Şimdi Ara

GTA IV Görevler Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben 2.şehirdeki eve geçtim bizim evleri yakmışlardı ya. neyse esculea of the streets görevi vardı ( http://www.youtube.com/watch?v=E1deesHPVkw&feature=player_embedded#! )
    ben bu görevi yaparken öldüm oyu nu saveleyip oyundan cıktım ve bu görev bir daha gelmemekle birlikte başka kimse de aramıyor beni sadece
    "Race" ve LJ'nin "Job" bölümündeki arabaları alıp biyere götürüyoruz. böyle olmamalı oyun bllen var mı ?

• Job bölümünde araba ile uyuşturucu nakliyatı yapıyorsun. Görev çıkmadıysa biraz daha bekle, dolaş, gez, yan görev yap. Olmadı baştan başla ya da bir yerden kayıt dosyası bul geçmek için. Bende de oyunun sonlarına doğru görev gelmemişti ne yaptıysam, baştan başlamıştım, görev gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Job bölümünde araba ile uyuşturucu nakliyatı yapıyorsun. Görev çıkmadıysa biraz daha bekle, dolaş, gez, yan görev yap. Olmadı baştan başla ya da bir yerden kayıt dosyası bul geçmek için. Bende de oyunun sonlarına doğru görev gelmemişti ne yaptıysam, baştan başlamıştım, görev gelmişti.

oooo en son load oyunun basında tekrar mı oynıcam. ben de load no 1 yazıyor yani escuea of the streetsden sonraki ama ben escueayı yapmadım baska yolu yok mu ya ?
  • Hocam birilerini ara telefondan ayrıca oyunun yüzde kaçındaysan gta iv %xx.xx mission problem ya da görev çıkmıyor vb. şeyler yaz belki sorunu yaşayıpta çözümünü bulanların topiclerinden yararlanırsın.
  • Sen ne diyorsun ben 70 küsür görev yapıp baştan başladım. Ara, tara işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Şubat 2012; 19:38:38 >
  • aman kalsın hocam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.