lost&damned bitti.gay tony ye başladım.klüpte kadınla dans ettik,kadın çoştu ,tuvalete attım,halletti orda,oyun gay isimli ama anlayan anladı
Luiz lopez i bol bol Lost&damned da gördük,Johny yi ve Nicoyu da gördük.
Ben hatırlamıyorum acab Johny ve Luiz i GTA 4 ana oyunda hiç gördük mü,hikayeler çok kesişiyor ama ben hatırlamıyorum.acaba bu karakterler GTA 4 de gözüktü mü hiç
Johnny göründü ama Luiz i hatırlamıyorum ben
arkadaşlar kafayı yicem, oyunun rar dosyası şifre istiyor ve diğer tüm oyunlarda olduğu gibi p.ssy.uck da değil...
bilen var mıdır acaba ???
arkadaslar ben xbox almayı dusunuyorum ama asıl amacım gtanın serisini oynayabilmek fwli mi fwsiz mi almam gerekir? bu ek paketler icin herhangi bir ucret gerekiyor mu?
Bitiren yok mu oyunu? Paraşütü nereden temin ediyoruz? Bilen yok mu?
Arkadaşlar bu oyunun grafiklerinde bir sorun mu var? Diğer bütün oyunlarda normal ama bu oyunda gözü biraz yoruyor gibi geldi bana. Epey rahatsız etti oynarken
Yaw abicim bu klüpte ne acayip şarkılar çalıyor yaw,hiç çıkasım gelmiyor,ortamı müthiş yapmışlar,bi bira açıp oynayacağım neredeyse
Aynen club mükemmel
Dikkat edin de tenhada kıstırmasın sizi GAY Tony
Xbox 360'da exlusive yok ya...
Güzele benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Xbox 360'da exlusive yok ya...
Exclusivenin BABASI VAR dunyanin en PAHALI OYUNU VE EN COK SATAN OYUN!
GTA 4
Lost and Damned'ı bitirdim geçen gün çok harika yapmışlar ya senaryosu bölümler falan çok güzel olmuş cidden. Bi kaç güne Gay Tony'ye başlıcam oda mükemmeldir eminim.
Gay Tony eki ondan daha güzel
Şüphem yok zaten, şu MW2'yi bi aradan çıkarıyımda ilk işim onuda bitirmek olcak
The Lost and Damned gayet güzeldi, tarz bildiğimiz GTA'ya daha yakındı. Senaryoların birleşmesi olayları değişik açılardan görmek Rockstar'ın da ne kadar büyük düşündüğünü gösteriyor.
Onun dışında The Ballad of Gay Tony sanki farklı bir dünya olmuş, kesinlikle daha güzel. Özellikle ben de club'da takılmaya bayıldım sırf geyik olsun diye paso club manager olarak geziyorum. Bir de geçen diğer tarafa Hercules'e gittim. Güya gay bar oraya da kız koymuşlar bir tane dans ettik falan sonra herifin biri triplere girip senden iyi dans ederim hareketleri yaptı. Kapıştık, yenince iyi dans ediyorsun dostum der gibi bir hareket yapıp yerine geri döndü, ben de kıza geri döndüm. Böyle değişik şeyler de olabiliyor
club mükemmel yaa şarkılar gerçekten çok güzel dans hareketleride uyumlu oynadığım en iyi gta bu gay tony.
Ben bir keresinde manitanın tekiyle dans ederken, tam işi bitiricem, manitayı alıp tuvalete götürücem, çiş yaptırmaya. Derken, kareografik bir biçimde, dans pistinde yaklaşık 8 kişi birden dans etmeye başladık. Yaklaşık 4 dakika gibi bir süre, çeşitli kareografiler sunup, pistten ayrıldık. Mükemmeldi :D
Arkadaşlar 2 oyunda yüzde 65 te bitiyor dimi? Lost dammedı bitirdim en sonunda barı yakıyorlar yazılar falan çıkıyor oyun bitmiş oluyor dimi?
Dostum oyunu bıtırmeyen arkadaslar var. sonunu soylemeseydın keske. evt seneryonun sonu oluyor. ama ek gorevlere devam edebılırsın. Bu arada Gay Tony bana gore Gta lar ıcınde en ıyı oyun. Ben bunu ek paket olarak gormuyorum. BIr kere gorev sıstemıne bıttım. Hıc bır gorev kendını tekrarlamıyor. Gta 4 de bır yerden sonra baymıstım sıkıla sıkıla bıtırmıstım. Lost Dammedde fena degıldı ama Gay tony resmen asık oldum. yanlıs anlamayın adama degıl oyuna Kesınlıkle butun serılere 5 basar.