Şimdi Ara

Gta episodes from liberty city mi gta 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum Ramazana 3 gün kaldı. Allah kısmet ederse 1 ay boyunca oruç tutmak istiyorum bunun içinde ps3 bi oyun alıcam. Gta 4 için sürekli ps3 te çok kasıyor çamur gibi grafikleri var gibi kötü şeyler duydum. Ama episodes from liberty city için öyle denmiyor çünkü grafikler az da olsa iyileşmiş ve kasılamalar gitmiş. Benim öğrenmek istediğim şu gta 4 ile episodes arasında bi fark varmı ? ayrıca gta 4 te mesela akşamları ağzından buhar çıkıyodu soğuk olduğu için ve yağmur fln yağıyodu aynı özellikler episodes from the cityde varmı ? yani mevsimsel değişiklikler ?
    Ayrıca siz hangisini almamı önerirsiniz lütfen her ikisinide demeyin çünkü o kadar param yok :)

• Kaç paran var.
    GTA Complete Edition (yani ikisininde içinde olduğu oyun) spotçularda 70-80 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

Kaç paran var.
    GTA Complete Edition (yani ikisininde içinde olduğu oyun) spotçularda 70-80 lira

yok hocam onu biliyorum 66 tl fln gittigidiyorda gördüm onuda alabilirim aslında ama şöyle bi korkum var hani bi blurayin içinde 3 oyun olduğu için fps düşmesi olabilme ihtimali varmı ?
  • 3 oyunda da fps düşüyor.
  • GTA 4 ile çıkmış DLC'leri arasında grafik farkı var ama hepsinde frame düşüşleri oluyor. Ayrı ayrı alsan bile bir şey değişmez o yüzden uygun fiyata bulursan Complete Edition almanı öneririm.
  • uygun fiyata GTA Complete Edition bulursan hemen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorbidSmoke

Complate alıp GTA 4 ü önce diğerlerini sonra oynamalısın. Aynı görevleri farklı kişilerle onların açısından tekrar yaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 18 Temmuz 2012; 9:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.