Mafya daha güzel ama secenekler cok az mesla motor ucak gibi mavralar hoplamalar bonuslar yoq ama gorevleri ve oynanabilirliği bakımından mafya süper özellikle o araba yarıslı bolum yoq mu???
mafia tabiki....
gta san andereas güzel ama karşılaştırınca ikisininde türü farklı mafia ile gta san andereas karşılaşamaz
Mafia nın konusu, senaryosu harika..
Mafia tabiki..
evet arkadaşlar yaptıgımız ankette mafya açık ara önde götürüyor .yorumlarınızı bekliyom
ya kardeşim bırakın bonus monusu biz burda gerçekçilikten bahsediyoz .ben gta kötü demiyom zaten şu andada oynuyom .sadece bu tür şehirde görev yapma oyunlarında mafyanın eline hiç bi oyun su dökemez ikincisi çıksa gta nın adının dahi geçecegini sanmıyom ama nerde .
Bence kesinlikle GTA Mafia'dan daha iyi. Birincisi Mafia'nın senaryosunu neden harika buldunuz anlamıyorum. Piyasadaki herhangi bir mafya filmi ile aynı konuya sahip (Godfather'ı dahil etmiyorum). İkincisi ise sanki Mafia'da az adam öldürmüş gibi GTA'nın üstüne gitmişsiniz. Sizce Mafia'da çok az mı adam vurduk? Üçüncüsü Mafia çok kısaydı. Tadı damağınızda kalıyor. Oyun bittikten sonra açılan o gereksiz modlar mı oyunu ölümsüzleştiriyor? GTA kopyası zaten o modlardan birisi özgür bırakıyor. Araçlara gelince Mafia'da eski tip araçlar vardı GTA'nın karayolu taşıtlarıyla karşılaştırmıyorum. Peki Mafia'da deniz yolu ya da havayolları var mıydı? Kullanılabilir araç olarak. Yoktu. Son yorum olarak ben GTA diyorum. Teşekkürler.
GTA da güzel ama Mafia nın yerini tutamıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
Bence kesinlikle GTA Mafia'dan daha iyi. Birincisi Mafia'nın senaryosunu neden harika buldunuz anlamıyorum. Piyasadaki herhangi bir mafya filmi ile aynı konuya sahip (Godfather'ı dahil etmiyorum). İkincisi ise sanki Mafia'da az adam öldürmüş gibi GTA'nın üstüne gitmişsiniz. Sizce Mafia'da çok az mı adam vurduk? Üçüncüsü Mafia çok kısaydı. Tadı damağınızda kalıyor. Oyun bittikten sonra açılan o gereksiz modlar mı oyunu ölümsüzleştiriyor? GTA kopyası zaten o modlardan birisi özgür bırakıyor. Araçlara gelince Mafia'da eski tip araçlar vardı GTA'nın karayolu taşıtlarıyla karşılaştırmıyorum. Peki Mafia'da deniz yolu ya da havayolları var mıydı? Kullanılabilir araç olarak. Yoktu. Son yorum olarak ben GTA diyorum. Teşekkürler.
Süper bir yorum. Malesef adamlar 1930'larda geçen oyuna f-16'lar skorsky'ler eklemeyi unutmuşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: DRAVENBACH
hıc bırı tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
Mafia çok daha iyi.
bencede ikiside iyi kurtlar wadisi ek paketi biraz saçma olsada MAFİA
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
quote:
Orjinalden alıntı: snbaks
Süper bir yorum. Malesef adamlar 1930'larda geçen oyuna f-16'lar skorsky'ler eklemeyi unutmuşlar.
Evet haklısın F-16 o zamanlar icat edilmemişti. Yalnız ilk uçak bildiğim kadarıyla 1890 yılında yapıldı. Yine sözlerime eklemem gerekirse 1911 yılında İtalyanların (ki bu Mafia'nın konu aldığı kişiler) Osmanlı'ya savaş uçaklarıyla saldırması dikkat çekiyor.
Tabiki GTA SA...
bakın arkadaşlar gta iyi bir oyun ama mafia yı oynadıgın zaman kendini filim ziler gibi hissediyon .gta daki gibi git pizzacı çocugu öldür şeklinde görevler yok.araba zıplatmaymış ve daha neler neler.ama mafya ölemi kardeşim .heleki kırmızı ışıkta dururken yanımızdaki araca başka bi aracın arkadan çarpıp raylara sürüklemesi.haksızmıyım