Şimdi Ara

GTA KÜTÜPHANESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş kusura bakma ama sen bayaaaaaaaaaaaaaaaa bir gaza gelmişsin yerinde olsam seriyi tekrar oynardım.
  • Hacı bu tam bitmiş save..Bendede var bu. Bana şöle 20. bölümde olan falan bi save lazım.. ????

Bunlar da benim modumdan görüntüler

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

GTA KÜTÜPHANESİ

• Gençler ben bir araba modu yükledim bulamıyorum nasıl bulabilirim

+ taksilerin kodu ney onun üzerine kurayımda rahat olsun.

Paylşrsanız sevinirim.
  • İşte size efsanvi oyunun hileleri çok az yerde bulabilirsiniz
    CAR-555-0100 FBI Buffalo araba oluşturmak için
    CAR-555-0147 Turismo arabası oluşturmak için
    CAR-555-0168 Super GT oluşturma
    CAR-555-0175 Comet araba oluşturmak için
    MBK-555-0100 NRG-900 oluşturma
    MBK-555-0150 Sanchez oluşturma
    GTA-555-0100 Sağlık ve silahlar
    GUN-555-0150 Silahlar
    GUN-555-0100 Geliştirilmiş silahlar
    DOC-555-0100 Sağlık
    COP-555-0100 Bir önceki bölüme atlama
    COP-555-0150 Bir sonraki bölüme atlama
    HOT-555-0100 İklim değiştirme
    CAR-555-0142 Cognoscenti yaratmak
    FLY-555-0100 Polis helikopteri oluşturma
    WET-555-0100 Jetmax(sürat teknesi) oluşturma
  • müjde gaz gta4 pc geliyor.kasım 21 e kadar sabret böyle şeylerle zaman harca daha kolay olur beklemesi
  • Evet yukarıda verdim efsanvi oyun GTA IV hileleri ve şimdide size gta vice city nin senaryosunu veriyom
    gta vice city 2 senaryosu link verin demeyin
    1987 VERCETTİ VİLLASI
    Haiti&rus mafyası
    Tommy vercetti villasındaki ofisin koltuğuna oturmuşdur kim nerede ne yapıyor ? göz gezdiryodur mike gelir
    ve şöyle der:patron haiti çetesi biriyle görüşme yapıyor tommy vercetti:kimlerle ?mike:bbilmiyorum am fazla kalabılıkdılar ve hatilerin görüştü ruslara benziyodu tommy şimdi telaşla ayağa kalakar ve şöyle der:rus mu ?mike:evet 15 dk önce tommy vercetti:hay lanet haiti zaten sorunumuz rusasalar lk işleri burayı basmak olckatır görüşmeyi dağıtma kalkarsak polisler ruslar hatiler hepsiyle uğraşamayız çabuk baskın yarın yaparlar adamalrla hazır olmalarını söyle phil arıycağam ak-47 isteyceğem adamalara smg alamaların söyle yarın herkes bir yerlere saklanıp pusuda beklesin tommy hemen phili arar ve şöyle der:phil orada mısın ? philden ksık bir ses gelir:tommy yardı der cünmlenin telofon kapanır tommy bir uzi alır ve yanına üç adam phili yaralır bulur yerdede 4 haitili hemne onu alır dr götürme karar verir
    Phili çabuk Dr tanıdığına götür 5:12 süre içersinde götür
    başarır tommy sonra phil şöyle der:benden istediğin siahı labilirsin tommy:sağ ol phil der sonra phil içei girer
    baskın
    Ertesi gün herkes baskına hazır bekliyodur tommy vercetti ise masayı siper şekline getirir mikeyi alır ondada ak-47 vardır sonra birden ofise el bombası atarlar tomy ve mike koşarak çıkar patla bomba kapıdan çıkınca tommynin biraz giysileri parçalanır mike ise bayılmıştır ama sağdır sonra ise tommy:lanet olsun mike bayıldı der giriş kapısı g,krıılır 4 vercetti gang elemanı ölmüştür 6 haitide ölmüştür sonra ruslar ve haitiler gelir ve elerinde tec9larlara sadece biz görünce ateş ederler sonra biz adamlar oldukları yerden ateş ederler ruslar haitiler ölür içeri bir yığın el bombası atılır vercetti villası yanıyodur
    mike yi kurtar kendinle 3:30 süren var
    Tommy mike ile dışarı çıkar birden haiti arabaları gelir üç tane mike kendine gelir tommye tabanca verir birden umberto robina gelir çetesiyle ve çetesiyle öldürürüz haitileri sonra umbertoya teşekkür ederiz birden bir helikpter gelir içinde hatilerin en önemli bir üyesi olan çok tehlikeli bir tetikçisi olan eddie gelir roket atar vardır elinde 2 el ateş eder umberto mike tommy hariç oradkai tüm kübalılar ölür
    Helikopteri uçur
    Evet helikopterin canı yarıya inince birden bir bomba atarlar sis yayılır etrafa ve kaçarlar
    İntikam
    Evet rus mafyasının şehirde tek bir mekanı var oda yeni krulan dema club clube gideriz umberto pepe ile gelir ellinde m1a4 vardır hepimizin kübalılar ve bizim adamlarda vardır smg ile umberto şöyle der:biz parayıp bulup içerideki mafya babasın öldürcez biraz büyük bar uzun sürer içeriye kimseyi sokmayın tommy:tamam umberto sen içeri gir mahavet o şerefsizleri umberto içeri girer kübalılarla
    5 Siyaha limuzin gelir
    Öldür şu rus kedilerini
    Sonra onlarıda öldürürüz sonra birden motorsikletli 6 kişi gelir smgli ve 2 infernus
    Hadi devam et daha öncekiler gibi harça şu.........herifleri
    Sonra onlarıda haklarsınız birden S.W.W.A.T ekipi gelir her tarafı sararlar tommy:mike sen burada şu ...........herifleri tut ben içeriye giryom umbertoya bakcağam der
    Git umbertoyu S.W.W.A.Tlardan koru
    Evet içeri girince hoporlerln oradan 10 S.W.W.AT çıkar
    Öldür şu kendini polis zanedenleri
    Sonra yukarıya çıkarız birden pencreden S.W.W.A.Tlar dalar 4 tane onlarıda öldürün sonra yukarı çıkın ver umbertoyu kurtarın ve aşağıya indirin

• Black sağol ama gta ıvı pcye 2 kasımda çıkması benim için bişey değiştirmiyor benimki vcd ve dvd takrımamada bir dahaki yazı bulabilir o yüzden vcd.çıksın oyunun

• en iyisi orginal gta ya
  • en havalı gta karakteri sizce hangisi ?
    Carl johson
    Kendl johnson
    Sweet johnson
    Big smoke
    Tommy vercetti
    Cand suxxx
    Cluade Speed
    8-Ball
    Lance vance
    Vlad
    Niko bellic
    30 Oya olulşan karakter gta serisinin en havalı karakteri seçilcek bir kişi oy verdimi bir daha veremez
  • Kesinlikle Tommy Vercetti tartışılmaz :D 1 oy benden
  • Ordaki renault megane türk polisi benim yapımım bir moddur. Girin araştırın bakın,www.gtaturk.com
  • Birde kardşeim anaşıldı ayrın perşembe 18:00 saatine akdar kimseyle oylasma katılmaya devam etmese gta serisinin en havalı karakteri tommy vercetti seçilcektir
  • Ve bizde gta vice city 2 seanryosuna devam ediyoruz rockstargamese seanryou satsam heralde 1 milyondan aşağıay satmadım vice city 2 senaryosunu
    Haiti bölgesi
    Evet umberto pepe mike tommy konuşyolardır:haiti çetesin çökertmenin iki yolu var 1.ya polis onlarla birlikte bizde öldürcek yada haiti bölgesin kuşatıcaz var mısınız ? umberto:varım pepe:varım mike:varım patron tommy:tamam millet umberto sen haiti bölgesinin kulebelerin orayı kuşat karadan biz iki helkopterle mike gelceğez umberto:tamam tommy hadi haitinin......ağızına edelim evet 2 saat sonra umberto oraı kuşatmışdır tommyde iki helkopterle mike ile gelmiştir havadan ateşe diyolar bizimkiler bir çok haitili ölür geriye suikastçileri eddie birde onun ortağı mc adlı biri bve birkaç kişi kalırlar mc ve paulet kulebededirler sonra birden eddie motor bulur mc ve pauleti alarak kaçar sonra 3 kübalyı öldürerek zar zor atlatırlar ve paulet bir kumandadaki düğme basar bi bina ve tüm kulübeler patlar orada ulnan haitiler kübalılar ve vercetti gang elemanlarının yarsına yakını ölür sonra ise bizimkiler kaçar polis gelmeden
    Pauletin intikamı
    Tommy vilasının giriş kısmının yakınında gezinirken bir voddoo gelir paulet ve eddie vardır paulet:tommy yakında ölceksin işyerine saldırcağam diye oradan hızla uzaklaşır tommy:peki hangisi ? tabiki tommynin aklına studyo gelir en az güvenlik sağladığı yerdir ora hemen oraya gider bütün film çekim mekanlarının büyük kapıları kapalıdır tommy smgli adamalarıyla gelir yanında umbertonun en iyi adamı pepede vardır birde mike umberto babsı biraz atşelendiği için ona bakıyodur birden kapılar kapanır Film çekme mekanlarının kapılar açılır S.W.W.A.Tlar çıkar sonra birden tam iki tane S.W.W.A.T helikopteri gelir mike:albayın kızıda tutsak patron eğer babası şehire yakın ziyaret ediyodu onu aramalsın ancak böyle kurtulruz onun hariçinde burdan canlı çıkamayız tommy:haklısın mike eğer buradan kurtulursak ortağım yapıcağam bu arada S.W.W.A.T helikopterinden şöyle bir ses gelir:teslim olun yoksa ateş açıcaz tommy elindeki m1a4 ile şöyle der:al bunu göt kafalı der ve helkoptere ateş çar sonra telfonla albaya olup bitenelri analtır albay:lanet olsun hemen oraay tankle ve elimdeki 2 savaş helkopteri ile oradyım 12:30 süre için dyaanın ve kızıma bişey olursa TOMMY VERCETTİ SENİ ÖLDÜRÜRÜM!!! diyerek kapatır tommy biraz telaşla:öf başımıza bu dert çıktı anaşılan albay sinirli bir gününe denk geldik(türk tarzı konuşturduk tommyi)
    12:30 Süresince dayan
    Tommy dayanır birden albayın dediği doğru çıakr tank gelir karadaki bütün S.W.W.A.T timlerin öldürür helkopterler ise Havadakilerle ilgilenir artık FBI ve ordu gelecektir ama biz o sürede kaçaz neyse albay helkopterden iner kızına telaşal:kızın iyi misin ? mercedes:iyiyim baba der ve birbirlerine sarılırlar helikopere binip kaçarlar sonra bizde FBI ile yaptığımız bir kovalamacada kaçarız tommy ofisine gelince bir arar arayan cortezdir neşeli bir sesle:tommy kızıma baktın için sağ ol ve senin pauletle uğraştın duydum kendisi şu anda limanda 3 katlı küçük bir gemi ile uzaklaşcak he ne oluyor orada * haiti sladıryor sonra telofondan silah sesleri gelir tommy telofonu kapatır limana gider sonrada orada haitilileri görür paulet tommyi fark etmemişdir tommy m1a4 ile ateş eder paulete çelik yelek vardır 2haitili elinde minigun ile ateş etme kalkar birde fraansızlar gelir albay yatan:lanet olsun tomm dikat biz burdan gidyoz der ve uzuklaşırlar yoğun bir açtışmaya gireriz paulete şehir çoktan terk eder ama birden gemisi patlar albay atşe etmiştir roket atarla sonra 2 saat sorna ceseti kıyıya vurur mc eddie ise yaralı olarak oradan kaçrken polise yakalnır

• o linkleri kaldır burada o tür paylaşımlar yasak
  • forumda tam sürüm oyun linkleri yasak sadece gta 1 yayınlayabilirsiniz ona rockstar izin verdi diye biliyorum.
  • gta1 ve gta2 ücretsiz dağıtılabilir, diğer oyunların linklerini koyman yasak
  • şu megane trafik polisi çok iyiymiş ya
  • @gaz12 yourack.gif diyorum başka bişey demiyorum

ayrıca linkler sakıncalı
  • YASAK!!!! Adminler görmeden edit çek yoksa ceza alırsın. Gta 1 ve 2 yasal dağıtım olduğu için sorun yok. Ama milletin GTA'nın kendi sitesinden paşa paşa indirmek varken rapid ile uğraşacağını sanmıyorum.
  • lahn olm bunların hepsi biliniyo zaten.bi mesajda toplasan hepsini daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.