Şimdi Ara

GTA IV Trainer İsteyen Gelsin :) 1.0.4.0/1.0.7.0 için Geldi!! + EFLC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
195.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 dosyayıda attım xlive wrapperıda yükledim ama oyunu açınca f3 e basınca hiçbirşey olmuyor. yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Aynen arkadaşlar 1.0.2.0 ve 1.0.3.0 denedım sıfırdan kurup ama 1 turlu oyunda f3 le menu acılmıo xlive da bılgısayarıma sag klık yonetten admınastorude denedım olmadı yardımcı olurmusunuz nasıl 1 yol ızlemelıyım.

Teşekkürler.
  • yardımcı olacak yokmu aranızda arkadaşlar ?
  • trainerdan sonra oyun açılmamaya başladı kardeş bana ScriptHook.dll yi binkw32 yi yollayabilirmisin acil inernete giremiyorum her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 28 Nisan 2009; 12:07:17 >
  • video koyabilirmisiniz gangstr ile ilgili
  • süper bisey bu eline sağlık
  • traineri çalıştırdım şimdide traineri sıfırlamadan çıktığım için oyuna giremiyorum nasıl düzelticem yardımcı olursanız sevinirim.
  • peki bu tranier de 15-16 tane seçenek var bunları türkçe olarak koyabilir misin çoğunu azbuz ingilizceden çaktımda bir kaç tanesi ne işe yarıyor onu anlamadım
  • ben oyunu yeniden kuriim bari bunu test etmek icin.
  • yaaa,biri bu zip dosyasının içinden çıkması gereken dosyaları yazabilirmii??
    bende binkw32 çıkmıo içinden,çıkması gerekiyomu normalde?
  • Paylaşım için sana minnettarım ''Aranel TinúvieL''

Güncellenmeden Önce ''F3'' e basar herşeyi tıkır tıkır yapardım. Aynı şekilde indiriyori oyunun içine atıyorum. ''F3'' he basıyorum. Hiç bir değişiklik yok neden ? Önceden açılıyordu. Yeni Patch gelmyor
    Neden öyLe ?
  • razor crack'i sağlıklı nerden indirebilirm birisi yardımcı olabilirmi kaç haftadır oyunu oynayamıyorum
  • Bu trainer bozuk arkadaşım yaw bir süre oynadıktan sonra karakter kendi kendine hareket etmeye falan başlıyor Crackten oluyordur diyecem ama yok onunlada bir alakası yok, anlamadım gitti. 1.0.3.0 patch yüklü ve crack razorun bu arada ;)
  • arkadaşlar c*ack felan demeyin banlanabilirsiniz kürek deyin mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obenberk -- 7 Mayıs 2009; 21:57:44 >
  • Klasöre attım çalışıyor. Bendeki crack 44 mblık olandan. Razor'un crack bendekide.
    Sürüm olarak 1.0.3 patch yuklu.
    Klasörde herhangi bir seyin yerine yapistirmiyorsunuz sadece klasore atıyorsunuz dosyaları yani degistirilsin mi turunden bir soru sormaması gerekiyor.
    Dolayısıyla oyunum bozuldu diyenler sadece attıklarını silseler sorun çozulur.
    F3'e bastiginizda açılması için numlock aktif olmalı cunku kontroller oradan saglaniyor.
    Karakterinizi sokaktaki insanlardan seçmemenizi öneririm. Niko'ya veya diğer ön plandaki karakterlere oranla çok daha yavaşlar.
  • Teşekkürler.
  • 1.0.3.0 patch için olan traineri yükledim , ama num 1 num 2 filan onların hepsi çalışmıyor mesela 5 çalışmıyor sadece 8 çalışıyor , laptop olduğundan yandaki sayılar yok ama numlock açarak yapıyorum olması lazım ama olmuyor seçim yapamıyorum trainerde
  • Emeğe saygı ama hilesiz oynmamak en güzelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm_999_

Emeğe saygı ama hilesiz oynmamak en güzelidir.

Tabii ki hilesiz oynamak daha zevkli , görev sırasında filan kullanmıyorum ben , zevkine oynarken trainer güzel olur diye bakıyoruz da zaten çalıştıramadık
  • trainer oyundaki bonusları falan engelliyo mu ? bi de 1.3 için çıtır çerez olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.