Şimdi Ara

GTA IV Sizce Iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gta 5 senaryo olarak klişeler ile dolu gta 4'u bitirdikten sonra multi oynadim,sehirdr gezdim, yan gorevleri yaptim 1 yil oynadim ama gta5..Oyunu bitirdim ve birdaha da makineye takmadim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VCS dışında tüm 3 boyutlu GTA'ları oynadım V de dahil. En iyisinin ve en yenilikçisinin (SA demeyin çünkü IV ile birlikte yeni oyun motoruna geçildi, her şey baştan yapıldı) IV olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben şehrini ve oynanışını oldukça beğeniyorum IV'ün. 2.5 sene büyük bir zevkle oynadım. V'te o kadar zevk alamadım maalesef. Kesinlikle GTA V kötü demiyorum, bana göre her GTA mükemmel olmasa bile mükemmele yakındır. Hangisi olursa olsun.

Kişiye göre değişir durum. Kimine göre de 2 boyutlu GTA'lar en iyisidir. O yüzden küçük düşürücü yanıtlar vermeyelim birbirimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 23 Kasım 2013; 23:24:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

VCS dışında tüm 3 boyutlu GTA'ları oynadım V de dahil. En iyisinin ve en yenilikçisinin (SA demeyin çünkü IV ile birlikte yeni oyun motoruna geçildi, her şey baştan yapıldı) IV olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben şehrini ve oynanışını oldukça beğeniyorum IV'ün. 2.5 sene büyük bir zevkle oynadım. V'te o kadar zevk alamadım maalesef.

Kişiye göre değişir durum. Kimine göre de 2 boyutlu GTA'lar en iyisidir. O yüzden küçük düşürücü yanıtlar vermeyelim birbirimize.

Ben bıraktım malesef oynamayi demekki zevk meselesi san Andreas dan sonra hayal kirikligina ugradi.

Gta 5 bekliyorum sabırsızlıkla o tam benlik duruyor sehir olsun oynanis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok erken karar vermişsiniz hocam.Bana kalırsa zamanına göre GTA V'ten iyi bir oyundur.2013'te çıkan oyun GTA IV olsaydı zamanımızın grafikleriyle vs. çok daha etkileyici olurdu.GTA V cidden klişelerle dolu bir oyundu,IV bana sorarsanız daha iyiydi senaryosuyla.
  • İkisini de uzun süre oynadım. GTA 5, GTA 4ü siler süpürür her klasmanda. Hiçbir konuda gta 4 daha iyiydi diyemezsiniz, senaryodan, grafiğe, arayüze, teknik kısımdan küçük detaylara, GTA 5, 4ü katlar.
    4 kötü bir oyun değildi fena sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Çok erken karar vermişsiniz hocam.Bana kalırsa zamanına göre GTA V'ten iyi bir oyundur.2013'te çıkan oyun GTA IV olsaydı zamanımızın grafikleriyle vs. çok daha etkileyici olurdu.GTA V cidden klişelerle dolu bir oyundu,IV bana sorarsanız daha iyiydi senaryosuyla.

Devamli adamin mekanini git onu oldur.

Arabayla takip et gorevlerinden sıkıldığım için konu actim belki ilerlerde guzeldir oyun diye ama genelleme olumsuz.

• İki oyunuda orjinal şekilde PS3 üme aldım.
    GTA IV ü bitirdikten sonra birdaha makineye takmadım. Çünkü story bitince yapacak hiçbirşey kalmıyor. Ve şehirden başka gezilcek yer yok. Birtek roman ın lets go bowlingi var. Çöp.

• gta 4ü oynadığım zaman severek oynamıştım ama genel olarak kasvetli bi havası var, gta 5 çok daha iyi bi oyun, sadece grafik açıdan değil genel olarak söylüyorum
  • Gta4'ü 2022 de ilk defa oynadım ve taş gibi bir oyun. Hala şuan ki zamanda bile bir çok oyuna taş çıkartıyor. Oyun oynayış ve hikâye olarak çok değerli bir oyun bence. Tabii eski bir oyun olmasın dan ötürü checkpoint sistemi maalesef yok. Görevde başarısız olunca taa en en baştan başlıyorsunuz, buda baya can sıkabiliyor.

İnternette gta 5 vs gta 4 videoları var, illaki görmüşsün dür. Bu farklı en iyi anlamak için 2 oyunu da bastan aşağı oynamak lazım. Gta4' her ne kadar iyi bir oyun olsa da GTA 5 onun bir üst segmenti. Daha kullanıcı dostu bir oyun, daha fazla içeriği olan bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 8 Eylül 2022; 4:25:34 >
  • The Ballad of Gay Tony hikaye eklentisinde görev içinde kayıt noktası özelliği var hocam. TLAD ve TBoGT hikaye eklentilerini sanırım daha oynamadınız, sakın oynamamazlık etmeyin. Bence GTA 4 sadece yükleme ekranı müziği ile bile GTA 5’i donunda sallar.

@oyungazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 8 Eylül 2022; 8:26:19 >
  • Online oynayan varsa gelin, online takılalım. Xbox'ta sunucular hala açık.

• Araç sürerken lastiğin ordan gösteren kamerayı sabit ayarlayabiliyozmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.