Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız oyunda kaplamalar öok geç yukleniyor. İlk oyunda bile bu kadar kotu değildi. Şu an lost and damned i oynuyorum. Çok fena buglar var. Kaplamalar çok geç yukleniyor. Mesela motorla ufak bi kaldırımın uyzerinden geçiyorum motor havada taklalar atıyo. Club te bar bolumune girdim butun şişe vs eşyalar hoplamaya başladı. Ama en çok canımı sıkan kaplamalar çok geç yukleniyolar. Yollar iğrenç gözüküyor.
  • Kaplama sorunu benimde dikkatimi çekti. Normal GTA4'den daha beter kaplama sorunu var. Oyunu HDD'ye attım. Öyle bi denemek lazım.
  • hdd de yuklu oldugu halde bende durum aynı değişen bi şey yok.
  • bu son ek paketin PCye çıkması mümkün mü?
  • Süper oldu bu ya birazdan gireceğim oyuna ballad of gay tony ek paketini merak ediyordum
  • faketmio her turlu kaplama sorunu var ilk oyunda 2. ek pakete bakmadım hiç ilkini bitirim öle bakıcam ama kaplama sorunu can sıkıcı HDD'den olmasına ragmen geç gelio genelde !!
  • Şimdi bu episodes from liberty city'i oynamak için gta 4'ün save'i falan gerekiyor mu yani konsola illa gta 4'ün dvd'si girecek mi ?

Gta 4 pal'a geçtiğim için yok bende de oyun çalışmadı ya ondan ya da fw ile alakalı yanlış uygulama yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

faketmio her turlu kaplama sorunu var ilk oyunda 2. ek pakete bakmadım hiç ilkini bitirim öle bakıcam ama kaplama sorunu can sıkıcı HDD'den olmasına ragmen geç gelio genelde !!

Ben hiç kaplama sorununa rastlamadım ballad of gay tony'de
    lost and damned de de rastlamamıştım oynadığım zamanlar.
  • hayır save gerekmiyor. Direk takıp oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

faketmio her turlu kaplama sorunu var ilk oyunda 2. ek pakete bakmadım hiç ilkini bitirim öle bakıcam ama kaplama sorunu can sıkıcı HDD'den olmasına ragmen geç gelio genelde !!

Ben hiç kaplama sorununa rastlamadım ballad of gay tony'de
    lost and damned de de rastlamamıştım oynadığım zamanlar.

HDD'den oynayacağız artık en azından bi nebzede olsa kaplama sorunu düzelir gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şimdi bu episodes from liberty city'i oynamak için gta 4'ün save'i falan gerekiyor mu yani konsola illa gta 4'ün dvd'si girecek mi ?

Gta 4 pal'a geçtiğim için yok bende de oyun çalışmadı ya ondan ya da fw ile alakalı yanlış uygulama yaptım

Yok mu bilen arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

Şimdi bu episodes from liberty city'i oynamak için gta 4'ün save'i falan gerekiyor mu yani konsola illa gta 4'ün dvd'si girecek mi ?

Hiç bir şeye ihtiyacın yok oyunu oynamak için. Save istemiyor. Oyun wave4 senin fw 1.6 ise açmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

quote:

Hiç bir şeye ihtiyacın yok oyunu oynamak için. Save istemiyor. Oyun wave4 senin fw 1.6 ise açmaz.

eski versiyonu mu istiyor

• 1.51'de çalışıyor oyun. Kaplama olarak tek sorun şunu gördüm, parkta arabayla giderken ötedeki çimler sonradan geliyordu.
  • süper oyun ben de yakında oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Kasım 2009; 22:29:24 >
  • yeni güncelleme ile orjinal olmayan hdd leri kullanamıyoruz.
  • mcbur yeni güncelleme yapıcaz o zmn
  • -Oyunu liveden direk indirirseniz GTA4 ün diskine ihtiyacınız olacak,dvd olarak edinirseniz GTA4e gerek kalmıyor..

-HDDden oynarsanız kaplama sorunu olmuyor yani en azından bende hiçbir sorun yok..

Bide bi patch falan yayınlasalar artık şu oyun içi fena olmayacak frame yine yerlerde sürünüyor
  • 2 bölümün yaklaşık oynanma saati nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

2 bölümün yaklaşık oynanma saati nedir

Valla hacım lost and damnedı bitirdim ben 4-5 saat kadardı ana hikaye ama hikayenin ilerleyişi bizim eblek niconunkinden 10 kat daha iyiydiOnun dışında bi 2 saatte yan görevleri yapmak sürüyor....

Yani 2 ek paket toplamda yeni bir GTA oluyor
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.