Şimdi Ara

!!!!!!!>>>GTA SAN ANDREAS'A IV GÖRÜNÜMÜ<<<!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gostown Paradise modunu harika grafikleriyle tanıdık ve bu son versiyonunda dahada ileri götürmüşler
    adeta görsel şölen gta sanandreas eskimeyecek gibi modu indirip oynadıktan sonra hak vericeksiniz. Bu modun 0.053b versiyonunuda oynadım ama beya değiştirmişler 0.053b versiyonunda benzemişte zaten bu son versiyondada yeni binalar gözüme çarptı bir özellik eklemişler çevreyi daha geniş açılı görebiliyorsunuz neyse oynamanızı öneriyorum pc niz çok güçlü değilse aşağıdaki PC'si kasanlara bölümündeki modu indirin pc niz kasmıyacaktır iyi eğlenceler.

2. Nasıl Kurarım?
    Kuruluma geçmeden önce modu kurcağımız gta yı hazırlamamız gerekiyor bunun için mapcleaner'i indiriyoruz.İndirdiğimiz proğramı çalıştırıyoruz browse for sa game directory e tıklayıp gta nın kurulu olduğu dizini seçiyoruz seçtikten sonra bütün kutucukları işaretliyoruz ve start a tıklayıp bekliyoruz bir yazı çıkınca evet diyoruz proğramı kapatıyoruz gta mız hazır ve indirdiğimiz setup'ı gtanın kurulu olduğu dizini seçip kuruyoruz tamamdır oyuna giriyoruz iyi eğlenceler.

PC'si kasanlara

Pc'im kasıyor oynayamıyorum diyenler bununda bir yolu var kasma nedeni yeni efektler ve otlar ayarlardan low a alamıyorsunuz alsanızda eski yerine yüksek ayara geri dönüyor bunun için size denediğim dosyayı hazırladım indirin pc niz artık kasmayacak.

Ghosttown Mod
    http://www.gostownparadise.com/download.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josef1903 -- 6 Ağustos 2008; 11:00:07 >

• buda ss başka ssler var ama boyutu büyük koyamıyorum

!!!!!!!>>>GTA SAN ANDREAS'A  IV GÖRÜNÜMÜ<<<!!!!!
  • daha çok ss verirsen ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

daha çok ss verirsen ii olur

daha birsürü ss varda boyutlarını küçültmeye çalışıyorum bitanesini küçülttüm buyrun not: daha ss 'ler gelcek

• jpg yolla derdim ama nekadar güzel görünür orası mechul :)
  • Güzel ssler.
  • ama önemli not kasmaması için oyunu düşük seviyede oynamalasınız bu yamayla birlikte gta san andreas gta ıv gibi olacak görüntü muhteşem olacak konsol oyunları gibi ( ya ss lerin boyunu çok büyük küçültemiom )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josef1903 -- 6 Ağustos 2008; 14:40:27 >
  • resimleri nasıl küçültebilceğim hakkında fikri olan var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: josef1903

resimleri nasıl küçültebilceğim hakkında fikri olan var mı

Bir kaç alternatif var.

Irfanwiev programını yükleyerek onla yapabilirsin. Ya dahttp://imageshack.us/ adresine girip resmi upload edebilirsin. Upload ederken "resize image" bölümünde uygun çözünürlüğü seçebilrsin.

Veya buraya eklerke S imaga komutunu kullanabilirisn.

• hımm saol
    quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Orjinalden alıntı: josef1903

resimleri nasıl küçültebilceğim hakkında fikri olan var mı

Bir kaç alternatif var.

Irfanwiev programını yükleyerek onla yapabilirsin. Ya dahttp://imageshack.us/ adresine girip resmi upload edebilirsin. Upload ederken "resize image" bölümünde uygun çözünürlüğü seçebilrsin.

Veya buraya eklerke S imaga komutunu kullanabilirisn.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.