Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6'sı olanlar Abgx360'den bakıp ne yapılacağını okusunlar.

The Lost and the Damned'e başladım, güzel gözüküyor. Headshot vermeyi özellikle özlemişim
  • oyunun basindaym ama bu gay tony de biraz wii havasi sezinledim ben abidik gubdik oyunlar var icinde dans,golf filan hep boylemi gidiyo bu oyun catisma lazim bana(memati gibi)

biraz postmoderen mi ne olmus bu gay tony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 1 Kasım 2009; 17:16:52 >
  • Arkadaşlar,

Ben daha yeni ynamaya başladım GTA 4 ü ve
    polis aracının motorunun arabanın içindeyken durduramadığımdan L1 bilgisyara giriş yapamadım.
    Kendi kitapçığında bile motoru stop etmeyle iligili bilgi yok.
    yardım ederseniz sevinirim
  • Oyuna 2 gün önceden başladım. Ek paketler çok başarılı olmuş, hatta oyunun normal senaryosundan daha çok beğendim diyebilirim.
    Şuan Lost and Damned oynuyorum, bitince Gay Tony'e başlayacağım.

Bir kaç resim;

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

• Güzel resimler.

Haftaya adam akıllı oynicam bende. 2 gün önce bakmıştım ama hiç oynayasım yok şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SENLER

Arkadaşlar,

Ben daha yeni ynamaya başladım GTA 4 ü ve
    polis aracının motorunun arabanın içindeyken durduramadığımdan L1 bilgisyara giriş yapamadım.
    Kendi kitapçığında bile motoru stop etmeyle iligili bilgi yok.
    yardım ederseniz sevinirim

Aracın içindeyken LB ye basarsanız polis aracının bilgisayarına girebilirsiniz.
  • ben bu lost and damned daki kel i sevemedim.
  • Gay Tony lakabını bilen birisi açıklayabilir mi?
  • Arkadaşlar Gay Tony paketi hem GTA4 ilk senaryosu hemde Lost and Damned'den daha iyi olmuş.Çok farklı bir tat katmış oyunun içine.Gay isminden biraz uyuz olmuştum oyun olmasına rağmen ama gerçekten The Ballad Of Gay Tony gerçekten harika.

Gay tony işte adı üstünde Tony Gay.Baş roldeki adamımız Louis, bar ve dans kulubü işletmecesi gay Tony ve arkadaşlarının görevlerini yerine getiriyoruz.AYrıca boş roldeki adamımız gay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunslingerofMoon -- 1 Kasım 2009; 20:41:54 >
  • ben oyuna başladım ilk oalrak lost and dammed oynuyorum sırayla gitemek için birazda zevk meselesi motorları sevdiğimden .

bu arada oynlar toplam kaç saate biter 7-8 saat sürer sanırım oyun başı çünkü ben 2 saate yüzde yirmi yaptım
  • Of PS3'e gelsin :(
  • arkadaslar bu lost and damned ve gay tony paketleri ücretli mi ?
  • lost and damned i 12 saatte bitirdim. ana görevler dışında gang wars tane filan yapmısımdır. bi süre sonra bayıyor tamamlamadım. Ve oyun az önce bitti. Senaryo harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Gay Tony lakabını bilen birisi açıklayabilir mi?

Gay Tony'nin asıl adı, Tony Price'dır. Kendisi gece hayatının başında gelen ünlü patronlar arasında yer alıyor. Sahibi olduğu gece klübünde genellikle Gay Dansçlılar yer almakta ve çoğunlukla Gay tipler ziyaret ediyor. Bunlarında dışında kendisene Gay Tony denmesinin sebebi, şımarık hareketleri ve ince ses tonu. Aslında kendisi'de Gay Bir karakter, ama öyle olmadığını tahmin edenler davranışlarından ötürü ona Gay dendiğini sanıyorlar.

Bu yüzden ona gece hayatında Gay Tony olarak sesleniyorlar. Yakın arkadaşları ise T diye çağrırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

arkadaslar bu lost and damned ve gay tony paketleri ücretli mi ?

xbox live'dan 1600 points karşılığında paketleri temin edebilirsiniz.
  • kısa gibi geldi bana gay tony,sanki lost and damned daha uzun sürmüştü...ama ne olursa olsn gta severlerin kacirmamasi gerekir 2 oyunuda !!!
  • Gay Tony'nin grafiklerinde az buçuk iyileştirme yapmışlar galiba renkler orjinal GTA 4'e göre biraz daha canlı ve uzak mesafe detayları daha net gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: aLpeR^SaGo

arkadaslar bu lost and damned ve gay tony paketleri ücretli mi ?

xbox live'dan 1600 points karşılığında paketleri temin edebilirsiniz.

tskler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

Gay Tony'nin grafiklerinde az buçuk iyileştirme yapmışlar galiba renkler orjinal GTA 4'e göre biraz daha canlı ve uzak mesafe detayları daha net gibi geldi.

+1

MW2 yüzünden hiç bakamadıydım,dün 2 görev yapayım dedim grafikler daha bi hoş göründü bana,sanki araç detayları falanda artmış gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Gay Tony lakabını bilen birisi açıklayabilir mi?

Gay Tony'nin asıl adı, Tony Price'dır. Kendisi gece hayatının başında gelen ünlü patronlar arasında yer alıyor. Sahibi olduğu gece klübünde genellikle Gay Dansçlılar yer almakta ve çoğunlukla Gay tipler ziyaret ediyor. Bunlarında dışında kendisene Gay Tony denmesinin sebebi, şımarık hareketleri ve ince ses tonu. Aslında kendisi'de Gay Bir karakter, ama öyle olmadığını tahmin edenler davranışlarından ötürü ona Gay dendiğini sanıyorlar.

Bu yüzden ona gece hayatında Gay Tony olarak sesleniyorlar. Yakın arkadaşları ise T diye çağrırlar..

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.