dün bütün gün boyunca oynadım 1 kere bile takılma vs yaşamadım, online flnda denedim sorunsuzdu.. bugun ise oyunu açtığımda loading ekranında kitlendi oyun, 7 8 kere fln denemişimdir en az. ondan sora save dosyalarını fln silip tekrar denedim gene olmadı, bide baglantıyı kapatıp öyle deneyeyim bakalım ne olcak..
oyunda bir problem olduğu kesin umarım rockstar enyakın zamanda bir update yayınlar da bu sorunları çözer..
2500 kişinin katıldığı ankette %38'si problem yaşıyormuş geriye kalan %62'si problem yaşamıyormuş
Bende bu sabah oynamak istedim oyun 4 defa filan dondu sonra bu başlığı okudum. Sonra abim oynamaya başlamadan evvel söyledim o da interneti ve media server bağlantısını kapadı, info board zaten kapalı idi ve hiç donma sorunu yaşamadan oynadı.
quote:
Orjinalden alıntı: LordMurat55
2500 kişinin katıldığı ankette %38'si problem yaşıyormuş geriye kalan %62'si problem yaşamıyormuş
Tabiki hayır, 2500 kişi içerisinde %38 ciddi bir rakamdır umarız en kısa zamanda çözerler.
Donma ve takilma arasindaki farki tam bir acsak. Donuyor dendiginde oyunu oynarken bir anda oyun devam etmiyor ve oldugu yerde kitleniyor mu? Takilma da oyunu oynarken frame rate'in cok kisa sureler icinde dusmesi mi? Yani saniyenin onda biri icinde kucuk bir devamsizlik oluyor ve sonra yine devam mi ediyor?
Ben hic multiplayer denemedim. Uzun sureler oynadim oyunu bu surede donma hic yasamadim ama takilma bazen oldu. Cok cok kisa bir zaman icinde belki salise olabilir oyunun devamliligi aksadi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ultra999
quote:
Tabiki hayır, 2500 kişi içerisinde %38 ciddi bir rakamdır umarız en kısa zamanda çözerler.
Kafadan yaptığım hesapta 950 Kişi çıkıyor gerçekten 2500 kişinin katıldığı ankette 950 kişinin oyunda hatalar vermesi çok fazla.Umarım en kısa sürede bu sorunları düzeltirler...
quote:
Orjinalden alıntı: guntorikk
Donma ve takilma arasindaki farki tam bir acsak. Donuyor dendiginde oyunu oynarken bir anda oyun devam etmiyor ve oldugu yerde kitleniyor mu? Takilma da oyunu oynarken frame rate'in cok kisa sureler icinde dusmesi mi? Yani saniyenin onda biri icinde kucuk bir devamsizlik oluyor ve sonra yine devam mi ediyor?
Ben hic multiplayer denemedim. Uzun sureler oynadim oyunu bu surede donma hic yasamadim ama takilma bazen oldu. Cok cok kisa bir zaman icinde belki salise olabilir oyunun devamliligi aksadi.
hayır arkadaşım.. oyun donuyor ps3 kilitleniyor ..
ne yazıkki ben de de aynı problem var
onlinea girdiğimde de kitleniyor kendisi.
çok yazık valla. bu yeni konsolların problemi galiba.
Bugun 2 defa loading ekraninda kitlendi makina sonra modeml kapatip denedim acti gercekten sinir bozucu
arkadaslar bende de..donma olayı çöle oldu...ve olayı çaktım aniden...oyuna girdim sonra multi dedım karşıma networka bağlanmamı istedi..baglan dedım ve dondu...ama şöle bi olay yaptım...oyuna girmedn ps3 ile networka girdim...sonra oyuna girdim...multiyi denedim hiç bişe olmadı.....ve bi 2 defa yaptım...bi oyun içerisnden denedim donma oldu ama diğer türlü dedım gibi olmadı....galiba ps3 ile networka girip öle oyuna girdikten sonra multiye girebiliyoruz....bilmem başka arkdaşlar benm gibi yaptılarmı.......saygılar............
2 gündür oynuyorum oyunu bende donma felan olmadi fakat bugun ilk actigimda oyunu yükleyemedi bekledi bekledi yükleyemedi yükleniyor yazdi yüklenmedi ardindan oyundan cikip oyunu cikarttim ps3ü acip kapattim düzeldi bugun yine 2. kez ayni olay oldu yine ayni seyi tekrarladim fakat oyunu bir türlü yüklemiyor acaba ayni sorunla karsilasan baska birisi varmi?
quote:
Orjinalden alıntı: orhan86fb
arkadaslar bende de..donma olayı çöle oldu...ve olayı çaktım aniden...oyuna girdim sonra multi dedım karşıma networka bağlanmamı istedi..baglan dedım ve dondu...ama şöle bi olay yaptım...oyuna girmedn ps3 ile networka girdim...sonra oyuna girdim...multiyi denedim hiç bişe olmadı.....ve bi 2 defa yaptım...bi oyun içerisnden denedim donma oldu ama diğer türlü dedım gibi olmadı....galiba ps3 ile networka girip öle oyuna girdikten sonra multiye girebiliyoruz....bilmem başka arkdaşlar benm gibi yaptılarmı.......saygılar............
ben hep öyle yaparım ztn ..xXxkangal arkadşım senda bence oyunun harddiske yüklediği dosyayı bir sil da başdan yüklesin..birda öyle dene ..
ethernet kablosu çekik oyunu saatlerce oynadım. hadi multiye bakim diye taktım we oyun dondu
umarım çözüm bulurlar olucak şey değil.
Ben de internet açıkken loading ekranında takılıp kalıyor,interneti kapatıp girme çözümü ben de deniyeceğim bakalım ne olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Ultra999
quote:
Orjinalden alıntı: orhan86fb
ben hep öyle yaparım ztn ..xXxkangal arkadşım senda bence oyunun harddiske yüklediği dosyayı bir sil da başdan yüklesin..birda öyle dene ..
yok save dosyasını deil .. oyuna ilk girdiğinde yükleme yaptığı dosyayı .. bence bir dene.. bendeda çıakrken sorun yaşardı.. oyundan çık dediimde ps3 gendi gendine restart atardı.. onu silip gene yükleyinca düzeldi..
bende oyun 3 kere dondu (15 saat falan oynadım toplamda) bi kere normal görev yaparken diğerinde multi loading i yaparken diğerinde de oyunu ilk yüklemeden önce müzikle birkaç resim gösterdikten sonra yüklerken dondu yani açılmadı.Oyundan çık dediğimde arkadaşın dediği gibi restart atıyor benim makina da 40 gb pal oyun da pal...Baya da framerate düşmesi oluyor mesela polisler kovalarken bi yere girdim resmen 15-20 arasına düştü fps..
internette multiplayer oynarken takıldı bide arada ps3 fanı deli gibi dönmeye başlıyo