Şimdi Ara

GTA IV 1.0.7.0 - EFLC 1.1.2.0 Patch Yayınlandı ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
96.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler harika oldu önceden 15 fps alırken şimdi 25 fps alıyorum 30 fps ye kadar çıktığıda oluyor gayet akıcı oynuyorum.oyunlar için 25 fps idealmidir acaba?
  • enb series bir mod grafikleri daha gerçekci yapıyor ama çok kasıyor
  • Patch şahane, Gölgeler, yansımalar çok iyi olmuş yalnız kamerayı hızlı çevirdiğimizde binaların sonradan yüklendiğini görebiliyoruz ama bunun sebebi de sanırım kastırmaması için yapılmış olması. Oyun harika bir oyun zaten laf edecek biri yoktur herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar bende orjinal cd key i var oyunun fakat orjinal cd yok. Biraz önce format attım pc ye yeni patch geldiğini görünce kurayım dedim. Kurulumu yaptım patch'i uyguladım 1.0.4.0 ilacını uyguladım sürekli razor yazısı gelip gidiyor acılmıyor. Geri aldım 1.0.5.0 ilacını uyguladım onda da bir hata verdi acılmadı nasıl oynayabilirim ben bu oyunu şimdi yeni patch ile. Elimde orjinal cd key var ama oyunu oynayamıyorum :) Mecbur uygun ilaç beklemeliyim galiba :(

1.0.4.0 kürekini değil 1.0.0.4 kürekini atacaksın bende başta aynı hataya düşmüştüm razor gelip gidiyodu sonra 1.0.0.4 kürek yaptım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: texas11111

grafikler harika oldu önceden 15 fps alırken şimdi 25 fps alıyorum 30 fps ye kadar çıktığıda oluyor gayet akıcı oynuyorum.oyunlar için 25 fps idealmidir acaba?

İdeal olan 30-40 fps bildiğim kadarı ile.
  • arkadaşlar bu yamayı diğerlerinin üstüne kurucam bi srun olmaz dimi küreğinide yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raiten

arkadaşlar bu yamayı diğerlerinin üstüne kurucam bi srun olmaz dimi küreğinide yapıcam ?

hiç bi şey olmaz<için rahat olsun! ben de 1 2 3 4 ve de bu son patch yuklu tabi 4.nün küreği'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 17 Nisan 2010; 20:22:51 >
  • 160 gb olan yamanın içinde 2 ayrı update var.Birinin adı GTAIV_TU_1060 diğerinin ise EFLC_TU_1110 şimdi hangisini yüklemeliyim?
  • arkadaşlar şunun doğru düzgün kurlumunu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız.
    bende şuan 1.0.0.4 yüklü ve c.rack yapılı.
  • mükemmel arkadaşlar bu Patch . önceden
    p4
    gt220 ekran kartı
    1.5 ram
    xp ile
    kasmalar vardı. şimdi akışkan biçimde oynuıyorum. graphic ayarları istediğiniz gibi yönecetebiliyorsunuz. artık hiç kasmadan oynayabileceğim. biirde türkçe yamam gibi buna uygun yamayı nereden bulabilirim.
  • arkadaşlar bu 4. yama için olan türkçe yama bu 6. yama için çalışıyor fakat yazılar çıkmayın oyuna girilmiyor.
    ne yapacağız bu yeni yama iç,in türkçe yamayı uyarlayacak biri varmı.
  • son patch yi yukledin we turkce yaman mı cıkmamaya başladı onumu diyon oyleyse yeni pactch yte uyumlu turkce yama war oguz gursel in
  • Arkadaşlar bu anlık takılmalardan kurtulmanın bir yolu yok mu ? FPS 30'un altına düşmediği zamanlarda bile hissedilebilir bir takılma var.
  • ya bu gtaya araba eklemenın başka yolu yokmu surekli hata weriyo spark programı hiç açmıyoooop
  • bu sefer olmuş.Geç bile kalındı.
    Statistics
    Average FPS: 58.35
    Duration: 37.10 sec
    CPU Usage: 71%
    System memory usage: 74%
    Video memory usage: 61%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (59 Hz)
    Texture Quality: High
    Shadow Quality: High
    Reflection Resolution: High
    Water Quality: Very High
    Texture Filter Quality: Anisotropic x4
    Night Shadows: Off
    View Distance: 30
    Detail Distance: 30

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
    Video Driver version: 8.14.1.6099
    Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
    AMD Phenom(tm) II X4 940 Processor

File ID: Benchmark.cli

Eskidende buna yakın fps alıyordum bench de ama yansımıyordu.20 lerin bile altına düşüyordu gece.Şimdi 35 in altına çok nadir iniyor.35-40 arası gece ve dar yerlerde geniş sahil yollarında falan 60 a vuruyor zaten.Güzel bir patch olmuş.

• EFC20 FIX ERROR hatası alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

EFC20 FIX ERROR hatası alıyorum..

Oyunun ana dizinindeki bütün modları kaldır (.asi ve dsound.dll vs..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Patch şahane, Gölgeler, yansımalar çok iyi olmuş yalnız kamerayı hızlı çevirdiğimizde binaların sonradan yüklendiğini görebiliyoruz ama bunun sebebi de sanırım kastırmaması için yapılmış olması. Oyun harika bir oyun zaten laf edecek biri yoktur herhalde...

>>>

quote:

@Usak_Efesi

Inanir misinz bilmem ama olay sadece benim sistemimim dusuk ve zayif olmasi degil. Ayrica, yeni cikan birsuru oyun sadece cöp! Devam oyunlari
    olan bazilarinin da aman aman farki yok ilkinden. (bence)

Dun yine Internet kafede canavar sistemde oyunlara soyle bir baktim :

Saboteur ; bana sorarsaniz Godfather2'den pek farki yok. Nesini buyuttunuz anlamiyorum. (Sonra sayacaklarimdan daha iyi oyun ama)

Mass Effect 2 ; 1'nciden zerre kadar farki yok

Bioshock 2 ; gereksiz

Rogue Warrior ; sacma (ruhsuz bir oyun)

Ninja blade ; kes bic ...

GTA 4 ; bu oyunda hicbir sey yok, hayret neyini begendiniz?

Ass. Creed 2 ; bunu oynayamadim ; fakat, yukarida soylediklerim gibi olmadigina eminim.

DIRT 2 ; sahane olsa da, internet kafede tat vermedi. Neden, bilmiyorum.

Bak demekki beğenmeyende varmış

• Buna uygun Türkçe yama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

quote:

Orijinalden alıntı: assassin creed

EFC20 FIX ERROR hatası alıyorum..

Oyunun ana dizinindeki bütün modları kaldır (.asi ve dsound.dll vs..)

Yahu siliyorum hepsini tıkladığımda açılmıyor oyun tam olarak hangilerini silecem yardımcı olurmusunuz. w7 64 bit var yamayı kurmadan önce oyun sağlamdı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.