Şimdi Ara

GTA ONLINE OYUNCULARI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar. forumu sadece biraz arastirdim; eger saglam bir player base olsa gozume carpardi herhalde ama yine de sormak istiyorum, DH uyeleri gta online'da oynuyor mu, oynuyorsa belirli crewlar var mi? cok cok fazla zevk alabilecekken kendi basina takiliyor bir cok insan.
    gamertag'im deftbox3, gta online oynuyorsaniz benimle irtibata gecin de oyunu eglencelilestirelim, hareketlendirelim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enotfed

merhabalar arkadaslar. forumu sadece biraz arastirdim; eger saglam bir player base olsa gozume carpardi herhalde ama yine de sormak istiyorum, DH uyeleri gta online'da oynuyor mu, oynuyorsa belirli crewlar var mi? cok cok fazla zevk alabilecekken kendi basina takiliyor bir cok insan.
    gamertag'im deftbox3, gta online oynuyorsaniz benimle irtibata gecin de oyunu eglencelilestirelim, hareketlendirelim biraz.

ben günde 4-5 saat oynuyorum... benim haricimde takıldığımız 6-7 arkadaşımız var

psn: lostkate93 eklerken donanımhaber yazarsan sevinirim..
  • lostkate34 kullanıcısına yanıt
    PSN? XBL uzerinde oyuncu ariyorum ama ben :/ tam umutlanmistim, postunu 2. kez okuyunca farkettim.
  • enotfed E kullanıcısına yanıt
    aaa xbox bölümüne attığımı yeni fark ediyorum :D
  • lostkate34 kullanıcısına yanıt
    haha, sorun degil. bir (belki de 2) arkadas ekledi donanimhaber'den. o da yeterli bir mutluluk bence.
  • Pudink3 ekleyebilirsin haftaya aksam saatlerinde online olacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba çoğu zaman 19:30 - 21:30 arasi musait oluyorum. Gt BhadrBBr oynucagin zmn burdan msj atarsan daha rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide ekleyebilirsiniz, gta online oynayım dedim ilk 5 dakikada bir eleman taktı bana oynatmadı, sinirden girmiyorum birkaç gündür.
    Gt:CEKDEMIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.