Bildirim
GTA IV 'de PC kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.
Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum -
e kasar tabi laptop çünkü :) ayarları mediuma getirin olmadı lowda oynayın
Oyun çakma ise patch vardi onu yukleyince kasma gidiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LukeSkywolker
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum
Nedenini tam açıklayamacağım ama değişmez. Bu yüzden yurtta kalmıyorsanız, laptopu her yere götürmek zorunda değilseniz masaüstü öneriliyor.
Teşekkürler. -
Laptopta ekran kartı kolay kolay değişmez mxm hariç. GT610M ile zaten oyun oynanmaz. -
Sat kurtul. -
Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım -
ekran kartını da değiştirsen hatta leptopuda değiştirsen o oyun kasar en iyisi orta ayarlarda oynamak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LukeSkywolker
Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım
Patch araştırıp bir dene bence. Donma, takılma gibi sorunlar halloluyordu. -
hocam oyun gercekten optimizasyon ozurlusu islemciye acayip yuk bindiriyor bu da laptopta sıcaklıga neden oluyordur ve kasmalara donmalara sebep oluyor buyuk ihtimal,oyun zaten adam akıllı ekran kartını kullanmıyor o yuzden pc bile duzgunce oynayamıyorken laptop performans beklemek hayal ayarları biraz daha dusurun,duzgun bir sogutucu alın ve termal macunu yenileyin ama oyle cok aman aman birsey beklemeyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X