arkadaşlar uçak görevleri falan hepsi bitmişti.113 görevlik oyunda 102 bölümde pc çöktü.bitiremedim yani oyunu sizden ricam 102 olmasada o sıralara yajkın bi save dosyası yollamanız.lütfen yardımcı olun. brs_gms@hotmail.com bağlantı kurarsanız sevinirim
Ben Oyunu Bitirdim Save Dosyası Var Bende
tamamı bitmiş save dosyası linkin arasındaki boşluğu kaldır http://www.hemen paylas.com/download/137813/gtasa_100.zip.html
Arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk ederim ama bana bitmiş oyunun save dosyası değil.102 göreve yakın bi save dosyası lazım.oyun 113 bölüm.bana bitmiş lazım değil.anladıysanız yardımcı olun.tşk erşey için
arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi bari uçak görevleri bitmiş olsun devamını ben yaparım o uçak görevi 1 haftamı almıştı bi daha uğraşamam.lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar Lütfen dedim yardımcı olun biraz.Ben bu oyunu baştan oynarsam ölürüm.öss yalan olur . lütfen save yollayın bana da bitireyim şunu.bi düşünün ya size olsaydı.lütfen cvp yazın.şimdiden tşk
Google da arat ben zamanında aratıp bulmuştum bi sitede tum saveler mevcut...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme