Şimdi Ara

GTA, RDR, NBA 2K, BioShock, Borderlands ve Civilization Serilerinin Satış Miktarları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rockstar Games, 2K ve Private Division'ın ana şirketi Take-Two Interactive, popüler serilerinin toplam satış miktarlarını açıkladı.

Grand Theft Auto: 345 milyon
    Red Dead Redemption: 60 milyon
    NBA 2K: 111 milyon
    BioShock: 37 milyon
    Borderlands: 70 milyon
    Civilization: 57 milyon

Grand Theft Auto V satışları 145 milyonu aştı ve Red Dead Redemption 2'nin de 37 milyonu. 

Ek olarak The Outer Worlds satışları üç milyona ulaşmış.

• Hepsini topla yune gra 5 satısı etmiyir lan yuh
  • GTA 5'i alan milyonlarca insan arasında Yüz Binlerce Hatta milyonlarca oyun-içi para satın alan insan vardır.Para basmaları çok normal. Son vurgunu Next-Gen güncellemesi ile yapacaklar, Birkaç yıl onu sömürecekler..Sonra gündemden silinmeden GTA 6'yı duyuracaklar Ps5 neslinin sonuna gelincede çıkaracaklar.Çok geçmeden hemen ardına PS6 Remastered versiyonunu duyuracaklar sonra ver elini PC Portu falan...Gelsin online topluluktan paracıklar, %90 böyle bir senaryo göreceğiz..
  • arkadaş yuh be, tabi 3 nesil GTA 5 çıkarırlar... Adamlar aynı Valve gibi yolunu buldular bence
  • Ben GTA 6'nın 2-3 seneden fazla uzamayacağını düşünüyorum.
    Rockstar gibi bir firma kendine ayıp eder bence. Oyuncusunu bu kadar düşünmeyen başka bir firma yok zaten. Adamlar kimseyi dinlemiyor. Paranın köpeği olmuşlar.
    Ayrıca ben ciddi ciddi GTA 5'den para kazandıklarını sanmıyorum. Bedava hileler her yerde, neden para verip alsın ki insanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forum1th

Ayrıca ben ciddi ciddi GTA 5'den para kazandıklarını sanmıyorum. Bedava hileler her yerde, neden para verip alsın ki insanlar?

Ahahah sesli güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curtius -- 19 Mayıs 2021; 10:51:59 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rockstar artık nerdeyse 4000 kişi oldu. Adamlar nerdeyse her sene 500 kişi işe alıyorlar, neden sadece 100 kişinin yapabileceği GTA Online a update getirmek için mi? GTA 6 gibi artık nerdeyse her şeyde en iyi olması beklenen bir oyun var ondan. Adamlar harıl harıl çalışıyor GTA 6 için ve bu cidden çok büyük bir proje, lineer oyun yapmaya benzemez. RDR2 nin yapılması bile 8 yıl sürdü ki o zamanlar covid falan yoktu. Hazır olduğunda duyuracaklar, cd projekt değil bu adamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forum1th

Ben GTA 6'nın 2-3 seneden fazla uzamayacağını düşünüyorum.
    Rockstar gibi bir firma kendine ayıp eder bence. Oyuncusunu bu kadar düşünmeyen başka bir firma yok zaten. Adamlar kimseyi dinlemiyor. Paranın köpeği olmuşlar.

Ayıbı düşünselerdi yeni nesil versiyonuna uğraşmazlardı ve para istemezlerdi...Geçti yani ayıp mayıp işleri, Adamların tek derdi para olmuş..İnsanlar küfürler yağdırıyor şuan.
  • Küfürle falan olacak işler değil bunlar, satışlar kesilsin bakayım nasıl çıkaracaklar yeni GTA oyununu. Millet istediği kadar sövsün gidip hala GTA 5 almaya devam ederse adamda sağabildiği kadar sağar.

• son oyunu 2013'te çıkmış bioshock serisinin 37 milyon satması dev başarı umarım yeni oyunda batırmazlar infinite'den sonra devam etmesini istememiştim o noktayı aşmaları çok zor
  • Borderlands serisinin totalde 70 milyon satmış olması şaşırtıcı. Rdr bile o kadar satamamış. Bir "0" fazla atmışlar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA VI elini kolunu sallaya sallaya tüm zamanların satış rekorlarını kıracaktır. Bu adamlardan tek isteğim artik konsollar için 30fps oyun yapmamaları..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.