Şimdi Ara

GTA IV Görev yeri çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • That Special Someone görevini yaptıktan sonra hiçbir görev yeri çıkmadı. Kimsede beni aramadı. En son o görevi yaparken Niko'nun arkadaşlarını öldüren adamı öldürdüm. Daha sonra görev bitti ve oyundan bir iz kalmadı. Ayrıca bir bug var Packie her oyuna girişimde beni arayıp aynı şeyleri söylüyor, eee doğal olarakda Niko'da aynı cevabı veriyor.

1. Bug: Görev yeri çıkmıyor.
    2. Bug: Packie sürekli beni arayıp aynı şeleri söylüyor, aynı konuşmayı en az 100 kez yaptık. (Kayıt ediyorum merak etmeyin.)

2. Bug'dan bir resim:

GTA IV Görev yeri çıkmıyor

Şimdiden teşekkürler, yardım edin.

• Arkadaşlar lütfen.
  • bug degil o.bi kadını kaçırman gerekiyo.internet kafeye gidip araba yerine giriyosun.orda view cars var.ordan pembe (fletcher dı galiba) arabayı arıyosun.buluşma ayarlıyosun.gerisini halledersin zaten.
  • pembe arabayı arıyorum cevap veren yok
  • Aynı sorundan müzdaribim. Yardımcı olabilecek biri var mı? Pembe arabaya tıklıyorum internette telefon rehbere eklenmiyor. Telefonla numarayı arıyorum cevap yok, tüm evlerime gittim, kimse yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 9 Mart 2014; 8:23:40 >
  • arkadaşlar bu konu için kesin çözüm thats special someone görevinden sonra %57 de takılınca görev gelmeyince evet o pembe arabayla halletcez görevi fakat öle değil telefondan "mob doughter" diye birisi var onu arayın arayınca direkmen görevi veriyor zaten o kadınla buluşuyosunuz arabayı kaçırıuyosunuz o kadınla birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta IV senaryosu kaç görev ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.