Şimdi Ara

GTA Liberty City yada GTA Vice City?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar bu oyundan birisini almak istiyoorum.

gta liberty c.s.=gta 3(pc)

gta vice c.s.=gta vice c.(pc)

böyle değil mi? ben pc de her ikisini de denedim ama gta3 ü çok fazla oynamadan sildim çünkü gta vice city de vardı pc'mde ve vice daha güzel olduğu için 3ü silmiştim. psp'de de öylemi yani vice city stories daha mı güzel.(bu arada vice city'ide pc'de çok fazla oynamadım.)

bide benim psp ta88v3. kırılmadı daha ne yazık ki. kırılana kadar bu oyunlardan biri beni oyalasın istiyorum. hangisi daha uzundur?

• gta vice city daha dolu ve uzun. ucak filan var.... libertyi vice den sonra oynarsan zevkli.
  • ben şahsen iksinide psp de oynadım her yönden gta liberty city stories çok daha güzel ve zevkli,pc de vice city güzel ama psp de beni hiç sarmadı,yalnız liberty city yi % 100 bitirmek çok zor 1 yıldır oynuyorum daha halen % 57 deyim
  • uçak mı var

ben sırf uçak kullanamadığım için san andreas oynamayı bıraktım yavvv sırf uçaklı bölümleri geçemiyorum diye

uçak kullanması çok mu zor??
  • pc dekilerle pek alakası yok haritalar aynı sadece.bence vice city stories daha güzel yüzme,bisiklete binme özellikleri falan var grafikler de biraz daha canlı.
  • vice citydeki adam daha karizmatik kel
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

vice citydeki adam daha karizmatik kel

Kesinlikle Vice City Derim İkisinide Oynadım Hem Vice City Efsanedir...
  • Ben Liberty City Stories oynadım sarmadı sildim buradaki yorumlarınıza göre Vice City yükliyeceğim.
  • vice city biraz daha ozgurluk veriyor sanki
    liberty sanki gorev oynu gibi geldi bana
  • liberty i oynamistim bi bolume geldim haritanin en son acilan kisminda bizim ortak hapisaneye dusuyoya gorew veriyo bottaki adamlari vurucaz tam vurucam arkamdan birileri beni indiriyo denerim 20-25 kere olmadi sildim bende :D

vicecity yi pc de bitirmistim baya guzeldi bende bi bakabilirim aslinda
  • Ben GTA Liberty City Stories aldım çok hoş bir oyun.
  • Liberty City bana biraz daha güzel geliyor,görev sayısı VCS göre biraz daha fazla
  • Gta Vice City Stories i, PC deki Gta Vice City ile karıştırmayın lütfen, PSP GVCS ün grafikleri, PC GVC den cok daha güzeldir, PSP GVCS, PC GVC ile PC Gta San Andreas ın karışımı gibi bir oyun ve PSP için diğerlerinden farklı özellikleri vardır.Örneğin, PC GVC de yüzme ve deniz araçları kullanma yokken, PSP GVCS de vardır. PSP GLCS, PSP GVCS in yanına bile yaklaşamaz, çok sıkılacağınızı söyleyebilirim, birde araçlar o kadar çeşitli değil GLCS de...(Oyun isimlerinin başlarına platformlarını yazmamın sebebi, oyunların birbirine karıştırılarak, anlaşılmamasını önlemek içindir.)
  • saol Mpeggav.

bide bişe soracaktım. vice city stories de silah kullanımı kolay mı? yani çoğu silah kullanımlı oyunda silahı analog yönetiyor buda zor oluyo. silah kullanımı nasıl?

birde toplam kaç bölümden oluşuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

saol Mpeggav.

bide bişe soracaktım. vice city stories de silah kullanımı kolay mı? yani çoğu silah kullanımlı oyunda silahı analog yönetiyor buda zor oluyo. silah kullanımı nasıl?

birde toplam kaç bölümden oluşuyor?

Otomatik hedef alma olayı var. Tak diye vuruosun o konuda bi sıkıntın olmasın
  • GTA:Vice City Stories
  • kesinlikle gta vice city stories kesinlikle onu al tavsiye ederim
  • ya arkadaşlar ben bu oyunu aldım çok güzel bi oyun ama gezmeye çıkıyorum arabayla yoldaki çeteler durduk yere bana ateş açmaya başlıyolar beni öldürene kadar uğraşıyolar bunu nasıl çözecez bu çeteleri oyundan nasıl silebiliriz bilen varmı yada bir hilesi varmıı?? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snıper92

ben şahsen iksinide psp de oynadım her yönden gta liberty city stories çok daha güzel ve zevkli,pc de vice city güzel ama psp de beni hiç sarmadı,yalnız liberty city yi % 100 bitirmek çok zor 1 yıldır oynuyorum daha halen % 57 deyim

bence zor deil benim bitirmek tamı tamına 4 günümü aldı ( günde 3-4 saat oda geceleri) hiçbiyerinde zorlandıgımı hatırlamıyorum ama şundanda kaynaklanabilir ben gta nın tüm sürümlerinde oyunu bitirmiştim

bana sorarsan liberty vice den daha zevkli değil vice daha zevkli ama liberty nin mekanları ve arabaları daha güzel daha gerçeğe yakın ama vicedeki çatışma sahneleri yok çoğu yönden vice olsada Liberty kesinlikle oynanmalı sarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 31 Mart 2009; 11:52:57 >
  • e ama oldumu şimdi bu? şaka şaka.

ya aslında daha almadım vice city storieste karar kılmıştım ama bulunduğum ilde gezdiğim mağazalarda oyunu bulamayınca mecbur pes ettim. ama iyi ki bulamamışım çünkü hala hangisi iyi belli değil. denemeden bilemem kendi adıma tabi ama yine de çoğunluk vcs demiş. sanırım bulursam onu alacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.