Bildirim
GTA IV 'de PC kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Laptop galiba. Ekran kartı değişmez zaten. Bir tek GTX serilerinde değişiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun zaten optimizasyon özürlü. Normaldir.
Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum -
e kasar tabi laptop çünkü :) ayarları mediuma getirin olmadı lowda oynayın
Oyun çakma ise patch vardi onu yukleyince kasma gidiyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LukeSkywolker
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Evet laptop da nasıl değişmez ? Ben değişir diye biliyorum
Nedenini tam açıklayamacağım ama değişmez. Bu yüzden yurtta kalmıyorsanız, laptopu her yere götürmek zorunda değilseniz masaüstü öneriliyor.
Teşekkürler. -
Laptopta ekran kartı kolay kolay değişmez mxm hariç. GT610M ile zaten oyun oynanmaz. -
Sat kurtul. -
Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım -
ekran kartını da değiştirsen hatta leptopuda değiştirsen o oyun kasar en iyisi orta ayarlarda oynamak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LukeSkywolker
Alırken keşke adam gibi araştırıp alsaydım
Patch araştırıp bir dene bence. Donma, takılma gibi sorunlar halloluyordu. -
hocam oyun gercekten optimizasyon ozurlusu islemciye acayip yuk bindiriyor bu da laptopta sıcaklıga neden oluyordur ve kasmalara donmalara sebep oluyor buyuk ihtimal,oyun zaten adam akıllı ekran kartını kullanmıyor o yuzden pc bile duzgunce oynayamıyorken laptop performans beklemek hayal ayarları biraz daha dusurun,duzgun bir sogutucu alın ve termal macunu yenileyin ama oyle cok aman aman birsey beklemeyin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gpu 100 kullanıyor
- wattman hatası nedir
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- rtx nasıl açılır
- rtx 5050
- fsr 3.1
- intel iris xe graphics kaç gb
- en iyi ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X