Şimdi Ara

GTA IV DE KLAVYE VE MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında uzun süreden beri pc kullanıcısıydım. Up grade den sıkıldım ve ps3 e geçtim ve çok memnunum. pc de FPS tarzı oyunlar hep favorim olmuştur. GTA ps3 te benim en favori oyunum ama çatışma sahnelerinde hala sixaxis e alışamadım. otomatik hedef alma da çok zevksiz oluyor. Bad Company de almak istiyorum ama rahat control edebilirmiyim diye düşünüyorum.

daha fazla uzatmadan PS3 te klavye ve mouse kullanan arkadaşlar bana öneride bulunurlarsa sevinirim.

Not:Ps3 ün usb kalvye mouse desteklediğini biliyorum konuları aratıp okudum ama oyunlardaki performansını merak ediyorum.
    Not2: tak dene diyenleri tahmin edebiliyorum ne yazık ki ben ps2 bağlantılı kullanıyorum bu yüzden alırken en uygununu almak istiyorum.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Bende yeni bir kullanıcıyım yanlış yazarsam düzeltin arkadaşlar fakat oyunlarda klavye mouse desteği yok diye biliyorum.En azında Battlefield Bad Company'de yok fakat bir aparat yardımıyla klavye mouse oyuna entegre edilebiliyor.Ben buna karşıyım şahsen ben almayacağım o aparattan haksızlık olur diye düşünüyorum özellikle online oynarken :)
  • BC de otomatikmi nişan alınıyor ?
  • ben joypad e alıştırdım kendımı
  • Bad Company bende yok otomatik nişan almayı GTA için yazmıştım
  • XFPS ROUTE bu aparat ile klavye mouse oyunlarda destekleniyor.Onun dışında diğer oyunlarda direk usbden ps3te kullanım desteği yok oyunlarda unreal tourment dışında yok diğer oyunlarda diye biliyorum ama o aparatı alırsanız her oyunda oynanabiliyor tuşlar vs ayarlanabiliyor... Bende arıyorum ondan bulamadım henüz tr de bulursanız yazarsanız buraya sevinirim...
  • otomatik hedef almak zevksiz oluyorsa ayarlardan otomatik hedef almayi kaldirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

otomatik hedef almak zevksiz oluyorsa ayarlardan otomatik hedef almayi kaldirirsin.

Otamatik hedef alma zevksiz oluyor diyo arkadaş.Sixaxis kola da alışamamış nişan almada zorluk çekiyor bunun bir çözümü varmı diye soruyor.

Pc den yeni ps3 e geçtiğin için zorluk çekiyorsun ama ilerde alışırsın diye düşünüyorum
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:47:20 >
  • eğer siz sixaxis ile oynamayı biliyorsanız gta4 te otomatik nişan sisteminin ne zaman devreye giriyor oldugunu bilmeniz gerekli eğer l2 ye sonuna akdar basarsanız otomatik alır yarım basarsanız manuel alır bence sixaxis ile oynamak daha kolay alıştınızmı gerisi gelir cod4 gibi oyunları birkaç kez bitirin sonra klavye ve mouse demezsiniz hem gta4 ü klavye ve mouse ile oynayamazsın sadece unreal tournament destek veriyor bu arada bir arkadaş xfps yazmış o alet hatırladıgım kadarıylan sadece xboxda çalışıyordu yani ps3 te çalışmıyordu ben böle hatırlıyorum
  • xbox almadan benim için de en büyük sorun fpslerdi. bad companyde otamatik nişan yok ve oynaması kolay. mouse kadar kadar kolay değil ama daha eğlenceli geldi bana kolla oynamak. alışırsın oynaya oynaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

Klavye ve mause kadar olmasada rahat bir şekilde oynamak için kesinlikle FragFX almalısın.Neredeyse bütün oyunlara desteği var.
     GTA IV DE KLAVYE VE MOUSE

nerde kaça satılıyor?
  • alakasız olcak ama multiye bağlanamıorum ps3 de aynı sorunu yaşayan varmı ?
  • play asia dan bişey alacaklar varsa parasını vereyim şunuda alıversin..
  • yardımlarınız için çok sağolun
  • peki pc de otomatik hedef alma var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.