Şimdi Ara

GTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadı: Rockstar'dan açıklama geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA online oynanmaz artik hileden. geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Var veriyor dün 1.5 milyon dolar yattı.

Alıntıları Göster
    İyi güzel bi kontrol edeyim 👍

• teknik servisten o kadar yükleyen olmamıştır...
  • Sadece merakımdan soruyorum 350 tane hesap açıp aynıu oyunu indirmenin mantığı nedir? Ticaretini mi yapıyorlar bir şekilde? Ya da oynayıp para mı kazanıyorlar? Bu Metin2, WOW falan para kazananları biliyorum böyle birşey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Mayıs 2020; 20:9:37 >
  • blue7 kullanıcısına yanıt
    Küfür etseydin böyle olmamış eksik kalmış üstad.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue7

Güzel kardeşim 1 tane alan kimsenin üzerine alınmasına gerek yok 1 tane almak herkesin hakkı kendinizi rahatsız hissetmeyin.

Bu 1 tane aldım ama diyip bana saldıran kişiler varya onların üzerlerine alınmaları gerek. Gerçekler zorlarına o kadar gitmiş ki hem 1 tane aldım diyip yalan söylüyorlar hem de arada bana saldırıyorlar yaptıkları iğrençliği meşrulaştırmak ve kendi içlerinde kendilerini biraz rahatlatmak için. Çünkü aksi bir durum olsaydı eğer bu arkadaşlar gerçekten 1 tane almış olsalardı söylediklerim zaten onları ilgilendirmediği için söylediklerimden rahatsız olmalarına ve bana saldırmalarına gerek kalmayacaktı. Bana saldırdıklarına göre kendileri yedikleri haltın farkındalar :) Allah ıslah etsin ne diyim.
    ben aldım ama daha indirmek nasip olmadı xboxta oynuyordum ara ara satınca paralı 5 6 oyunum vardı ama üyüligimi bilmiyorum bilsem oradaki oyunlarıda indirecegim neticede onlara baya para verdim ben hatırlıyorsam 60 tlye gta almıştım ben genelde bedava oyunlarda pc destekliyorsa bir kere alırım on kere almam onlar satış amaclı iş yapanlar para kazanmak adına sahibindende cıkar yakında ucza gta vb diye

• 3. dünya ülkesiyiz, elde avuçta yok 300 hesap açıp talan etmesi normal...
    Bedava gıda dağıtılan görsellere bakın, misal baklavacı haberi...
    Çok yazık bu milletin bu kültür seviyesine gelmesine...
    3. dünya...

• artenis kullanıcısına yanıt
    bunun için tek bir betimleme var şunu deyip kaçıyorum

"Subhuman"
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    350 hesap alması çok zor hocam. mail servisleri telefon onaysız 3-4 tane hesap açtırtıyor. bukadar mail hesabını nerden bulacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue7

1 tane aldıysan okuduğum beladan neden rahatsız oluyorsun? Sana ne birader?

Bana ne zararı olduğunu bir önceki mesajlarımda uzun uzun açıkladım okursun bir ara.

Evet bunu yapanlar aptal değiller elbette ama iyi niyetli olup bu bela okuduğum iğrenç zihniyete sahip kişilerin bu kadar alçalabileceğini düşünmemişlerdir yok canım daha neler demişlerdir, çünkü bu olay bizim ülke dışında diğer ülkelerde pek rastlanmayacak nadir bir durum. Çokta öngürülebilir birşey değil. Öngörülse de ya hadi bunlara önyargı ile yaklaşmayalım şans ve verelim diye yine iyi niyetle yaklaşılmış olabilir. Herşey olabilir elbette.

Şimdi adamlar sırf iyi niyetli diye kalkıp bunu suistimal edip bir de adamları önlem alsalardı diye mi suçlayacağız? Önlem almak vazifeleridir doğrudur ama onları eleştirmek en son şeydir. Ondan önce eleştirilmesi gereken bu iğrenç aç gözlülük ve doymak bilmezliktir. İyi niyetleri suistimal edip ülke imajını yerlerde süründürenlerdir.

Ya bir insan bazı şeyleri kendisi düşünüp ona göre hareket etmelidir illa herşeye karşınıza bir engel ve kısıtlama mı konulması gerek hizada durmanız ve normal davranmanız için (şahsınızdan bahsetmiyorum genel olarak) Etik ilke, ahlaki görgü ve edep kurallarından hiç mi haberleri yok bu aç gözlülerin?

Eğer böyle herşeye bir engel önlem konulacaksa hayat yasaklardan ve engellerden geçilmez olur. Bazı sınırların fiziksel somut engeli veya önlemi yoktur, o sınırların ahlak gibi, görgü gibi soyut görünmeyen engelleri vardır, tabi anlayana.
    Doğru ya, bana ne,
    Bilader :)

• Bir şeyi beleş yaparsanız hiç ihtiyacı olmasa da kullanmayacaksa da, ya da satmak için alacak Türkler bulunur. 100 liradan PC GTA V ilanları görüyorum. Şunu beleş yapacağına 1$ yap, 5 TL de, alanları sayısı %95 oranında azalır.

• Ben şimdiye kadar hiç oynamadim. Aslında GTA vicecity oynamisligim var biraz. Ücretsiz olunca sadece 1 adet aldım. 2. sini almak aklımın ucundan bile geçmedi. Nedir öyle 3_5 yada 350 adet.Enteresan insanlar var memlekette bunu daha net anladım yani.

• Sırf yorum yazmak için giriş yaptım. La isteyen 350 hesap açar isteyen 1000 tane hesap açar size giren çıkan mı var firma bunu bilmiyor mu düşünmüyor mu ne boş yapmışsınız yorumlarda.

• Merhabalar kurmuş olduğumuz web sitede yeni çıkacak olan oyunlardan haberdar olabilirsiniz ve o oyunlar hakkında bilgiler veriyoruz Web sitemiz:
    premoyun.com
    (başlıksız)
    https://premoyun.com

• ön sipariş ile yıllar önce almıştım. ücretsiz olduğunda abime 1 hesap aldık sadece. ama artık oynanmaz. hile vs. kopar ortalık. tadı kalmayacak oyunun. Epic güzel bir şey yaptı ama biraz sınırlı yapsaydı keşke . oyunun içine etti :D

• Keşke sizin gibiler o mailleri nasıl açacağı hakkında az araştırıp tartışsa<br /><br />arkadaşlar maillerin arasına nokta koyup aynı maili farklı mail olarak tanıtabiliyorsunuz<br /><br />Örneğin: ahmetmehmet@mail<br /><br />Bunu: ahmet.mehmet@mail<br /><br />Veya a.hmetmehmet@mail<br /><br />Olarak yazabilirsiniz<br /><br />Tabi ben sadece 1 tane alsam da çoğu oyunda yan hesap açmak için kullanıyorum (LoL genellikle)<br /><br />( .com yazmamamın sebebi belki sitenin link olarak algılama ihtimalidir iyi günler)

• oyunu bedava yapacağına 5 tl yada10 tl yap hem para kazan hemde böyle şeylerin önüne geçersin

• 3 mps hızında iniyor oyun bu şekilde sınırlama getirmişler 350 hesap alsanda ne fayda ben bir oyunu 16 saatte indirdim vakit yetmez yani boşuna uğraşmış 90 gb oyun 3 mps hız

• kardeşim diyelimki arkadaşım anlamıyor ne yapayım yani? ben dürüst olucam 3 tane aldım toplam 2 tanesi arkaşlarım içindi nasıl alacaklarını bilmedikleri için... 1 tanesi de benim kullandığım hesabıma aldım şimdi 300 tane hesap açmış adammı masum yoksa ben mi?<br />Hem bela okumak hiç yakışmamış kusura bakma.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.