Şimdi Ara

GTA Online en karlı iş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Oyunda nakit çekip koko işine girdim ve dükkanı fulledim. Burada para kastıktan sonra da ceo için araba işine gireyim diyorum. O işte çok para yok sanırım ben şu an 22 levelim criminal paketini almıştım yani paketteki şeylere ve ayriyetten kokain mekanına sahibim ben en çok parayı hangi yolla kasabilirim? Bir de RP kasmak için de tavsiyelerinize açığım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tek oynuyosan import/export iyi,habire top range car cıkarsan 80k kar araba başı(ama bunada top range harıcı gereksız dıyolar onun ıcınde 10standart-10mid cıkarcan garaja sonrakı her arac top range oluyomus,denemedim usenmıstım), cocoda fullesen 420k verıyo ona da 4 kişi olmanız lazım ugrastırıcı full stok satmak,diger türlü bunker işi yapabılırsın gene fullersen 1m veriyo,ceo işinde cargo işleri de iyi ama tek basına doldurması yoruyo,
    diger turlu her hafta yenı etlınlık gelıyo bu ıslerden bırıne 2x verıyo + onları takıp et hangısı 2x verıyosa aban,
    bu hafta fleeca job-prison break-series a heist finallerine katılabılırsın ayrıyetten 2x veriyo onlarda,fleeca haric min %15 pay verırler 120k-150k falan alırsın heistlerde ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 18 Şubat 2020; 10:21:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam sağ olasın

• Usta az önce koko fullemiştim dedim dağıtayım 3 tane van verdi 5 ayrı yere dağıtılması lazımdı allahtan sv boştu kimse ilişmedi öyle durdu dükkanın önünde 2 tane vanı sonuncusunu son 10 saniye kala yetiştirdim 10/15 yaptım 300k mı ne verdi bide kaç milyon masrafa girdim anasını satayım ne diyosun satılabiliyosa satayım mı bu dükkanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Usta az önce koko fullemiştim dedim dağıtayım 3 tane van verdi 5 ayrı yere dağıtılması lazımdı allahtan sv boştu kimse ilişmedi öyle durdu dükkanın önünde 2 tane vanı sonuncusunu son 10 saniye kala yetiştirdim 10/15 yaptım 300k mı ne verdi bide kaç milyon masrafa girdim anasını satayım ne diyosun satılabiliyosa satayım mı bu dükkanı?
    Bu durumda mecbur 1.5-2 cubuk dolunca satacaksin mallari,max 2 arac cikiyo oylede.
    Satilmiyo bu dukkanlar malesef.

• Cocaine lookup nightclub'a bağlanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Pc de yer kalmadı oyunu sildim nightclubta onun için yer var ben elemanı da ilişkilendirdim ama bir türlü yapmadı nedenini anlamadım zaten en karlı iş terrorbyte alıp import export işine girmek bide şu uçan motordan aldın mı tamam hayvan gibi para kasarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Pc de yer kalmadı oyunu sildim nightclubta onun için yer var ben elemanı da ilişkilendirdim ama bir türlü yapmadı nedenini anlamadım zaten en karlı iş terrorbyte alıp import export işine girmek bide şu uçan motordan aldın mı tamam hayvan gibi para kasarsın
    Vehicle warehouse indirime girdiğinde alacam, terrorbyte ve oppressor mk2 de şu an elimde var.
    Haftaya perşembeye kadar bunker 2x bonus veriyor. Security camerayı acık tutuyorum saatlerce. 3 günde kazancım 4.5 milyon dolar oldu.
    Henüz daha cocaine lookup, cash factory vs. hiçbiri yok
    Başka arkadaşların satış görevi uzun olduğu için nightcluba bağlanmasını isterim. Elbette indirimleri bekleyecem

nasıl o kadar kâr elde edebildiniz bunkerdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

nasıl o kadar kâr elde edebildiniz bunkerdan?
    Security camerayı acık tutuyorum saatlerce böylece oyundan atmıyor. Şu an 6.2 milyon dolarım var oyunda (keşke gerçek hayatta da olsa )

O ne oluyor peki ? İlk kez bunker a başladım tavsiyelerin neler :)

• quote:

O ne oluyor peki ? İlk kez bunker a başladım tavsiyelerin neler :)
    Security camera açmak için , Security Upgrade yapman gerekli. Diğer Upgrade (yükseltmeler) işleri iki kat hızlandır. Ayda 1 kere bu yükseltmeler indirime girer.

ben oyunda olduğum sürece açık olmuyor mu zaten bunker?
  • quote:

ben oyunda olduğum sürece açık olmuyor mu zaten bunker?
    Acik olur,evdeki veya ceodaki tvyi falan izlesen de olur,bunu genelde baska islerini halletmek isteyenler yapiyor oyunu acik birakiyo o sekilde kendisi de isini hallediyo ,afkden de kicklemiyo oyun seni.

• He anladım simdi. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.