Şimdi Ara

GTA 5 GÖREV GELMİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 3,4 gün önce Gta 5 aldım ilk gün aldığım gibi ilk 5 görevi yaptım evelsi gün 2 tane görev yaptım ama bugün ve dün hiç görev gelmedi lütfen yardım edebilirmisiniz off-road ların hepsini yaptım bide diğer karakterler kapalı oyunun daha %19.8'indeyim ama görev gelmiyor lütfen yardım edin acil oyundan sıkıldım nerdeyse lütfen!!

GTA 5 GÖREV GELMİYOR!!!

• Strangers and Freaks denilen soru işaretlerini felanda yaptınmı yada o tarz ara görevleri ?
  • Soru işaretinin birini en başlarda yapmak zorunlu, onun dışında yapmak gerekmiyor. Sadece ana görevleri yaparak bitirebilirsiniz.
  • Onkato kullanıcısına yanıt
    Hepsini yaptım şu anda Trevordayım ve görev yok karakterde değiştiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InFlamax -- 9 Temmuz 2014; 0:45:57 >
  • En son hangi ''ANA GÖREVİ'' yaptığınızı söylerseniz daha iyi bir çözüm bulabilirim.
    TREVORA GEÇMEDEN ÖNCE İLK KUYUMCU SOYGUNUNU YAPTIM (LESTER GÖREVİ -1) SONRA TREVORA GEÇTİM VE MOTORCULARI ÖLDÜRDÜM ADAMIN KARAVANINI DEREYE ATTIM,SONRA DAHADA GÖREV GELMEDİ OFF-ROAD YARIŞLARI ÇIKTI ONLARI YAPTIM.
  • Forumdan bir arkadaşta o kısımda kalmış normalde chinese ve trevor diye 2 adet gorev gelmesi gerekir daha oyunun başındasınız bence tekrar başlayın save dosyasını silin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    11 yıl önce açıldı
    Gta 5 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dediğiniz gibi en baştan başlayacağım ama save dosyasını nasıl siliceğim
  • Bir de autosave değil telefondan ya da evden kayıt yapmanızı öneririm. Mesela bende otomatik kayıt yapınca epsilon görevi gelmiyordu, elle yapınca gelmişti. Ayrıca elle yaparsanız farklı slotlara kayıt yapabilirsiniz, geri dönüş imkanınız da olur. (15 slota kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Temmuz 2014; 13:50:55 >
  • arkadşlar bu forumda ilk karışılaşan benim bu sorunla galiba altını üstüne getirdim foruma diger forumlardada en son oyunu satacaktım sonra nette %100save dosyasını buldum indirdim kurdum ole free roam geziyorumö eglenceli isteyene vere bilriim save dosyasını ha bu sıradada boş durmadım sorunun çözümün buldum hani oyuna başladıında güncelleme filan gelmişse filan tam neden oldugunu bulamadım ama işte oyun bi tur buga giriyor ve nerveus ron görevi gelmiyor çözümü ise %5-%6 larda filan bi saveniz varsa ordan geri devam edin yada new game diyip tekrar başlayın hikaye modunda 13. görevdesiniz daha falza ilerleme sayılmaz o bkaakconun da dedigi gibide telefon veya evde save gameyle oyuna devam et eski savelerini silmek istiyosan da video yüklüycem bu sorun hakkında yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • InFlamax kullanıcısına yanıt
    Ps3 kullanıyorsanız sırasıyla: Oyun,kayıtlı veriler yardımcı Programı (ps3), ardından gta için kayıtlı olanlara gelin ve Son kaldığınız görevden onceki gorevi(Son yaptığınız görev) adının bulunduğu Save dosyasını silin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkür ediyorum,dediğiniz gibi yapacağım yeniden başlatıp hep telefonla veya safehouse'da savelicem ama bir sorum olcak hani oyun bitince size yüklü bir miktar para veriyor ya üç karakterede save dosyasında parayı harcamışlarmı yoksa aldıkları gibi savemi yapmışlar?..
     GTA 5 GÖREV GELMİYOR!!!
  • Beyler hepinize çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve oyunun %50'sine geldim saolun iyiki varsınız.

Hayırlı ramazanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InFlamax -- 27 Temmuz 2014; 6:59:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.