Şimdi Ara

GTA IV Donma Problemini Çözdüm İçeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu takılma problemi ile ilgili bişi keşfettim. ama doğru yanlış bilemiyorum tam anlamıyla bi şans üzerine buldum. şu an takılma derdim bitti

olay şöle gerçekleşti efendim açtım makinayı psne bağlanmadan oyuna girdim

takılma olmadığını görünce multiplayer mi sorunun kaynağı diye bi mrk aldı cep telinden multiplayer sekmesinden bağlantıyı kurmaya çalıştım önce psn hesabımı kullanmak istiyomuyum diye siyah bi ekan geldi bağlandı

ve ardından oyuna geri döndü ve bi baktım takılmalar başladı multiplayer sekmesi açık olduğu için bide ne görsem inanırsınız.

oyun serverla bağlantıyı kuramadıkça yeniden deniyor her denemesindede oyun donar gibi oluyordu 4. seferdede bağlanamadı ve oyun dondu.

ardından ps3 restartlandı internet bağlantısı kurulmadan başlattım oyunu e bu şekildede 1 gündür oynuyorum hiç takılma olmadı.

bu donma probleminin bundan kaynaklandığı düşüncesi içindeyim

o yüzden internet bağlantınızı açmadan oyunu bi oynamayı denemenizi tavsiye ediyorum

umarım sizinde işinize yarar.

• İki saat içinde bu konuya ilk yorumu ben yazıyorsam 2 sonuç olabilir.
    1) Kimse seni anlamadı yada sallamadı.
    2) Gta 4 dondu diye yorum yazan adamların %90 nında oyun bile yok .
    Sanırım 2. seçenek . Bu arada bilgi için teşekkürler. Mantıklı bir çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

İki saat içinde bu konuya ilk yorumu ben yazıyorsam 2 sonuç olabilir.
    Sanırım 2. seçenek . Bu arada bilgi için teşekkürler. Mantıklı bir çözüm olabilir.
    Banada mantıklı geldi. PS3'ü wireless ile internete bağlıyorum ve normal oyunda wireless ledi sürekli yanıp sönüyor. Dediğinin doğru olma olasılığı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyomer

Banada mantıklı geldi. PS3'ü wireless ile internete bağlıyorum ve normal oyunda wireless ledi sürekli yanıp sönüyor. Dediğinin doğru olma olasılığı yüksek.

Alıntıları Göster
    oyun sistemin cachesini cok kullaniyormus ondan takilmalar oluyormus, oyle duymustum aciklamasinda, onun icin notification messageleri, interneti,info boardi kapatirsaniz belki takilma riski azalir ama en gec 11-12 gun icin bir yama gelecektir merak etmeyin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

oyun sistemin cachesini cok kullaniyormus ondan takilmalar oluyormus, oyle duymustum aciklamasinda, onun icin notification messageleri, interneti,info boardi kapatirsaniz belki takilma riski azalir ama en gec 11-12 gun icin bir yama gelecektir merak etmeyin,

Alıntıları Göster
    Neden 11-12 gün içinde? Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

anlatamamış da olabilirm yaziyim

PSN e giriş yapmayın oyunu online olmadan single oynayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus_venom

quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

anlatamamış da olabilirm yaziyim

PSN e giriş yapmayın oyunu online olmadan single oynayın!

Alıntıları Göster
    Benim internetim ps3 e sürekli bağlı. Ayrıca 12 saat boyunca aralıksız oynadım. Hem online, hem de single olarak. Hiç takılma görmedim açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed

Benim internetim ps3 e sürekli bağlı. Ayrıca 12 saat boyunca aralıksız oynadım. Hem online, hem de single olarak. Hiç takılma görmedim açıkcası.

Alıntıları Göster
    Evet takilma goren hic kimse yok mu PS3'de? Olanlar yazarsa biz de fikir ediniriz. Cunku gorunurde oyununda takilma yasayan pek kimse yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

Evet takilma goren hic kimse yok mu PS3'de? Olanlar yazarsa biz de fikir ediniriz. Cunku gorunurde oyununda takilma yasayan pek kimse yok..

Alıntıları Göster
    Ben oyunu dün aldım.Yaklaşık 9 saat oynadım.Hiçbir takılma ve yavaslama olmadı.Oyun ve ps3 pal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Ben oyunu dün aldım.Yaklaşık 9 saat oynadım.Hiçbir takılma ve yavaslama olmadı.Oyun ve ps3 pal.

Alıntıları Göster
    bende bugün ilk kez oynadım internet psn ne varsa açıktı en ufak bir takılma olmadı makina ntsc-j ps3
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

bende bugün ilk kez oynadım internet psn ne varsa açıktı en ufak bir takılma olmadı makina ntsc-j ps3

Alıntıları Göster
    Oyunu ilk çıktığı gün aldım. Ve o gün 2 kez takılma olmuştu. O sıralar sürekli PSN'ye bağlıydım ve sürekli multiplayer'da hata alıyordum. Belkide cihaz bağlanmak için sürekli deniyordu ve o yüzden takıldı. Ondan sonra bir daha problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 2 Mayıs 2008; 21:30:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

Alıntıları Göster
    oyunu dun aldim ilk oynadigimda takilmalar oldu ondan sonra kac kere oynadiysam takilma filan olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur80

oyunu dun aldim ilk oynadigimda takilmalar oldu ondan sonra kac kere oynadiysam takilma filan olmadi

Alıntıları Göster
    Aynen sizin gibi oldu bana da psn e baglıydım multi hata verdi sonra deneyin diyordu girmeye çalıştı olmadı o yüzden deme umarım durum budur. O zaman nette sorun olmayınca yani multiye girince hiç taılmayaca deme bu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur80

Alıntıları Göster
    benimde elime dün gecti oyun,bnde 4-5 saat boyunca aralıksız oynadım hic bir takılma yada donma olmadı,umarım bundan sonrada olmaz,bu arada makinemde internet yok...(makinem pal-oyun region free sanırm,hc bşe yazmıyo yani versiyon olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beekran

benimde elime dün gecti oyun,bnde 4-5 saat boyunca aralıksız oynadım hic bir takılma yada donma olmadı,umarım bundan sonrada olmaz,bu arada makinemde internet yok...(makinem pal-oyun region free sanırm,hc bşe yazmıyo yani versiyon olarak)

Alıntıları Göster
    beyler ben alalı ıkı gun oldu.ılk gun pek takılmamıstı ama bıraz once 3 4 sefer ust uste takıldı.su wırelessten olabılır mı bılmıorm ama sıngle playerda wıreless yuzunden sorun cıkması sacma . ama tabı denıccem yınede.Oyun donunca ps3 un arkasından on/off ıle kapatıorm ınsallah bı sorun olmaz ps3e

• quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

beyler ben alalı ıkı gun oldu.ılk gun pek takılmamıstı ama bıraz once 3 4 sefer ust uste takıldı.su wırelessten olabılır mı bılmıorm ama sıngle playerda wıreless yuzunden sorun cıkması sacma . ama tabı denıccem yınede.Oyun donunca ps3 un arkasından on/off ıle kapatıorm ınsallah bı sorun olmaz ps3e

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün bütün gece oynadım nete bağlı idi ve bu arada bilgisayarda film indiriyordu buna rağmen bir kere dahi takılma olmadı , donma falan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

Arkadaşlar dün bütün gece oynadım nete bağlı idi ve bu arada bilgisayarda film indiriyordu buna rağmen bir kere dahi takılma olmadı , donma falan yani.

Alıntıları Göster
    benim 60gb modelde sorun olmadı online denemedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

Alıntıları Göster
    Bizde 2-3 gündür sorunsuz oynuyorduk multiplayer oynadık bugün oyuna girerken yüklenme sırasında takılıma oldu 2-3 kere denedik yine takıldı internet kablosunu çıkardıktan sonra denedik ve oyuna sorunsuz girdi.Oyundan çıkıp kabloyu tekrar taktık bu sefer oyuna girdi multiplayer a da girebildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Bizde 2-3 gündür sorunsuz oynuyorduk multiplayer oynadık bugün oyuna girerken yüklenme sırasında takılıma oldu 2-3 kere denedik yine takıldı internet kablosunu çıkardıktan sonra denedik ve oyuna sorunsuz girdi.Oyundan çıkıp kabloyu tekrar taktık bu sefer oyuna girdi multiplayer a da girebildik.

Alıntıları Göster
    oyunun harddisge yüklediği dosyayı 2 defa silip baştan yükledim.. 1. sinde save dosyalarnı flnda silmiştim fakat bugün yine 2 defa dondu .. ps3 üm 80 gb ntsc-j oyun pal.. çok sinir bozucu bir durum. dahaönce açılan konu böylebirşey yok diyede modlar tarafından kapandı umarım buda kapanmaz çnkü malesef böylebirşey var.. update gelene kadar interneti kapayıp gireceğim.. birde öyle deneyeyim.. teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultra999

oyunun harddisge yüklediği dosyayı 2 defa silip baştan yükledim.. 1. sinde save dosyalarnı flnda silmiştim fakat bugün yine 2 defa dondu .. ps3 üm 80 gb ntsc-j oyun pal.. çok sinir bozucu bir durum. dahaönce açılan konu böylebirşey yok diyede modlar tarafından kapandı umarım buda kapanmaz çnkü malesef böylebirşey var.. update gelene kadar interneti kapayıp gireceğim.. birde öyle deneyeyim.. teşekkürler ..

Alıntıları Göster
    evet yabanci forumlarda gordum aktif olmayan servlerlara baglanmaya calisirken makine donmaya basliyormus..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.