Tamamen şu lanet polisleri kaldırma hilesi var mı?Yıldız mıldız yemeden yani.Rahat takılamıyorum,hemen takipte tilkiler.Yoldan karşıya geçen bir kaç adam eziyorum hemen aşağı sokaktan asayiş berkemaller hemen arkamda bitiyor.
Yıldızları kaldırma şifresi varda öyle zevki çıkmaz ki hocam yaw,1.oyundan beri GTAnın değişmeyen tek özelliği polisler tarafından hep aranmaktır,aynasızlar her daim baş düşmanımızdır Özellikle bu ek pakette baya başımızı ağrıtıyorlar, e gece klübü idare emek kolay değil heleki patronumuz hem GAY hemde hapçı ve otçu ise
Ayrıca belirtmek lazım Gay Tonyde oyun motoru tamamen yeniden elden geçirilmiş,gece ve gündüz ışıklandırması değiştirilmiş,araçların yansımaları belirgin şekilde arttırılmış(oyuna ilk girdiğinizde gözünüze hemen bu çarpıyor,bunu farketmemek için öküz olmak lazım),yeni silahlar eklenmiş SAW ve P90 gibi,en önemlisi ise görevlerdeki değişim dediğim gibi her görevde aksiyonun dibine vuruyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
Tamamen şu lanet polisleri kaldırma hilesi var mı?Yıldız mıldız yemeden yani.Rahat takılamıyorum,hemen takipte tilkiler.Yoldan karşıya geçen bir kaç adam eziyorum hemen aşağı sokaktan asayiş berkemaller hemen arkamda bitiyor.
Yıldızları kaldırma şifresi varda öyle zevki çıkmaz ki hocam yaw,1.oyundan beri GTAnın değişmeyen tek özelliği polisler tarafından hep aranmaktır,aynasızlar her daim baş düşmanımızdır Özellikle bu ek pakette baya başımızı ağrıtıyorlar, e gece klübü idare emek kolay değil heleki patronumuz hem GAY hemde hapçı ve otçu ise
Ayrıca belirtmek lazım Gay Tonyde oyun motoru tamamen yeniden elden geçirilmiş,gece ve gündüz ışıklandırması değiştirilmiş,araçların yansımaları belirgin şekilde arttırılmış(oyuna ilk girdiğinizde gözünüze hemen bu çarpıyor,bunu farketmemek için öküz olmak lazım),yeni silahlar eklenmiş SAW ve P90 gibi,en önemlisi ise görevlerdeki değişim dediğim gibi her görevde aksiyonun dibine vuruyorsunuz
Cevap için çok teşekkürler ama en azından manuel olsaydı polis açıp kapatmak .Düşünsene oyun bittikten sonra,silahlarını kuşanmışsın şehirde takılacaksın,ağaçların arasına pusmuşsun kuş avlayacaksın vursan polis başında dakikasında benim derdim bu,yoksa polis kovalamacaları ayrı bir tat.Oyun Normal gta ıv e göre çooook daha sarıyor ve hiç bir şekilde sıkılmıyorsun.En güzel yanıda oyunun başında olmana rağmen haritanın 100 de 100 açık olması
quote:
quote:
quote:
Cevap için çok teşekkürler ama en azından manuel olsaydı polis açıp kapatmak .Düşünsene oyun bittikten sonra,silahlarını kuşanmışsın şehirde takılacaksın,ağaçların arasına pusmuşsun kuş avlayacaksın vursan polis başında dakikasında benim derdim bu,yoksa polis kovalamacaları ayrı bir tat.Oyun Normal gta ıv e göre çooook daha sarıyor ve hiç bir şekilde sıkılmıyorsun.En güzel yanıda oyunun başında olmana rağmen haritanın 100 de 100 açık olması
Baba oyunda güvercin var onları vur,polis gelmiyor
quote:
quote:
quote:
quote:
Baba oyunda güvercin var onları vur,polis gelmiyor
nasıl yani o kuşların hepsini vurunca polis hiç gelmiyormu?
Beyler xbox olmadığı için ps3 version'nunu bekliyorum Gta4 iyi ama insan bir GTA3:SA arıyor hepsini okuyamadım ama oyun gta4'e göre bir farkı var mı konu hariç.Yada oyunun nelerini beğendiniz ?.
Martta yeni bir paket gelicekmiş pc ve ps3 için.
Keşke erken ve kesin konuşmasaydınız. İşi fanboyluk olarak görmeyip Rockstar açısından düşünseydiniz:
Bu eklentiler de time exclusive oldu desenize millet çoktan oynayıp bitirdi bile.
zaten belliydi . microsoft 2 sene için aldı . salak valla bu microsoft sadece 160.000 sattı. 2milyon dolar ödediler şimdi pc ve ps3e gelicek . aptal micro.
Valla onu bunu bilmemde Rockstar MS' den cukkaladığı milyın dalırları şömine de yakıyordur şimdi.
Lost And Damned bitti.Gta 4 den daha iyiydi kesinlikle.Rockstar DLC lere saklamış herhalde Zevkli Mission ları. Gay Tony de bu kadar iyiyse eğer Adamlar DLC den fazlasını yapıp resmen Gta 5 i yaratmışlar derim
Peki bu DLC'lerin uzunluğu ne kadar? kaç saat? Ayrıca yeni araçlar ve silahlar ekleniyormu?
Lost and Damned ı bütün yan görevlerini yaparak tamamladım 12-13 saat sürdü.Ayrıca Yeni Motor,Otomobil ve Silahlar var oyunda evet.Sadece Ana göreve yüklenerek 5 saattede bitirilebilir herhalde.
Gay Tony ye yeni başladım.Lost and Damned dan daha eğlenceli görünüyor.Bir 10 saat bu oyun sürse Gta 4 tadında yeni bir oyun olmuş olur resmen.hatta Gta 4 den çok daha eğlenceli diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Lost And Damned bitti.Gta 4 den daha iyiydi kesinlikle.Rockstar DLC lere saklamış herhalde Zevkli Mission ları. Gay Tony de bu kadar iyiyse eğer Adamlar DLC den fazlasını yapıp resmen Gta 5 i yaratmışlar derim
Hocam Gay Tony favori DLC zaten GTA IV için Grafiksel anlamda da daha gelişmiş Gay Tony.
@jericho_!4
Fallout 3'ünde açıkladığı gibi yeni araçlar ve yeni silahlar mevcut DLC'lerde. DLC'lerin en beğendiğim yönü ise, farklı karakterleri yönetmemize rağmen; GTA IV'ün orjinal hikayesine çok güzel bağlamışlar DLC hikayelerini.
Hmm peki alınır diyorsunuz. Peki hem gta4 hemde DLC'lerin olduğu bir paket varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
Hmm peki alınır diyorsunuz. Peki hem gta4 hemde DLC'lerin olduğu bir paket varmıdır?
Hayır yok ayrı ayrı satılıyorlar.
Lost and Damned ı çok sevmiştim ama Gay Tony ayrı olmuş.Tek kelimeyle mükemmel.Paraşüt olayı süper olmuş.Yeni eklenen silahlar ve mermi çeşitleri harika.Görevler ayrı bir mükemmel.Barlarda takılmak da iyi dans etmek filan Bodyguard oluyorsun paparazilerden ünlüleri kaçırıyorsun süper
Arkadaşlar benim PC aşşağıdaki özelliklere sahip ancak artı olara 3gb Corsair RAm var üzerinde. Bu oyunu bu kaldırır mı ?
İşlemci: Intel® Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel® Core 2 Duo *T7200 2.0 GHz işlemci, 667 MHz Front Side Bus *4 MB 2. seviye ön bellek, Intel® 945 PM Express Chipset, Intel® *Wireless Wi-Fi™ Link 4965 AGN Ağ Bağlantısı *İşletim Si Nekadar.com stemi: Microsoft Windows Vista Home Premium (TR/ENG) *Ekran: 15.4'''' TruBrite WXGA TFT ekran ( 1.280 x 800 çözünürlük ) *Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP) *Ekran Kartı: Nvidia® GeForce Go 7300 256 MB ekran kartı, *16 x PCI Expres, 3D grafik hızlandırıcı *Harddisk: 160 GB (5.400 rpm) S-ATA HDD *Hafıza: 1.024 MB memory - Max. 4.096 MB (667 MHz) *Sürücü DVD Super Multi Sürücü ( çift katman ) *Kablolu İletişim: Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.92 modem *Kablosuz İletişim: Wire