Şimdi Ara

GTA IV 'de PC kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi GTA IV 'de ayarları yüksek yaptığımda PC kasıyor. Sistemim imzamda. Sizce ekran kartını değiştirsem sorun düzelir mi? NVIDIA GeForce GT650M almayı düşünüyorum.

• Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.

Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum
  • e kasar tabi laptop çünkü :) ayarları mediuma getirin olmadı lowda oynayın

• Oyun çakma ise patch vardi onu yukleyince kasma gidiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LukeSkywolker

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.

Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum

Nedenini tam açıklayamacağım ama değişmez. Bu yüzden yurtta kalmıyorsanız, laptopu her yere götürmek zorunda değilseniz masaüstü öneriliyor.

• Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptopta ekran kartı kolay kolay değişmez mxm hariç. GT610M ile zaten oyun oynanmaz.
  • Sat kurtul.
  • Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım
  • ekran kartını da değiştirsen hatta leptopuda değiştirsen o oyun kasar en iyisi orta ayarlarda oynamak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LukeSkywolker

Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım

Patch araştırıp bir dene bence. Donma, takılma gibi sorunlar halloluyordu.
  • LukeSkywolker L kullanıcısına yanıt
    hocam oyun gercekten optimizasyon ozurlusu islemciye acayip yuk bindiriyor bu da laptopta sıcaklıga neden oluyordur ve kasmalara donmalara sebep oluyor buyuk ihtimal,oyun zaten adam akıllı ekran kartını kullanmıyor o yuzden pc bile duzgunce oynayamıyorken laptop performans beklemek hayal ayarları biraz daha dusurun,duzgun bir sogutucu alın ve termal macunu yenileyin ama oyle cok aman aman birsey beklemeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.