Yillarin deneyimi Artik ezberledik İkinci el de hangi ilani acarsak acalim pek normal kisiler denk gelmesede cogunlukla idare eder bir ortalama yakaliyoruz Ama bir yere satilik gta oyunu diye ilan acinca olaylar cigirindan cikiyor Yillardir boyle bu dunya da cocuklarin psikolojisini bozmak icin yapilmis en etkili ilac Biz la oglum yapma ayip kardes o kardes diye terbiye vere duralim Bu oyun kucucuk cocuklara al su parayi git silah al git soygun yap git kiz kacir git bir yere ates et birini temizle diye gorevler veriyor ve o gorev yerine gelince aferin oglum bu odulun deyip yeni gorevler veriliyor Ödül sistemi Bir çocugun beynini yıkamak için en etkili yöntem tehlikeli mi tehlikeli Size tavsiye bu oyuna çocuklarınızı teslim etmeyin Normalde şöyle olur Hala satılık mı Evet satılık İyi ben gideyim o zaman Abi öğrenciyim mersedes i yeni sattım 10 liram yok 3tl versem acı bana abi Bunlar normali ama özellikle eski gta oyunlarını satın durum şöyle... Hala satılık mı Satılık Abi bu oyunu bana sat Tamam Ama param az Fiyat son Ne son mu birader sen onu bana sat kardeşim fiyatı son Bulurum bak seni Hadi çocuğum işine Abi bu oyuna ihtiyacım var bak bulamıyorum ne zamandır yapma...hadi be abi Tamam ver ücreti al Bak abi sen onu bana ayır satma kimseye keserim kendimi bak Neden Bak birader mahalle bakkalını soyarım yine bulurum yapma Tamam ayırayım Yemin et be abi vercen mi oyunu ha iyi az paraya ama Sen bakkala sorsana belki anlaşırsınız sana para verir O ne demek Hiç.... Evet hiç sekmez . Bir çok gencin hayatını karartan oyun Bu günün acaip insan profillerini bu oyuna borçluyuz Yapmayın çocuklar bu oyunu oynamadan önce ayıp nedir günah nedir suç nedir iyi öğrenin sonra belki oynayın . Şaka değil bu oyun iyi şeyler öğretmiyor çocuklara. Haberlerde görüyoruz bacak kadar çocuklar ellerinde nereden bulunduğu belli olmayan bir silah normal yürüyor tüyü kıpırdamadan 3 el sıkıyor ve dönüp gidiyor Bu kişiler normal değil bu oyun da masum değil. Bu sebeple ayıp günah suç adalet kavramlarını iyi öğrenin. Normal değil. Hiç değil Yok edilen inanç örf adet görgü buna yarar Önce kendinizi ve sonra çocuklarınızı siz yetiştirin Çocuklarda önce iyi insan olmayı öğrenin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Mart 2022; 21:41:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim