Şimdi Ara

Gta DS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bedi-bedr

Arkadaşlar bu dosyayı upload yapabilirmisiniz siteye üye olamadım

google'a gta:cw arm7 arm 9 yaz bulduğun dosyaları maxcrassl metodu ile değiştir
  • googleden baktım ama düzgün bir şey bulamadım link verebilirmisin bide maxcrassl metodu nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Orjinalden alıntı: bedi-bedr

Arkadaşlar bu dosyayı upload yapabilirmisiniz siteye üye olamadım

google'a gta:cw arm7 arm 9 yaz bulduğun dosyaları maxcrassl metodu ile değiştir
  • mininova dan indirdiğim ilk gta+fix r4 de hemen çalıştı diliyene p.m den yardımcı olurum
  • Arkadaşlar SuperCard kullanıp bu sorunu çözmeye çalışan var mı ?.
  • Reeplay arkadaşın dediğini Supercard için denedim oldu.Supercard'ı olan arkadaşlar varsa yapsın , yada bana pm atabilirler.Reeplay'e teşekkürler.

Oyun hakkındaki görüşlerim, gerçekten sağlam oyun olmuş.Ama bana da yollar çok dar geldi.İleride bazı görevler bu yollar yüzünden insanı çıldırtabilir.
  • Up, sorunumu çözebilecek arkadaş yokmu?
  • önemli değil iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfxx

bende de çalışmıyor ilk indirdiğimde save date coldunt hatası verdi onu halletmi forumda çözümü var zaten, onu yaptıktan sonra oyun başta açıldı rocksatar games felan gösterdi sonra oyunu otomatik olarak save istiyomusunuz diye bişey çıktı yes dedim siyak ekran çıkıyo ve donuyo çözümünü bilen arkadaş varsa söylesin

aynı şey bendede oldu hocam çözebildinmi problemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

bende de çalışmıyor ilk indirdiğimde save date coldunt hatası verdi onu halletmi forumda çözümü var zaten, onu yaptıktan sonra oyun başta açıldı rocksatar games felan gösterdi sonra oyunu otomatik olarak save istiyomusunuz diye bişey çıktı yes dedim siyak ekran çıkıyo ve donuyo çözümünü bilen arkadaş varsa söylesin

aynı şey bendede oldu hocam çözebildinmi problemi

Bende de aynısı oluyordu. 2 tane save slotundan aşşağıdakini tıkladım. Artık oynuyorum sorunsuz=) EZ Flash Vi kullanıyorum.

• çözdüm dostum öncelikle maxcrass yöntemi var onu uygulucaksın yani forumda mevcut olan (save date couldt'n diye başlıyo) o adımları izliceksin ama sadece o adımlardan farklı olarak yapıcağan iş arm7 ve arm9 u vericeğim linktekihttp://www.sendspace.com/file/tixofx arm 7 ve arm9 la değiştir sonra adımları izle oyun hazır olarak masaüstüne gelicek zaten sonra rahatça oynaya bilirsin.
  • quote:

çözdüm dostum öncelikle maxcrass yöntemi var onu uygulucaksın yani forumda mevcut olan (save date couldt'n diye başlıyo) o adımları izliceksin ama sadece o adımlardan farklı olarak yapıcağan iş arm7 ve arm9 u vericeğim linktekihttp://www.sendspace.com/file/tixofx arm 7 ve arm9 la değiştir sonra adımları izle oyun hazır olarak masaüstüne gelicek zaten sonra rahatça oynaya bilirsin.

oldu dostum saol

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.