Şimdi Ara

Gta IV fatal error: out of video memory

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hatayı sık sık almaya başladım işlemcim amd phenom 2 955 4x ekran kartı sapphire 5850 4 gb ddr 3 ram var windows 7 yüklü sizce neyden kaynakalnıyor olabilir?

• ekran kartınızın belleğini aşmışsınız, oyun özelliklerini düşürün,driverınızı güncelleyip tekrar deneyin =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeretic77

ekran kartınızın belleğini aşmışsınız, oyun özelliklerini düşürün,driverınızı güncelleyip tekrar deneyin =)
    evet ben de okadarını anladım da yüksek çözünürlükte oynamıyorum 1400 bilmem kaça bişey bu kartın kaldıracağını düşünüyordum very high yapınca, driverlarım güncel sitesinden indirdim en son sürümü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

evet ben de okadarını anladım da yüksek çözünürlükte oynamıyorum 1400 bilmem kaça bişey bu kartın kaldıracağını düşünüyordum very high yapınca, driverlarım güncel sitesinden indirdim en son sürümü..

Alıntıları Göster
    ayarları yaparken ne kadar memory kullandığınız görünüyor, yeşil seviyedeyken sorun devam ediyorsa başka oyunlarda da kartınızı denemenızı onerırım belkı bır sorun olabılır.
  • quote:

ayarları yaparken ne kadar memory kullandığınız görünüyor, yeşil seviyedeyken sorun devam ediyorsa başka oyunlarda da kartınızı denemenızı onerırım belkı bır sorun olabılır.

Alıntıları Göster
    Kırmızı oluyor o bellek kısmı herhalde ondandır da , şimdi ben 5850 ile gta 4 ü very high da oynayamaz mıyım?
  • quote:

Kırmızı oluyor o bellek kısmı herhalde ondandır da , şimdi ben 5850 ile gta 4 ü very high da oynayamaz mıyım?

Alıntıları Göster
    Ekran kartınızın kalitesi çok iyi ancak siz kartınızla benim 2x crossfire 3850 kartımdan daha az görüntü ayarı açabilirsiniz bu kartın kalitesiyle değil bellek sınırıyla ilgili , buna rağmen görüntüleriniz çok daha kaliteli olur.Video memory en kötü 1gblık ekran kartında da sizin kartınızda da aynıdır, o yüzden aynı düzeyde özellik açabilirsiniz, ancak dandik bir kart sizin kartınız kadar yüksek fps ve kaliteli görüntü vermez. Bu yüzden maalesef oynayamazsınız.Ayarlarınızı sarı seviyeye çekerek çok rahat oynayabilirsiniz (Y) kartınız ne kadar performansı yüksek olsa da memory her kart için aynı umarım kendimi düzgün ifade edebilmişimdir, yardımcı olduysam ne mutlu (:

• quote:

Ekran kartınızın kalitesi çok iyi ancak siz kartınızla benim 2x crossfire 3850 kartımdan daha az görüntü ayarı açabilirsiniz bu kartın kalitesiyle değil bellek sınırıyla ilgili , buna rağmen görüntüleriniz çok daha kaliteli olur.Video memory en kötü 1gblık ekran kartında da sizin kartınızda da aynıdır, o yüzden aynı düzeyde özellik açabilirsiniz, ancak dandik bir kart sizin kartınız kadar yüksek fps ve kaliteli görüntü vermez. Bu yüzden maalesef oynayamazsınız.Ayarlarınızı sarı seviyeye çekerek çok rahat oynayabilirsiniz (Y) kartınız ne kadar performansı yüksek olsa da memory her kart için aynı umarım kendimi düzgün ifade edebilmişimdir, yardımcı olduysam ne mutlu (:

Alıntıları Göster
    anladım teşekürler çok yardımcı oldun ben de ne iş diyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    2 ay önce açıldı
    out of memory hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anladım teşekürler çok yardımcı oldun ben de ne iş diyordum

Alıntıları Göster
    Rica ederim

• quote:

Rica ederim

Alıntıları Göster
    düşürdüm yeşilde ama yine aynı hatayı alıyorum

820 mb gibi birşey de ayarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 8 Aralık 2009; 21:11:43 >
  • quote:

düşürdüm yeşilde ama yine aynı hatayı alıyorum

820 mb gibi birşey de ayarlı

Alıntıları Göster
    farklı oyunlarda da böylemi crysis vb ?
  • quote:

farklı oyunlarda da böylemi crysis vb ?

Alıntıları Göster
    dnerim aynı hata çıkarsa kart bozuk demektir dimi?
  • quote:

dnerim aynı hata çıkarsa kart bozuk demektir dimi?

Alıntıları Göster
    Kesin birşey söylemek istemiyorum başka uzmanlara sormalısın bence ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)
  • quote:

Kesin birşey söylemek istemiyorum başka uzmanlara sormalısın bence ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Alıntıları Göster
    birde fanı manuel ayarlayarak deneyim 70% e ayarladım belki ısındığı içindir..
  • quote:

birde fanı manuel ayarlayarak deneyim 70% e ayarladım belki ısındığı içindir..

Alıntıları Göster
    yok ısıylada ilgisi yok 40 dereceydi tam oyun kapandığında.
  • quote:

yok ısıylada ilgisi yok 40 dereceydi tam oyun kapandığında.

Alıntıları Göster
    ne oyunmuş ya netten indirirsin serial ister ; crack yaparsın ekran sallanır tam oynarsın elektrikler kesilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ

ne oyunmuş ya netten indirirsin serial ister ; crack yaparsın ekran sallanır tam oynarsın elektrikler kesilir

Alıntıları Göster
    evet ya gıcık oldum :S
  • quote:

evet ya gıcık oldum :S

Alıntıları Göster
    clip capture u kapadım şimdilik hata yok olmazsa tekrar demekki ondanmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DesertEagLe_

• quote:

Evet burdan duyuralım donma veya farklı fatal error hataları alan arkadaşlar options-game kısmından clip capture özelliğini kapatmayı deneyebilirler.Düzeltebilmenize sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Evet burdan duyuralım donma veya farklı fatal error hataları alan arkadaşlar options-game kısmından clip capture özelliğini kapatmayı deneyebilirler.Düzeltebilmenize sevindim.

Alıntıları Göster
    2 saatir birşey olmadı sanırım düzeldi :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.