Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan kimi arasam telefonu kapalı ulaşamıyorum uyuz oldum. Maillerime bakıyorum ordada mesaj falan yok. Neyse dolanalım biraz çıkar heralde. Henüz oyunun %28 indeyim.
  • kapakda neden only on xbox360 yok!!!
  •  GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

Hindistanlı Chirantan Patnaikle tanışın,kendisi bugün itibariyle GTA4ü 29 saat aralıksız oynayarak Guiness rekorlar kitabına girmiş bulunmakta,halada oynamaya devam ediyor blogundan takip edebilirsiniz...

http://www.neuralchaos.com/

Eski rekor 28 saatle Amerikalı Jim Pattona aitti...

http://www.gameguru.in/general/2009/04/first-indian-gamer-set-to-enter-the-guinness-world-records/

• Daha neler görcez bakalım...Bu arada tıkaldım bakayım dedim sadece konusmalar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 5 Eylül 2009; 14:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

Daha neler görcez bakalım...Bu arada tıkaldım bakayım dedim sadece konusmalar var...

Konuşma olarak ilerleyen bi blog hocam video yok,32 saati devirmiş şu an itibariyle...
  • Manyakmı bu adam
    Umarım yakında rekor kırmaya çalışırken konsol başında ölen kişi haberini görmeyiz
  • Merhaba arkadaşlar bende GTA4 var.Lost and damnedi oynamak istiyorum.fakat xboxımda Harddisk yok mecburen dvd ye yazıcaz.yazarken gta4 liberity city + Lost damnedi aynı cd ye mi yazmam gerekiyo Nasıl yapıcam kusura bakmayın fazla zamanım olmadığı için pek araştıramadım
  • Hiç Bir Şekilde yazamazsın cd halinde çıkmasını bekleyeceksin
  • konsol bozulmamis mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

konsol bozulmamis mi ?

28 saat PS3 ya da Xbox oynarsan niye bozulsun ki konsol? Öyle bir gerekçesimi var konsolun? Kullanma klavuzunda 28 saat oynamayında yazmıyor halbuki.
  • Aramızda 30 saat oynayacak olan var mı?
  • bu kadar kolaymı guiness rekorlar kitabına girmek ya? gerekli yiyecekleri içecekleri ve birkaç adet kova aldıktan sora başından kalkmadan dayanabilirim gta4 te 48saat falan... :D
  • oyunu 40 saatin üzerinde ps3 te oynamis.. yahu insan ara vermeden nasil 40 saat tv nin basinda durur hic anlamis degilim
  •  GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)
     GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

• oyunda aksiyon iyice tavan yapmış. Ss ler için saol.
  • Hoppaaaa!
    Paraşüt geliyor mu beyler?
  • Merhaba arkadaşlar Bende Gta4 var görüntü cidden çok pis nededi ne olabilir sizce? 1080p de açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_22

Merhaba arkadaşlar Bende Gta4 var görüntü cidden çok pis nededi ne olabilir sizce? 1080p de açıyorum.

• gta IV'ü pcde işkence çekerek oynadıktan sonra heralde bu ek paket bana gta oynadığımı hissettirir
  • yeni video:

Meet Armando & Henrique

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-GTA_4__BoGT__Meet_Armando__Henrique-689.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Ekim 2009; 17:43:09 >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.