Şimdi Ara

Monopoly Türkiye'mi alalım yoksa başka Monopoly mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür dandik Hepsi Benim oynuyoruz Baya sardı oyun. Bizde Monopoly Türkiye alalım dedik bakmaya gittik 48 TL'miş ucuz falan dedik ayarladık falan parayı ya yarın ya da haftasonu alacağız Monopoly Türkiye ancak belki dandiktir falan diye soruyorum güzelmi? Zamanında oylamıştım İstanbul'u bende. Başka Monopoly falan öneriyormusunuz 50 TL civarında falan.

Not : Tabu falan önermeyin sadece Monopoly.

• Ne fark eder ki hepsi aynı değil mi
  • 50 tl'ye heroes of newerth'ten 2 tane sub acount alırım arkadaşlarımla oynarım kartona niye 50 tl veriyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Ne fark eder ki hepsi aynı değil mi

İşte bende size soruyorum hepsi aynımı ?
  • zamanlama süper içerde bizimkiler monopoly oynayıp kavga ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

50 tl'ye heroes of newerth'ten 2 tane sub acount alırım arkadaşlarımla oynarım kartona niye 50 tl veriyonuz

sen aldığın hon id siyle pc başında mükemmel vakit geçireceksin heh sadece sanal ne hayal

adamın alacağı karton ailesiyle arkadaşlarıyla saatlerce vakit geçirtecek

aslında tepeden bakınca ikiside aynı şeyi yapıyor değil mi ama iyice incele tek fark biri gerçek biri sanal

bu arada türkiyeyi almanı tavsiye ederim çünkü yeni çıktığı için şans kartlarında falan değişiklikler vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefemir -- 30 Kasım 2010; 20:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Ne fark eder ki hepsi aynı değil mi

İşte bende size soruyorum hepsi aynımı ?

İsimler farklı değil mi bir tek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

50 tl'ye heroes of newerth'ten 2 tane sub acount alırım arkadaşlarımla oynarım kartona niye 50 tl veriyonuz

sen aldığın hon id siyle pc başında mükemmel vakit geçireceksin heh sadece sanal ne hayal

adamın alacağı karton ailesiyle arkadaşlarıyla saatlerce vakit geçirtecek

aslında tepeden bakınca ikiside aynı şeyi yapıyor değil mi ama iyice incele tek fark biri gerçek biri sanal

bu arada türkiyeyi almanı tavsiye ederim çünkü yeni çıktığı için şans kartlarında falan değişiklikler vardır belki

Hepsi Benim gibi dandik bir oyunda bile saatlerce gülüp eğleniyoruz arkadaşlarla yensekte yenilsekte. Türkiye'yi alacağız galiba.
    @We are Oscar Mike
    Hayır şehirlerde falan farklılık oluyor mesela bir Monopoly City ile Monopoly Junior bir değildir. Elektronik bankacılıkta kredi kartı falan var.

• aman kardeş elektronik olanı alma sürekli kartı tak çıkar eziyet oluyor oynanmıyor. klasiğinden al bitane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

aman kardeş elektronik olanı alma sürekli kartı tak çıkar eziyet oluyor oynanmıyor. klasiğinden al bitane

Biliyorum zaten tak çıkar tak çıkar bir süre sonra bozuluyormuş. Örnek olsun diye söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

aman kardeş elektronik olanı alma sürekli kartı tak çıkar eziyet oluyor oynanmıyor. klasiğinden al bitane
    hangisini almalıyım milyoner mi türkiye mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.