Şimdi Ara

GTA Online’da Oyunculara Sürpriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş parayı direk eve yatırdı, keşke bende de olsaydı da keyfini çıkarsaydım.
  • Bu para muhabbeti yanlış hatırlamıyorsam eğer , oyundaki buglardan dolayı 250k , 250k olarak yatırılmıştı (Birden değil yani ? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hacı yokmuydu yav öncesinde bir kayıt dosyan, oradan başlarsın.

Maalesef yok Dedektif CTR.

Aslında bende de suç var. Bu kadar büyük, bu kadar buglı bir oyun hiç tek save ile oynanır mı?
    Dün Stunt Jumps'ları (Araba atlayışları) yapayım dedim, 3 tane yaptım. E heves kalmadığından ve amaç olmadığından "şeytana mı çalışıyorum" deyimini söyledim ve bıraktım oynamayı.
    />

Şeytana mı çalışıyor? Eskiden, eskiler bir şey boş çalıştı mı bunu derlerdi. Mesela TV boş boş çalıştığında.

Atlama yerleri gösteren bir harita varmı, bir tane adam akıllı havalanı yakınında var heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Atlama yerleri gösteren bir harita varmı, bir tane adam akıllı havalanı yakınında var heralde.

Araba
    />
    atlamalarını
    />
    video izleyerek yapmanı tavsiye ederim Ufuk reis.
    />

Çünkü çoğunda sırf atlaman yetmiyor. Hepsinde ulaşman gereken bir hedef var. Mesela bazılarında çatı, köprü, otopark vb yerlere atlaman gerekiyor. Video izlemeden defalarca denersin.

PowerPyx'i tavsiye ederim, iyidirler bu işlerde:

Bu arada atlamayı yapmadan hemen önce telefonundaki Quick Save seçeneğinden oyunu kaydetmek hayrına olur. Olur da atlarken ölürsen (motor) ya da atladığın yer ulaşılması zorsa Start / Game / Load Game ilacın olur.

En iyi harita ise şu (8192 x 8192):

http://www.powerpyx.com/Assets/Maps/GTA-V/grand-theft-auto-v-monster-stunt-jump-locations-map.jpg

(Resim kasarsa indirirsin)

• Teşekkürer müdür, harita iyiymiş
  • quote:

Rockstar "Ekim ayı içinde GTA Online'ı oynamış oyunculara" diye belirtmişti.
    Sanmıyorum sana da gelsin.

yardimci olur musun ekimde online oynadım ama nerden ekleyebilirim bu parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Teşekkürer müdür, harita iyiymiş

Rica ederim kaptan, kolay gelsin. Uzun ve zorlu bir yol bu yol.
    />

quote:

Orijinalden alıntı: MAVIC

yardimci olur musun ekimde online oynadım ama nerden ekleyebilirim bu parayı

GTA Online'a girince otomatik olarak geldi.
    />
    Ama Rockstar Social Club'e üyeyim bu arada. Sen de üye misin? Pek bilmiyorum ama bununla ilgili olabilir.

Olay şöyle gerçekleşti:

Öncelikle sol alt köşede "Rockstar'ın hediye ettiği 500.000 hesabına yattı" tarzı bir bildirim çıktı. Akabinde sağ üst köşede mevcut parama +500.000
    />
    eklendi.

Keşke bana gelmeyeydi de o buglı görev açılaydı. Hatta single'daki 2.5 Milyar Dolar'ım, online'da ki 7 milyon Dolar'ım gitsin, yeter ki o bug düzelsin.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    hocam oyunda ne bugı vardı? bide singleda nasıl o kadar para kazandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

hocam oyunda ne bugı vardı? bide singleda nasıl o kadar para kazandınız?

Pek çok kişide bir tane Stranger and Freaks görevi açılmıyor. Ben de dahil çoğunlukta açılmayan görevin adı: Uncalculated Risk.
    Rockçı'ya o kadar geri dönüş yapıldı ama hâlâ da çözüm üretmiyor, üretmeye de niyeti yok gibi.
    Ve bu görev olmadan platin trophy de, oyunu %100 tamamlamak da imkânsız.

O kadar çok parayı kazanma yoluma gelince: Single'da Lesterin "Assasination" görevlerini oyunun en sonunda yaparak düzenli borsa oynadım.
    Bak, rehberi de var. Hepimiz bu rehberden yararlandık.

GTA 5 - Milyarder olma rehberi.

Karakter başı 850 - 900 Milyon Dolar kazandım. 3 karakter toplanınca ise 2.5 Milyar Dolar'ı aştım.
    Yalnız rehbere uygun olarak her üç karakterde de eş zamanlı olarak borsa yatırımlarını yaptım. Yoksa sadece bir karakterim uçuk zengin olurdu.

• quote:

Rockstar "Ekim ayı içinde GTA Online'ı oynamış oyunculara" diye belirtmişti.
    Sanmıyorum sana da gelsin.

İlk ay giriş yapanlara hatırlıyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Oyun Eylül'de çıktı ama GTA Online 1 Ekim'de açıldı. Yani ilk ay Ekim oluyor.
  • quote:

quote:

Oyun Eylül'de çıktı ama GTA Online 1 Ekim'de açıldı. Yani ilk ay Ekim oluyor.

Bi an umudum sönmüştü.

• quote:

Bi an umudum sönmüştü.

Umutlar yeşermek
    />
    içindir.

• Benim hesaba 500.001$ aktarıldı dünHerkese mi bu miktar verildi acaba?Yoksa sadece Social Club üyelerine mi 1$lık bir kıyak yaptılar

• direk tekne aldım bende

• Arkadaşlar oyunda polis ambulans itfaiye çağırıyoruz ama geldiklerinde bir halt yapmıyorlar ne işe yarıyor anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.