Şimdi Ara

GTA IV Karizma Mod 1.0 (19 Tane Araba Modu Aynı Dosyada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    indireceğiniz GTA IV Karizma Mod 1.0 eklenti yaması ile GTA 4 oyununa yeni arabalar ekleyebilirsiniz.
    GTA IV Karizma Mod ile aşağıdaki araçları oyuna dahil edebilirsiniz. Yama sayesinde GTA 4 oyununda dünyanın en modern otomobillerini kullanabileceksiniz. BMW, Audi, Lamborghini, Ferrari, Porsche gibi en güçlü ve sevilen spor arabalar ile heyacanınıza heyecan katacaksınız.

GTA IV Karizma Mod Araba Eklentisi ile:

Mustang Saleen : futo
    Dodge Charger SRT8 : merit
    Lamborghini Murcielago : infernus
    Dub Edition Buffalo : lokus
    Ford GT : turismo
    Nissan GT-R (R35) : sultanrs
    Audi R8 4.2 FSI : comet
    BMW M3 e46 : sentinel
    BMW E60 M5 (2006) : oracle
    Corvette '68 Stingray : sabregt
    Ferrari Formula 1 : airtug
    Subaru Impreza WRX STI : admiral
    Lamburghini Gallardo : sabre2
    Mitsubishi Lancer Evolution X : cavalcade
    Ferrari F430 : banshee
    Koenigsegg CCX : blista
    Mazda RX-7 : supergt
    Porsche Cayman S : faction
    Toyota Supra : fortune

GTA IV Karizma Mod Araba Eklentisi Kurulumu

GTA 4 araba yaması kurulumu Gayet Basittir. indirdiğiniz rar dosyası içerisindeki karizma 1.0.exe Dosyasını Çalıştırmanız Yeterlidir.

Link: 

http://rapidshare.com/files/263974860/karizma_1.0.rar

**** Rapid S h are Olacak

ALINTIDIR

• dwyane sende diğer sitelerden kopyalayıp kopyalayıp yapıştırıyosun neyse paylaşımın için saol.güzel arabalar.
  • 6 posu olan adama güvenip indirirsek hali bu arkadaşlar sakın indirmeyin arabalardan evo x de hata var 2-3 dk sonra hata veriyor sakın bozmayın oyununuzu şimdi mecburen yeniden yüklicem ben dwyane37 merak etme iyi bi küfür yedin benden denemden çalıntı yaparsan olcağı bu bi daha bişey paylaşma olurmu
  • Ben Garanti Vermek Zorunda Degilim Bir Sitede İlgimi Çekti Bende Paylasayım Dedim Ayrıca Hangi Arabanın Hangi Arabayla Degisecegi Yukarda Yazıo Bi Zahmet Yedeklerini Alsaydın GTA SA Oynadıysan Orada Bile Her Araba Modu İçin Yedek Almak Şarttı
  • aldık zaten yedeğini de kurtardık hangi sitede takıldığına dikkat et öle bilip bilmeden çalıntı yapılmıyo burda her ilgisini çeken bir şey paylaşsaydı burasıda sıradan bir forum olurdu

edit:ayrıca sadece evo x da deil hepsinde hata normalde turismoysa sen onu infernus yapmışsın hepsi hata hep hata tek araba değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 7 Ağustos 2009; 14:46:47 >
  • Ben Çalıntı Yapmadım Alıntı Yaptım Bu Mod Benim Demedimki Sadece Paylastım Eger Sorunlu Oldugunu Bilseydim Neden Paylasıyım
  • birader kendinde misin ? paylaştığığın herşeyin burada garantisini vermek zorundasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunlu olup olmadığını öğrenmek için önce deneyebilirdin her hem çalıntı yapmışsın hemde sorunlu dosya daha diyecek bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.