Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pff... Hızım 512 ye Düşmüş gene:D 30-40 GB sonra:D neyse 1 haftaya indirip oynarız gibime geliyo...

Bu Arada Ek Paket de GTA IV da Gereklimi ? Çünkü Ben IV u PC de Bitirmiştim O Zamanlar XBox yoktu :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

İnternete Düşerse İndiririz :)
    Pff... Hızım 512 ye Düşmüş gene:D 30-40 GB sonra:D neyse 1 haftaya indirip oynarız gibime geliyo...

Bu Arada Ek Paket de GTA IV da Gereklimi ? Çünkü Ben IV u PC de Bitirmiştim O Zamanlar XBox yoktu :D:D

Hayır gerekmiyor bir sorun yaşamadan oynayabilirsin.
  • Her firma ek paketleri bu şekilde disk şeklinde çıkarsa ne güzel olurdu yaw. İlaç gibi geliyor bu ek paketler.

• resmi cikis tarihinde once SS vermek yasak degil

bu arada hafta sonu multi bedava

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Multiplayer_Modu_Bu_Hafta_Sonu_Bedava-2237.htm
  • Oynayan var mı şuan?
  • Arkadaşlar ben anlamadım şimdi bu olayı Gta 4 :Lost dammed ile Gta4:Gay tony ikisi bi dvd nin içinde mi şimdi?
  • Daha önce xbox live üzerinden 1600 points karşılığında satılan Lost and Damned, The Ballad Of Gay Tony ile beraber geliyor, Lost and Damned'ı
    oynamamış olanlar için bu gerçekten iyi haber.

Oyun başlangıç ekranından sizlere 2 adet resim göstermek istedim, daha önce eklendi mi bilmiyorum.

• Arkadaşlar bu yeni çıkan Episodes From Liberty City paketi yalnızca on-line oynamaya içeriği mi sunuyor, yoksa single player offline görevler de içeriyor mu?
  • single player modları bunlar zaten.multiside var tabi.
  • Ooo çok güzel o zaman Resmen yeni GTA gibi. Müthiş...
  • Arkadaşlar oyun nasıl ya oynayan arkadaşlar dan yorum bekliyoruz mahrum bırakmayın plase....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Her firma ek paketleri bu şekilde disk şeklinde çıkarsa ne güzel olurdu yaw. İlaç gibi geliyor bu ek paketler.

Bu akımı Fallout 3 Serisi Başlattı dimi Güzelde oldu Live'i olmayanlara

Bunda acaba uçak kullanabiliyormuyuz bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 29 Ekim 2009; 13:48:22 >

• Lost and Damned'ı xbox live üzerinden satın alıp bitirmiştim, oyunu bu akşam oynayacağım resim eklemeye çalışırım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Lost and Damned'ı xbox live üzerinden satın alıp bitirmiştim, oyunu bu akşam oynayacağım resim eklemeye çalışırım arkadaşlar.

bekliyoruz
  • Oyunu arkadaşım oynamış. Super diyor. Benim elime yarın geçecek. Görecez bakalım nasılmış.
  • oyunu live üzerinden indiriyorum bakalım nasılmış gta HAYATIMIN EN GÜZEL OYUN SERİSİDİR
  • Arkadaşlar ben şimdi bunu indirsem hdd ye gerek varmı.Gta4 var bende ama sonradan yama falan yüklemedim.Demek istediğim son çıkan gay tony isimli yamayı malum yerden indirirsem direk takıp oynayabilirmiyim
  • Çok iyi çekemesem de resimleri paylaşmak istedim.

• .

• .

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.