Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Texaslı

İndirilmiyor boşuna puan aldık. This item isn't available from your current location. Allah belasını versin böyle işin.

Korkutuğunuz başımıza geldi anlaşılan. neyse geçmiş olsun. bende 1600 puan almıştım. arcade oyun alırız artık.

acaba dns filan değiştirip ms yi atlatabilirmiyiz? kenidimizi avrupa dan filan bağlanıyor gibi gösterip.

quote:

Gerçi bi yöntem vardı hani direk XBOX360'a modemden PC'ye verir gibi IP verip bölge sorunu çıkartan içerikleri indirebiliyorduk...

nasıl bir yöntem acaba bu? paralı olsunda olsun yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 17 Şubat 2009; 12:33:01 >

• Forumda açıklamalı konusu vardı. Aradım ama bulamadım.
  • düşer arkadaşlar nete düşer bekleyelim
  • quote:

unfortunately i woke up this morning, went to download the content and it said " this item is unavailable in your location " wtf?! I CAN DOWNLOAD EVERY OTHER DLC ON THE NET, BUT NOT THE THING I HAVE BEEN WAITING SO LONG FOR, WTF?!!!

ign nin inceleme yorumlarında biri böyle demiş, inşallah tepki gelirde herkes indirebilir.

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=398332

hindistanda, romanyada, polonyada olupta indiremeyenler varmış. konuyu açan kişi ingilterede olmasına rağmen indirememiş. ingilterede indirenler var halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 17 Şubat 2009; 12:59:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

düşer arkadaşlar nete düşer bekleyelim

Orjinal kullanıyorum, nete düşmesinin bize ne faydası var? Birde böyle mesaj yazıyorsunuz, daha sonra tepki verincede kızmayın pls.
  • Aldığı bazı Puanlar

* TVG - 10
    * TeamXbox - 9.7
    * Eurogamer - 8
    * IGN - 8.6
    * Kikizo - 9
    * 1UP - B+
    * CVG - 9

http://uk.gamespot.com/news/blogs/review-blog/909185210/26782744/gta-iv-the-lost-and-damned.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 17 Şubat 2009; 15:26:58 >
  • Ap ayrı bir DVD şeklinde mi paket yoksa normal GTA4 dvdsini kullanıyoruz ekstradan hard disc e bir yükleme ile mi çalışıyor?
  • dvd veya paket şeklinde değil, sadece live üzerinden konsolun hdd sine indiriliyor, pc üzerinden download etmeninde yolu yok.

resmen konsoldan soğudum yani, ek paketler gelecek sadece x360 a özel olacak diye o kadar bekle sonra bu salak sorun olsun. hadi ufak tefek demolarda, arcade gamelarde idare ettikte bu ek paketi indirememek çok koydu.
  • Arkadaşlar inanılmaz ama gerçek tekrar indirmeyi denedim ve şuan indiriyorum
  • Hadi ya süper haber. Herhalde şikayetlerden dolayı MS kaldırdı yasağı. Başka indirebilen varsa konfirme etsin de ona göre puan alayım.
  • Bekleyin arkadaşlar illa düşer nete bu ek paketi ile tam oyun olarak düşer.

1 adet dl-dvd harcarım'da hayatta MS Point vermem. Alsam zaten kullanıcağım çok şey var bu aklıma bile gelmez.

İndiren ve deneyen arkadaşlar yorumlarını falan yazarlarsa iyi olur.

Youtube'a Gameplay gelmiş arkadaşlar bakabilirsiniz
  • Valla olabilir gerçektende çünkü çok kişi problem yaşamış biraz önce bende supporta mail attım aynı olayın Geow2 flashback map packte'de başıma geldiğini söyledim cvp gelmedi ama mailden sonra tekrar denemeye karar verdim ve download etmeye başladı Deneyin arkadaşlar.
  • quote:

Valla olabilir gerçektende çünkü çok kişi problem yaşamış biraz önce bende supporta mail attım aynı olayın Geow2 flashback map packte'de başıma geldiğini söyledim cvp gelmedi ama mailden sonra tekrar denemeye karar verdim ve download etmeye başladı Deneyin arkadaşlar.

allahım allahım.
  • indirebilen arkadaşlar konsol palmı ntscmi bide account uk mi usa mi ?
  • Benim konsol PAL, account US
  • quote:

Benim konsol PAL, account US

benimde aynen pal ve us bakalım alcam yarın puan umarım indirebilirim. son sorum şu olcak: silver'la indirebiliorz dimi gold gerekli diil? :)
  • makinem ntsc-u ve us live dan bende indirmeye başladım. gerçi fark etmiyor konsolun bölgesi.

hiç ummazdım Ms nin tepkilere cevap vereceğini. oleyyy be!!!
  • SS'leri yollayın hemen. Ben de yarın indireceğim, akşam netten puan alayım da.
  • ben de şu an indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: truelove

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

düşer arkadaşlar nete düşer bekleyelim

Orjinal kullanıyorum, nete düşmesinin bize ne faydası var? Birde böyle mesaj yazıyorsunuz, daha sonra tepki verincede kızmayın pls.

ben hiçbir zaman yazdığım mesajları orijinal kullananlara yönelik yazmam. bunu belirteyim de baştan anlaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Şubat 2009; 17:58:23 >

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.