Şimdi Ara

GTA IV KASAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yakında gta ıv yükliyecem.Fakat kasar mı merak ediyorum doğrusu.Bilgisayarımın özellikleri şunlar;MS Windows 7 Ultımate 32-bit Intel Pentıum D CPU 3.20GHz, 4,0GB RAM, Intel g41 Express Chipset 1.400gb ekran kartı.Yardım eden arkadaşlara çok teşşekürler.İyi forumlar.

• İşlemci yeter de ekran kartı dahili anladığım kadarıyla. Harici bir ekran kartı yok mu?
  • dahili olması sorun olurmu ki ? hayır harici bir ekran kartım yok harici ekran kartı dahili den iyimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman5847

dahili olması sorun olurmu ki ? hayır harici bir ekran kartım yok harici ekran kartı dahili den iyimi ?

Tabii ki de harici daha iyidir, daha performanlıdır. Dahili ekran kartında oyunun sorun çıkardığına dair konular gördüm. Kimi kartlarda dokular, çevre falan bozuk görünüyor, kimisinde ise bu gibi sorunlar olmasa da kasıyor. Açsa bile kasamayacağının garantisini veremem yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

dahili olması sorun olurmu ki ? hayır harici bir ekran kartım yok harici ekran kartı dahili den iyimi ?

Tabii ki de harici daha iyidir, daha performanlıdır. Dahili ekran kartında oyunun sorun çıkardığına dair konular gördüm. Kimi kartlarda dokular, çevre falan bozuk görünüyor, kimisinde ise bu gibi sorunlar olmasa da kasıyor. Açsa bile kasamayacağının garantisini veremem yani.

öncelikle cevapladığın için sağol.Ben benim sistemimden daha düşük bir sisteme sahip olan arkadaşlarda oyunu kasmadan oynarsın yorumlarını aldım.Oyunu minimum ayarlarda oynasam peki kasar mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

öncelikle cevapladığın için sağol.Ben benim sistemimden daha düşük bir sisteme sahip olan arkadaşlarda oyunu kasmadan oynarsın yorumlarını aldım.Oyunu minimum ayarlarda oynasam peki kasar mı ?

Minimumda kasacağını sanmam.

• can you run it diye bir şey var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.