Şimdi Ara

Gta San Andreas Açılmadan Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar San Andreas indirip yükledim. 2-3 hafta falan normal oynadım. Son 2 gündür Rockstar Games yazısı ve intro geçiyor Gta san andreas resmi geliyor ana menüye gelecek gelmeden hata veriyor. gta_sa.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hata raporu gönder gönderme falan uyarısı veriyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler...

• Arkadaşlar lütfen yardım...
  • Mod vb. kurduysan veya oyun dosyalarıyla oynadıysan olabilir.
  • Sil baştan kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Mod vb. kurduysan veya oyun dosyalarıyla oynadıysan olabilir.

Hocam doğru dedin. DAEMON Tools dosyasını çıkarmışım başka oyun yüklemek için oldu. Ona dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemehmet

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Mod vb. kurduysan veya oyun dosyalarıyla oynadıysan olabilir.

Hocam doğru dedin. DAEMON Tools dosyasını çıkarmışım başka oyun yüklemek için oldu. Ona dikkat etmek lazım.

Pek anlamadım ama tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cemehmet C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aynı sorun bendede var.GGMM indirdim ora ücretsiz araba yaması yapıyorsu 5 tane oldu. oyuna gireyim dedim oyun açıldı.sonra oyunu kapattım.yine yaparken kardeşim tuşa bastı hangi tuş bilmiyorum. ggmm hata verdi kapandı oyuna girdim oyunda kayıtlı oyuna bastıktan sonra yüklenirken yarısında gta san andreas durdu sorunu bulursak göndereceğiz yazıyor ama mesaj yok nası yapabilirim. Lütfen söyleyin Allah rızası için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.