beyler bütün dünyayı san anderas kavuruyo ama ben mafyayı onunla aynı kategori de görüyom bence mafya daha iyiiyani nasıl desem her önüne geleni öldür.biraz gerçek dışı degilmi.biliyom bana çok tepki gelecek ama.yazdık bikere
GTA da çok güzel oyun ama MAFİA nın yeri bi ayrı ahh ahh yenisi çıksada oynasak
quote:
Orijinalden alıntı: competitor
GTA da çok güzel oyun ama MAFİA nın yeri bi ayrı ahh ahh yenisi çıksada oynasak
GTA kendi alanında uzman ama mafianın ayrı bir yeri var. hem çıkalı kaç sene oldu. çıktıgında o bir bombaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: gin!
GTA kendi alanında uzman ama mafianın ayrı bir yeri var. hem çıkalı kaç sene oldu. çıktıgında o bir bombaydı.
Alıntıları Göster
Ben de aynı şeyi söyleyeceğim. GTA çok güzel ;ama Mafia bir başka...
quote:
Orijinalden alıntı: efshane
Ben de aynı şeyi söyleyeceğim. GTA çok güzel ;ama Mafia bir başka...
Alıntıları Göster
mafiaa number onegeçen yazdan beri oynamadım bi yükliyimde bi daha bitiriyim bari
quote:
Orijinalden alıntı: adofeb
mafiaa number onegeçen yazdan beri oynamadım bi yükliyimde bi daha bitiriyim bari
al bendende o kadar mafia nın konusu yeter zaten!!
quote:
Orijinalden alıntı: ErrayN
mafia nın yerini hiç bi oyun alamaz bence
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
+1
Mafia yı aldığımda GTA3 oynamayı bırakmıştım.Mafia yı bitirdikten sonra GTA 3 e devam etmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
+1
Mafia yı aldığımda GTA3 oynamayı bırakmıştım.Mafia yı bitirdikten sonra GTA 3 e devam etmiştim.
Alıntıları Göster
oh be arkadaşlar bayagı bi mutlu oldum hiç tepkiile karşılaşmadım
quote:
Orijinalden alıntı: eminefe1983
oh be arkadaşlar bayagı bi mutlu oldum hiç tepkiile karşılaşmadım
Alıntıları Göster
mafia tabiki abi en sevidğim
mafianın güzelliği yok gta harika
quote:
Orijinalden alıntı: zirve013
grafik konusunda üstün bir oyun zaten mafia
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_ok
grafik konusunda üstün bir oyun zaten mafia
Alıntıları Göster
Mafia'da herşey yerli yerindeydi.Gerçekçilik vardı.GTA'da yapamayacağın şey yok ama Mafia'da var.GTA'da çok sapıtmışlar,özgürlük kaçmış biraz.Tabii 2'sinide çok severim o ayrı mesele.
quote:
Orijinalden alıntı: F_o_X
Mafia'da herşey yerli yerindeydi.Gerçekçilik vardı.GTA'da yapamayacağın şey yok ama Mafia'da var.GTA'da çok sapıtmışlar,özgürlük kaçmış biraz.Tabii 2'sinide çok severim o ayrı mesele.
Alıntıları Göster
taaa bir yıl önce başka bi yerde tartışmıştık bir yıl geçti san andreas çıktı ama hala mafia mafia mafia tomy angelo salieri unutulmaz karakterler
quote:
Orijinalden alıntı: evoo1907
taaa bir yıl önce başka bi yerde tartışmıştık bir yıl geçti san andreas çıktı ama hala mafia mafia mafia tomy angelo salieri unutulmaz karakterler
Alıntıları Göster
Mafia çok daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Raven Shield
Mafia çok daha iyi.
Alıntıları Göster
hıc bırı tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: zirve013
quote:
Orjinalden alıntı: zirve013
gta biraz saçma kaçıyo mafia ya göre herkezin dediği gibi mafianın konusu yeter
mafya gerek grafik gerekse gerçekçilik bakımından gta dan kat kat daha ii gta a da istediin arabayı çal istediini öldr ama mafya öyle mi mafyada hız yapınca peşine polis düşmesinden yaralanınca gerçek yaralı gibi davranmasına kadar herşey çok iyi dizayn edilmiş zaten konusuna ve oyun akışına diycek bişeyim yok