Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk indirmeye başladığımda kısa bir sürede %25lere dayanmıştı ama sonra baya yavaşladı muhtemelen aşırı bir yoğunluk oldu şuan %72'de.
  • BeyazBüyü

Dostum bilgiler için saol

Benim neyim eksik bende alayım bari
  • forumda da satılıyordu sanki ms puanları
  • cevaplar için saolun.. Mesajları okumadan sordum kusura bakmayın bilgi verenlere teşekkürler...
  • %58 şu an işallah incek :D
  • aklıma bi soru geldii sapıkça gelicek ama çok mantıklı... hani yoldan arabaya kadın alıyoduk ya,bunda genelde motor sürdüğümüze göre nası olacak o iş:D
  • arkadaşlar download hızlandı %80 oldu bnmki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

arkadaşlar download hızlandı %80 oldu bnmki...

oynayınca sorumu cevaplar mısın? :D
  • yarım saatte %20 mi indi oha
  • arkadaşlar bu siteden aldiğimiz kod redeem code mu oluo,gold üyelikteki gibi,onu girdiğimizde direk ms point olarakmi eklenio hesabimiza !!?
  • 3 saatte %42 O gazla UMK 3' e de asılayım dedim, yemedi
  • Arkadaşlar biraz çömezce olacak ama;

ek paketi indirdiğimizde oyuna ayrı bir yerden mi giriliyor yoksa oyun içerisinden bir menü yardımıyla falan mı? Henüz gta4'ün ana hikayesini bitirmediğim için soruyorum. ama bir an önce yüklemezsem yine region engeli koyarlar diye korkuyorum. Umarım anlatabilmişimdir...
  • Oyunu indirmiş bulunmaktayım. İlk GTA IVe girince soruyor The Lost and Damned oynamak istermisiniz diye? İlk baştan grafikler niye böyle dedim kötü geldi meğer displayden settings'den noise effect on olarak görünüyordu indiren arkadaşlar onu off yapın. Ekran görüntüsü çok bulanık ve karıncalı görünüyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2009; 0:27:32 >
  • Artık yarın başlarım oynamaya. Motorla adamlarınızın sizi arkadan takip etmesi süper olmuş gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 18 Şubat 2009; 0:33:53 >
  • arkadaslar xboxı aldıgımdan berı lıve hıc baglanmadım. su anda puanım 7000. bu puan ek paketi almama yetermı? ayrıca bendeki oyunun kopya olması bır sorun yaratırmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Şubat 2009; 0:41:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ploff

arkadaslar xboxı aldıgımdan berı lıve hıc baglanmadım. su anda puanım 7000. bu puan ek paketi almama yetermı? ayrıca bendeki oyunun kopya olması bır sorun yaratırmı??

Ach. ile kazandığın puanlar hiç bir işe yaramaz. Parayla Live puanı satın almalısın. Alabileceğin siteler yukarda yazıldı. Son soruna gelince sorun yaratmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 18 Şubat 2009; 0:48:28 >
  • hehe keşke ach ler işe yarasaydı
  • arkadaşlar indi valla motor sürmesi kolaylaşmış baya bi daha silahlı çatışmaya giremedim ama şimdilik bi kaç ss atayım size...

• oyunda yeni harıta varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ploff

oyunda yeni harıta varmı?

Hayır yok. Yeni silahlar, yeni araçlar ve yeni görevler var. Hepsi Liberty City'de geçiyor...
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.