte ban atmıslar This is a complaint regarding a ban. yıne bu yazı var anlamıs degılım beyler kardesım oynadı ya butun gun yanımda izledım onu ne hılelı adamdan para aldık nede küfür ettik beyler yardım edın lutfen bu sefer perma yedım ne yapabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreTimee -- 27 Haziran 2016; 15:15:00 >

• 3 olmuş kardeşim napıyosun sen. Parayla aldığınız bir oyunda yapmayın oğlum.
  • Bearist kullanıcısına yanıt
    hayır aga olay sole açtım ban yedım üç gün sildim pcden yeter dedım yapmam artık sonra ban acıldı gırdım sabah kalktım yıne yemısım bır ay sonra neden dıye tıcket attım sıkayet etmısler onada eyvalklah dedım bır ay sonra ban acıldı gecen gırdım ıste bısı yapmadım he kardesıme verdım oyna dıye 16 yasında kufur falanda etmedı gozumun onunde oynadı ertesi aksam gırdım perma yıne tyıcket attım bılmem me banıymıs yanı bırı sıkeyet atmıs ole atılan banmıs bısıde yapmadım ıngılızcede pek yok derdımı zort anlattım :D
  • Boşu boşuna ban yemez kimse, yaptıklarının bedelini ödemelisin.
  • A.F.Y.D kullanıcısına yanıt
    kardeş zaten hile açsam suçlu oldugum halde nıye buraya konu acıyım suçsuzumkı derdime çare arıyorum dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı
  • Banının açılması imkansıza yakın. Çünkü şikayetin çokluğuna göre şuna da ban atalım, şuna da atalım şeklinde olmuyor. Oyuna etki eden tüm dosyalar taranıyor. Demek ki istenmeyen bir şey tespit edildi ona göre ban attılar. Son güncelleme ile bu işi daha da sıkılaştırdılar, Discord gibi konuşma programlarının overlay özelliği bile yabancı dosya olarak algılanıp ban atabiliyorlar. Hile kullanmasan bile buna benzer bir olaya yakalanmış olabilirsin. Hile kullanmadan önce düşünmeliydin bunları.
  • Bence birinin seni raporlamasıyla ban yemen düşük bir ihtimal çünkü başka bir oyunuya yapabileceklerini kısıtlı öldürsen bile oyunda cezası oluyor bi oyuncuyada başka birşey yapılamaz diye biliyorum hile açman konusunda hile yüzünden ban yiyenler 1 hafta ile 1 ay ceza alıp geri gelebiliyorlar senin durum böyleyse cidden garip bence hileli dosyalarını tam anlamı ile silememişsin onları farketmişlerdir gerçi ben pc de gta 5 olduğu halde oynamıyorum çünkü ps3 de çok gelişti ve aynısını pc de yapabilsem bile çok zaman alır 😂😂 bide bildiğim kadarı ile ps e bakmadıkları için orda hile kullananlar ban yemiyor yada öyle bişi yada öyle bişi ama sürekli garip garip spawn lar ile karşılaşıyorum evimin önünde devasa pervane fln 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ney ? Ban mı yedim ?
    10 yıl önce açıldı
    Instagramdan bi anda ban yedim
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cgrylmz30 C kullanıcısına yanıt
    hmm anladım zaten hıle dosyalarının sayısı azdı 3-5 tane falan bıde oyunu yenıden sıldım yukledım bıde o ezıyetıo cektım akk doldugu halde belkı dedıgın olabılır insanları olduruyodum ama öle tank alıp sehrın ıcıne etmıyodum atıyorum adamın bırı benı olduruyodu gezerken bende onu 2-3 kere olduıruyodum ama bunun perma ıle ödencegı aklıam gelmezdı ve tıcketa bakmıyolarda oto cevap atıyolar gitti o kadar para
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.