Şimdi Ara

Gta DS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta ds çalışmıyor sizde çalışıyormu çalışan link varmı yardım pls

+ rep vercem

• Sorunun save data couldn't be accessed olduğundan emin misin?

PM attım

Eğer sorun başkaysa pm ile bildirirsen belki yardımcı olabilirim(ayrıca bkz:Körnıl)

Bu arada Aga 10k rep pls
  • bende de çalışmıyor ilk indirdiğimde save date coldunt hatası verdi onu halletmi forumda çözümü var zaten, onu yaptıktan sonra oyun başta açıldı rocksatar games felan gösterdi sonra oyunu otomatik olarak save istiyomusunuz diye bişey çıktı yes dedim siyak ekran çıkıyo ve donuyo çözümünü bilen arkadaş varsa söylesin
  • Durum hiç de iyi gözükmüyo, özellikle R4 sahipleri için... Yabancı forumlara göz gezdirirseniz no$gba hariç sadece birkaç flash card da çalışıyor o da zor galiba. Sorun ise R4, M3 gibi flash cardların .sav dosyalarını en fazla 512 megabit lik dosyalar şeklinde yazdırması, ancak bu durum GTA:CW de ise 1024 megabit lik .sav dosyalarına yazdırması şeklinde. R4 için bir daha firmware gelmeyecek gibi. bu yüzden 2 yol kaldı galiba: ya kartın .sav dosyasını 1024 lük şeklinde yazdırtmak ya da oyuna .sav doyasını 512.lik şeklinde yazdırtmak.. 2. yol da pek mümkün gözükmediği için en azından birileri bir firmware çıkarmaya çalışırsa 2 hafta içinde oyun oynanabilir hale gelebilir... R4 e ise hiç gelmeyebilir...
  • hiç çözümü yok mu yani r4 sahipleri oyunu oynayamıcak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfxx -- 14 Mart 2009; 19:36:02 >
  • Şu an için kesin bir şey yok, oyun piyasaya sürülürse orijinal save dosyası üzerinde bir şey yapılabilir aslında.. Ama sabretmek lazım biraz galiba...
  • Ysmenu deniyo o nedir?onla oluyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ysmenu ile de olmuyor. Patch çıkmasını bekleyin.
  • Umarın yeni çıkacak olan pokemonda da aynısını yapmaz...
  • Ben EDGE kullanıyorum , No Problemo!
  • çok bomba olmuş oyun, NDS de canavar oluyor
  • vay be oyun çıkmış haberim yok.
  • Oyun beklentileri aşmış. Nihayet yıllar sonra gerçek bir GTA çıkardılar.
    (Elemtere fiş, kem gözlere şiş.)
  • ÇOK SAĞOL TAM 5 YERDEN İNDİRDİM ÇALIŞMADI

BU ARADA Yu-Gi-Oh! fanları ayın 17'sinde yeni oyun çıkıyor YUGİOH WC 2009

2800 YENİ KART

DAHA BİRÇOK YENİLİK VE 3D STORY MOD.....
  • Oyunda torbacılık yapmak neredeyse esrar kullanmaktan daha bağımlılık yapıcı valla. Senaryoyu falan bi kenara bıraktım, paso mal alıp satıyom
  • İgn 9.5 vermiş

http://ds.ign.com/articles/962/962778p3.html

Eurogamer 10 vermiş

http://www.eurogamer.net/articles/grand-theft-auto-chinatown-wars-review?page=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 17 Mart 2009; 11:12:05 >

• ben gta yı r4 ten oynuyorum, çıktığı anda yollamışlar maaşalla, bayada şirin grafikler, şehir haritası bana fazlası ile büyük geldi. Oyunda babası ölmüş Çinli bir karakter karakteri oynuyosunuz, amcanız felan paso iş verio size, üstüne tobacılık gibi işler yapabiliosunuz. Hertürlü "drug" alış ve satış kapsamında.
    birkeresinde markete gittim kazı kazan aldım 1000 dolar çıktı. şehirde girilecek böyle birkaç yer var. birtek oyun içi karakter tasarımlarını beğenmedim. Minnacık şeyler, amcam uçan bir tekme atıyor ki artık neye benzetirseniz.
  • mrb arkadaslar aynı sorunu bende yasadım ama cozdum
    http://www.europe-nintendo.com/forums/nintendo-ds/3342-gta-chinatown-wars-rom-save-fix-usa.html bu siteye girin uye olun ve dosyayı indirin adı ind-gtafix olması lazım.(dosya temiz ) daha sonra indiriginiz dosyayı acın ve icine gta yı atın ama adını xpa-gtac.nds olarak degistirin.daha sonra xpa-gtac yı calıstırın ve biraz bekleyin indirdiginiz klasörde yeni gta oluşcak.daha sonra r4 cartiniza yukleyın ve keyfını cıkartın

• Arkadaşlar bu dosyayı upload yapabilirmisiniz siteye üye olamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.