Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı bulmak o kadar zor iş değil Vulture kardeşim. Senin yoksa ailenin vardır. Arkadaşlarının vardır. Birinden rica edersin çok istiyorsan. Çıktığı anda biraz araştırma yapıp indireceğim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

sorun 20 dolarda değil kredi kartım falan yok nerden alim ms point :D

Avrupa'da falan dükkanlarda da satılacak şifre içeren kartlar ama buraya getirirler mi bilmiyorum.
  • ailemi geç arkadaşlarda benle yaşıt doğal olarak onlarında yok/olanda internetten alışveriş olaylarına girmez. kadıköyde biyerde 1600MS point 35tl ye satılıo onu alabilirim bi ihtimal.. ama asıl soru birinin kesinleştirmesi lazım indirebilip indiremiceimizi..
  • michelle le ilgili yardım??
    arkadaşlar herkese selamlar.. oyunu dün aldım ve çok az oynama fırsatım oldu. henüz vlad'in görevlerindeyim.
    Michelle le ilgili bi problemim var.
    2. randevudan sonra evine bırakınca iki seçenek çıkıyodu
    -şansını dene
    - ya da güle güle de
    şeklinde.
    ben de tabi doğal olarak "şansını dene" ye bastım..
    ama hatun bana küstü yaw.. yok hayvanmışım yok sokaktan birini bulup becermeliymişim... beni arama diye mesaj gönderdi filan..
    halbuki ben sadece kahve içelim demiştim
    şimdi sorum şu: bu hatunu nasıl barıştırcaz????? sürekli arayarak mı ya da başka bir yolla mı???
    lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

• Off neden PSN'eye gelmedi bu nalet paket ya ne güzel oynardık
  • beyler salı günü oyunu indircek biri lütfen hemen bana haber versin indirebilip indiremediği hakkında.. eğer indiriliosa kadıköyde bi dükkanda 35ytlye 1600ms point buldum onu alıcam
  • quote:

beyler salı günü oyunu indircek biri lütfen hemen bana haber versin indirebilip indiremediği hakkında.. eğer indiriliosa kadıköyde bi dükkanda 35ytlye 1600ms point buldum onu alıcam

1600 puanı boşuna alma oyun 1800 puan,alabiliyosan 4000 puan al.Başka türlü oyuna sahip olamıcaz ms illa 4000 lik alalım diye yapmadığı kalmadı
  • 4000 points $ 50.95
    http://www.maximuscards.com/mspoints.php

Xbox 360 Live 2100 Points £17.95 : 43TL
    https://www.gamepointsnow.com/

2100 points alsak yeter, fiyatı da fena değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • oyun 1600 puan kim 1800 yazdıysa biyerinden sallamış
  • quote:

oyun 1600 puan kim 1800 yazdıysa biyerinden sallamış

Tam bunu soracaktım, puan satış sayfasında böyle bir şey dikkatimi çekti.

The fantastic value 1600 xbox points is the ideal amount for premium Xbox Live Arcade games or the biggest expansions for your games, such as GTA IV: The Lost and the Damned. Alternatively, you could download tons of music for Rock Band, Guitar Hero or Lips, or even check out the very latest films in eye popping HD.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxloadingxxx

michelle le ilgili yardım??
    arkadaşlar herkese selamlar.. oyunu dün aldım ve çok az oynama fırsatım oldu. henüz vlad'in görevlerindeyim.
    Michelle le ilgili bi problemim var.
    2. randevudan sonra evine bırakınca iki seçenek çıkıyodu
    -şansını dene
    - ya da güle güle de
    şeklinde.
    ben de tabi doğal olarak "şansını dene" ye bastım..
    ama hatun bana küstü yaw.. yok hayvanmışım yok sokaktan birini bulup becermeliymişim... beni arama diye mesaj gönderdi filan..
    halbuki ben sadece kahve içelim demiştim
    şimdi sorum şu: bu hatunu nasıl barıştırcaz????? sürekli arayarak mı ya da başka bir yolla mı???
    lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

ingilizce biliyorsun sanirim :) cok guzel anlatiyorsun

su oyunlarda turkce alt yazi olsa

• Evet Rockstar'ın kendi sitesindede oyunun 1600 puan olduğu yazıyor.

Rockstar'dan alıntıdır.

Starting February 17th, 2009 worldwide at 3:00 AM Eastern Standard Time, simply go to Xbox LIVE Marketplace with your connected Xbox 360 console and purchase the Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned download for 1600 Microsoft Points ($19.99).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 16 Şubat 2009; 0:16:34 >
  • indiren oynayabilen oldu mu arkadaşlar?
  • Henüz çıkmadı, salı günü çıkacak. Yarın ABD'de Presidents' Day olduğu için tatil, o yüzden salı çıkarıyorlar sanırım.
  • hocam saat 12yi geçtiği için sordum. Bilmiyordum tatil olduğunu tabi saolason
  • beyler pal konsolla indirien biri hemen yazsın buraya ona göre puan alıcam :)
  • 2 gün sonra cümbüş var!
  • yarın indircek olan varsa yazsın hemen buraya bide konsol palmi ntsc mi belirtelim lütfen :)
  • benim 3000 puanım var konsol PAL live uyeliğim USA bölgesel sorun cıkmazsa indireceğim ....
  • indirmeye başlayabilirsen lütfen hemen buraya yaz :D bi an önce puanlarımı alıp oynamak istiorm
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.