Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

GTA IV Trainer İsteyen Gelsin :) 1.0.4.0/1.0.7.0 için Geldi!! + EFLC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
195.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çalışmadı trainer ve wrapper dosyalarını oyunun kurulu olduğu dizine attım oyuna girdim.Bir soru geldi evet hayırlı bende evet dedim belli bir süre msdos ekranında bekledi ondan sonra kapandı.
  • Arkadaşlar trainer ı çalıştıramayanlar için aynı fonksiyonlara sahip trainer ın başka versiyonu buyrun

Az seçenek varmış gibi görünmesin hepsi 8 kategori altında kategorilere tıklayınca mesela charectere tıklayınca spawn charekter yani oynamak istediğiniz karakteri seçiyorsunuz vs buyrun işte link :)

http://www.oyun-hilelerim.com/gta-iv-1030-trainermukemmel-trainer

Bir sorun olursa ben buradayım : karagafgarbi@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Arkadaşlar trainer ı çalıştıramayanlar için aynı fonksiyonlara sahip trainer ın başka versiyonu buyrun

Az seçenek varmış gibi görünmesin hepsi 8 kategori altında kategorilere tıklayınca mesela charectere tıklayınca spawn charekter yani oynamak istediğiniz karakteri seçiyorsunuz vs buyrun işte link :)

http://www.oyun-hilelerim.com/gta-iv-1030-trainermukemmel-trainer

Bir sorun olursa ben buradayım : karagafgarbi@gmail.com

Allah senin müstahakını versin.

Yükledim oyun hiç açılmamaya başladı.
    Girişte oyun hata verip açılmıyor.

Şimdi en baştan mı kurdurtacan bana :(

• Ya ben pack 1030 yüklediğimde oyuna giremiyorum, oyun açılmıyor.
    Aceba bir bilen bir arkadaş çözümü pm atabilir mi? (Burdan söylenmesi yöneticileri kızdırabilir:)
  • arkadaşlar lütfen yardım kafayı yicem. Daha önce kurdum traner çalıştı sonra oyun hata verdi araba ekleyince sildim ama şimdi kuruyorum traner çıkmıyor. ben oyunu yeniden kurdum sonra hiç bişey yapmadım ne crack ne başka şey. Bana neyi nereye yükleyip. Tranerdaki dosyalardan hangilerini nereye kopyalayacamı filan söylerseniz çok mutlu olacam. Bide araba modifiye olmuyor.
  • Link Ölmüş Kardeş
  • Buyrun Beyler Trainerı Yükleyemeyenler İçin Sitesi Budur

[link=http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/script-mods/2115]
  • ben araba ekliyorum. nissan skyline r33 arabasına binmiyor bizimki koşup duruyor. Nasıl arabaya bindirebilirim bunu lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım. Bunu ekleyen oynayan varsa bana gönderebilirmi yamasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhitin

fatal eror hatsı verdi bu treyneri yapınca nasıl düzelir

GTA 4'de script modlarını kullanırken fatal error-uncoverable fault hataları almak kaçınılmazdır, bazı dosyalar hata sıklığını sadece düşürüyor, bir zamanlar yüklemiştim şimdi unuttum.Hiçbirşey kusursuz olmuyor buda multiplayer'de ortalığı birbirine katmanın maliyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeretic77 -- 6 Aralık 2009; 23:10:00 >

• Arkadaşlar bende 1.0.3.0 var ve trainer'ı açınca Alice error diyor alttada bu versiyonla uyumlu değil uyumlu versiyonları veriyor o versiyonlarda 1.0.3.0 var. ilk iki sürümüde indirmem gerekli mi de böyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz
  • Oha SS'lere göre harikaymış. Yarın denerim. Okula gitmem lazım.
  • Link ölü.Razor Crack le calışırmı bu ?
  • Mrh dostum su trainerin lınkını yenılermısın faydalansak ltf... xS
  • xlive wrappe nasıl kuruyoz
  • link booooooooooommmmmmmmm
  • arkadaşlar sorun sizde yada razor1911 crackte değil. benim gat 4 ün versiyonu 1.0.3.0. xp sp3 kullanırken bu trainerı hiç bir hata vermeden rahatça kullanıyordum. ama windows 7 yaptım çalışmadı sonra vistaya döndüm yine çalışmadı. ama xp sp3 te rahatlıkla kullanabilirsiniz.ben vistada dosyaları atıyorum ms-dos ekranında bekliyor sonra oyun kapanıyor. yüklediğim dosyaları silincede tekrar oynayabiliyorum. yani sorun vista da.ama vistada kullanmanın bir çözümü var. hala vista kullanıyorum ama vistaya hep gıcığımdır.
  • LeanBack f6 haa Allah belanı versin kardeşim :D
  • bu oyunu bari trainer ile oynamasaydınız arkadaşlar
  • link kırıık kimse ilgilenmiyomumu sorumsuzluk çok büyük bence
  • amroth nerede niye hiç bakmıyo konuya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.