Şimdi Ara

gta IV için ekran kartı ve diğer parçalar :/ yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bilgisayarımda rahatça kasma takılma olmadan gta ıv oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum kasma takılma donma çok fazla sistemim şöyle powercolor hd 6570 1gb 128 bit ekran kartı Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 ram segate 250 gb hdd msi 760GM-P23 (fx) anakart AMD fx 6300 3.50 ghz bu sistemle gta ıv oynayamıyorum veya daha birçok oyunu rahat oynayamıyorum çoğu kişi ekran kartı dedi ama hangi ekran kartını alayım karar veremedim önerilerinizi bekliyorum

• Hocam gta4 optimizasyon özürlüsü bir oyun devasa sistemin olsa da oyun kasıyor yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz doğru ancak 0 kasma 0 takılma ile oynayanlar var bi tanıdığın i5 ve gtx 550 ti ekran kartı var sorunsuz oynuyor ve araştırmalarıma göre biklgisayarımın herşeyi yetiyor sadece ekran kartı sıkıntı :/ bi kart öneriniz varmı ?
  • intel i3 550 3.20 ghz
    sapphire R7 240 boost lite 1366x768 , mediumda 40 fps aliyorum , 1.0.7.0 yamasi kurulu ve windows olay gunlugu kapali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay targay

dediğiniz doğru ancak 0 kasma 0 takılma ile oynayanlar var bi tanıdığın i5 ve gtx 550 ti ekran kartı var sorunsuz oynuyor ve araştırmalarıma göre biklgisayarımın herşeyi yetiyor sadece ekran kartı sıkıntı :/ bi kart öneriniz varmı ?

1 sene önce bende bayağı uğramıştım en son bir mod buldum onu yükledim fps 51 e kitleniyordu ama Donma filan çok az oluyordu şimdi hiç hatırlamıyorum o modunda adını

• Dostum ben oyunu 1 hafta kadar önce steam 'den aldım ve imzam da bulunan sistem ile sorunsuz bir şekilde en güncel halini herhangi bir donma olmadan Full HD çözünürlükte, en yüksek ayarlarda 45+ Fps ile oynuyorum.

Takılmanın en büyük nedeni Windows Olay günlüğü 'nün açık olması.

Bu ayarı kapatmak için yapman gereken ; Windows tuşu+R harfine basarak açılan çalıştır kutucuğuna msconfig yazarak eneter 'a bas ve açılan pencerenin üst kısmından hizmetler bölümünü açıp, en üstten aşağıya doğru yavaş yavaş inerken orada göreceğin Windows Olay Günlüğü 'nün yanındaki kutucuğa tıklayarak tik 'i kaldırıp, aşağıdan tamam dedikten sonra bilgisayarını yeniden başlatmalısın.

Eğer oyunun crackli ise kullandığın crack ve ayarlar yüzünden ekstra donma yaşayabilirsin.

Eğer ekran kartı tavsiyesi istersen Sapphire R9 280 Dual-X önerebilirim.

• hard diskin yetersiz. 1 tb olması lazım.

• Git 2. el 12GB PS3 al yeni ekran kartı almandan daha hayırlı olur ve oyunu daha rahat oynarsın
  • gta iv, nvidia seven bir oyun. paranız varsa 760 falan bakabilirsiniz. olmadı ikinci el 660 da iyidir.
  • Blok. Trollüyor konuları
  • Sağlam crack ve ilaçla kasmadan oynayabilirsin, 9500 gt ile bitirmiştim.

• GTA iv nvidia kartları seven 1 oyun, 2. elden gtx 460/560/560TI/570 gibi kartlar bakabilirsin yada 750TI alırsın.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Aşağıdaki videolarda fraps ile video kaydı alınmış, bu işlemciler + fraps video kaydı, yaklaşık 10~15fps'ye kadar kayıp yaratır.

Çift çekirdekli E7300 + gtx 260

Q9400 + gtx 460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 8 Mart 2015; 9:46:18 >

• işletim sistemin windows 8.1 ise bundan kaynaklı olması muhtemel
  • 12 GB ram şart herşeyden önce. 4 GB ram yetersiz. Sanal belleği açtığın sürece yeni her oyun takılır. GTA 4 dahil. 1000 TL ye ekran kartı alsan bile takılarak oynarsın. Ram den sonra da SSD almanı öneririm. İşlemci fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 9 Mart 2015; 1:31:03 >
  • Herkese teşekkürler sayenizde bilgi sahibi oldum ancak GTA ıv ve eflc vardi sıkıldıkça diğerini oynuyodum ancak pcyi actigimda eflc hata verdi İngilizce birşeyler yazıyordu google çeviriden baktim anlami " başlatilamadi" :/ durduk yere önceden oynanan oyun şimdi acilmiyor hic bisey anlamadim bu isten bilen varmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.