Arkadaşlar GTA IV e 1.0.4.0 patch'i kurulu şuan. Oyundaki arabaları gerçek arabalar ile felan değiştirmek istiyorum ama bi türlü yöntemini bulamadım. Spark IV diye bir program buldum araştırınca, ama bu programı kullanarak vehicles.img dosyasını açamıyorum. "Erişim Reddedildi" diyor. Nasıl değiştiricem şu arabaları? Bilenler yardım ederse çok sevinicem. Bu arada oyun orjinal, crack li değil yani. Bununla bir ilgisi olabilirmi??
quote:
Orjinalden alıntı: Mertcan. GRAND THEFT AUTO IV ARABA EKLEME YÖNTEMİ
Öncelikle GTA IV kategorisinden yüklemek istediğiniz aracı indirin ve rar'dan çıkartın.(Bu araçlarıwww.gtainside.com veyawww.gtagaming.com dan indirebilirsiniz.) Sonra SparkIV programını bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın.(SparkIV programı bilgisayarınızda yoksahttp://www.thegtaplace.com/downloads/get/3475 adresinden indirebilirsiniz.) Daha sonra indirdiğiniz arabanın klasör içeriğinde yazan araba ismine bakın , mesela admiral.wft ve admiral.wtd gibi dosyalar olacaktır , daha sonra SparkIV programına gelin ve yukarıdaki butonlardan Open'a basın.Oradan da Bilgisayarım - C: - Program Files - Rockstar Games - Grand Theft Auto IV - pc - models - cdimages - vehicles.img dosyasını bulup açın.Sonrasında admiral.wtd'yi bulun import'a tıklayın ve indirdiğiniz klasörü bulup oradaki admiral.wtd ile değiştirin.Aynısını admiral.wft'ye yapın , sonra da rebuild'e tıklayın yukarıdaki butonlardan , sonra da save butonuna tıklayın yine yukarıdan , sonra sparkIV programını kapatıp oyuna girin.Böylece arabamızı eklemiş oluyoruz.İyi oyunlar dilerim :)
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=341 Bu adresten de gta IV arabalarını markalarına göre sıralanmış şekilde görebilirsiniz.İstediğiniz arabayı seçip download butonuna basıp indirin ve yukarıda anlattığım şekilde arabayı yükleyip oynayın :)
bu işini görebilir sanırım görmezse mertcan. ilgilenicektir zaten
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
quote:
Orjinalden alıntı: Mertcan. GRAND THEFT AUTO IV ARABA EKLEME YÖNTEMİ
Öncelikle GTA IV kategorisinden yüklemek istediğiniz aracı indirin ve rar'dan çıkartın.(Bu araçlarıwww.gtainside.com veyawww.gtagaming.com dan indirebilirsiniz.) Sonra SparkIV programını bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın.(SparkIV programı bilgisayarınızda yoksahttp://www.thegtaplace.com/downloads/get/3475 adresinden indirebilirsiniz.) Daha sonra indirdiğiniz arabanın klasör içeriğinde yazan araba ismine bakın , mesela admiral.wft ve admiral.wtd gibi dosyalar olacaktır , daha sonra SparkIV programına gelin ve yukarıdaki butonlardan Open'a basın.Oradan da Bilgisayarım - C: - Program Files - Rockstar Games - Grand Theft Auto IV - pc - models - cdimages - vehicles.img dosyasını bulup açın.Sonrasında admiral.wtd'yi bulun import'a tıklayın ve indirdiğiniz klasörü bulup oradaki admiral.wtd ile değiştirin.Aynısını admiral.wft'ye yapın , sonra da rebuild'e tıklayın yukarıdaki butonlardan , sonra da save butonuna tıklayın yine yukarıdan , sonra sparkIV programını kapatıp oyuna girin.Böylece arabamızı eklemiş oluyoruz.İyi oyunlar dilerim :)
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=341 Bu adresten de gta IV arabalarını markalarına göre sıralanmış şekilde görebilirsiniz.İstediğiniz arabayı seçip download butonuna basıp indirin ve yukarıda anlattığım şekilde arabayı yükleyip oynayın :)
bu işini görebilir sanırım görmezse mertcan. ilgilenicektir zaten
Teşekkürler Tolga , aldığınız hatanın sebebi sparkIV programının elinizdeki paketle uyuşmuyor olması olabilir.
GRAND THEFT AUTO IV ARABA EKLEME YÖNTEMİ
Öncelikle GTA IV kategorisinden yüklemek istediğiniz aracı indirin ve rar'dan çıkartın.(Bu araçlarıwww.gtainside.com veyawww.gtagaming.com dan indirebilirsiniz.) Sonra SparkIV programını bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın.(SparkIV programı bilgisayarınızda yoksahttp://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1824 adresinden indirebilirsiniz.) Daha sonra indirdiğiniz arabanın klasör içeriğinde yazan araba ismine bakın , mesela admiral.wft ve admiral.wtd gibi dosyalar olacaktır , daha sonra SparkIV programına gelin ve yukarıdaki butonlardan Open'a basın.Oradan da Bilgisayarım - C: - Program Files - Rockstar Games - Grand Theft Auto IV - pc - models - cdimages - vehicles.img dosyasını bulup açın.Sonrasında admiral.wtd'yi bulun import'a tıklayın ve indirdiğiniz klasörü bulup oradaki admiral.wtd ile değiştirin.Aynısını admiral.wft'ye yapın , sonra da rebuild'e tıklayın yukarıdaki butonlardan , sonra da save butonuna tıklayın yine yukarıdan , sonra sparkIV programını kapatıp oyuna girin.Böylece arabamızı eklemiş oluyoruz.İyi oyunlar dilerim :)
Yukarıdaki yazıda bulunan linkte sparkIV programının son sürümünün linkini verdim umarım çalışır.
(...\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV) dosyaya sağ tıklayın özelliklerde salt okunur seçiliyse kaldırın ve sparkIV programının son sürümü ile tekrar deneyin
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Spark IV programını sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" diyerek açtım oldu. Teşekkür ederim hepinize...
bende de bazı arabaları tekrar tekrar eklememe rağmen çıkmıyor o niyedir ?
Bende de var aynı sorun, mesela pmp600 isimli arabayı değiştirdim, 2 gündür göremedim arabayı:)
Bende de var aynı sorun, mesela pmp600 isimli arabayı değiştirdim, 2 gündür göremedim arabayı:)
ben oyunda göremiyorum derken yüklediğim çıkmıyor, yine orjinal pmp600 çıkıo
Arabaları değiştirdikten sonra Spark IV pragramını kapamadan önce Save yapıyomusun?? Ben ilk başlarda farketmemiştimde save olayını
Arkadaşlar mesela PMP600 yerine Chrysler 300C eklemiştim fakat 1.şehirde PMP600 olarak yine orjinal şekliyle gözükürken 2.haritaya(ortadaki büyük kısım) geçtikten sonra Chrysler olarak gördüm , yani PMP600 ama farklı modelleri de var bunların , mesela feroci var feroci havalimanı aracı var vb. rüzgarlıklı modifiyeli olanları oluyor filan öyle farkları da var , farklı araçmış gibi olduğu için ikisinin yerine de eklemeniz gerekirdi o zaman yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme