Bildirim
GTA San Andreas: İstanbul City2 Modu (TANITIM FİLMİ) [Yeni Screenler Eklendi] (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güzel bi çalışma olmuş bence. Gta büyük bir firma o yuzden eger 10 kişi elindeki kısıtlı imkanla ve bu kadar kısa bır sürede bu işçiligi çıkardıysa bize sadece tebrik etmek ve başarılarının devamını dilemek kalıyor..
yapımcı arkadaşlarda gta'nın imkanları olsaydı belkide şimdi türkiye oyun sektöründe zirvede olcakdı.. -
bende türkçeleştirme ekibindeyim şu anda gta sanandreası türkçeleştiriyorumquote:
Orjinalden alıntı: VGroove
EĞer böyle bir patch başkası tarafından yapılsa bu kadar iyi yapılamazdı...GameTurks ekibi aylardır çalışıyor..
Grafiklere gelince.Bence olabilecek en iyi şekilde olmuş.GTA nın grafiklerinden fazla birşey beklememek lazım.Sonuçta San Andreas bile 4-5 sene öncesinin grafiklerini yansıtıyor..
Ve ayrıca bu çalışma çok titiz bir şekilde yapıldı.Adeta sır gibi saklandı.Ben de GameTurks dergisinin donanım bölümünde yazıyorum...bizzat şahit oldum bu çalışmaya
GameTurks ekibine teşekkürler
-
quote:
Orjinalden alıntı: berkhınho
bende türkçeleştirme ekibindeyim şu anda gta sanandreası türkçeleştiriyorum
Kendisiyle başka bir yamayı kendi emeğiymiş gibi gösterdiği için yollarımızı ayırdık. Ona da hayatta başarılar diliyoruz ..
Ve hemen belirtiyim yakında bomba gibi bir video yapımına başlamayı düşünüyoruz -
Bence Çok Güzel Olmuş Mod Tamamen Bitince de çom güzel olur eminim böyle devam edin çıkar çıkmaz hemen indiririm ama mod bitince nereden indirilecek ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: Orc-City-Fire
Bence Çok Güzel Olmuş Mod Tamamen Bitince de çom güzel olur eminim böyle devam edin çıkar çıkmaz hemen indiririm ama mod bitince nereden indirilecek ???
sitemizwww.gameturks.com 'dan temin edilebilicek... -
Youtubeye uload etseydiniz kota var da -
-
İlki gibi bu da çok süper olmuş, çalışmalarınızda başarılar -
çok güzel olmuş emeğinize sağlık -
Üstünde emek verilmiş gayet güzel bir çalışma... Berbat olmuş diyenler kendileri yapsın daha iyisini de görelim.
Tebrik ederim -
videoyu izledim modu çıkarttıktan sonra olumlu ya da olumsuz yorum yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Arkadaşlar bi uğraş vermiş, elini taşın altına koymuş. İlk olarak taktir etmek lazım. İyi çalışmalar. -
Teşekkürler bu arada modumuza hala bir çok araba ve model eklenmeye devam ediyor :) ... -
Fargo AS950 KAMYON
Fiat Tempra
-
Oyuna ekleyeceğiniz arabaların listesi varsa verebilir misin? -
+1 grafikler cidden çok kötü.quote:
Orjinalden alıntı: s@ngoku
youtube daki görüntüyü izledim
valla grafikler berbat.bence seni kırmamak için kimse bişey yazmamış.ama ben gerçekleri söyleyim dedim
-
quote:
Orjinalden alıntı: Seaker
Oyuna ekleyeceğiniz arabaların listesi varsa verebilir misin?
Oyuna her geçen hafta yeni arabalar ekleniyor, listedeki çoğu aracı süpriz olarak tutuyoruz. Ancak 20 araç sayısını geçtik bunu söyliyim :). Modellerin hepsinin kendi yapımımız olduğunu tekrar tekrar söylemekte fayda buluyorum ...
quote:
Orjinalden alıntı: KinG_OkaN
+1 grafikler cidden çok kötü.quote:
Orjinalden alıntı: s@ngoku
youtube daki görüntüyü izledim
valla grafikler berbat.bence seni kırmamak için kimse bişey yazmamış.ama ben gerçekleri söyleyim dedim
Arkadaşım o oyunun motorundan kaynaklanıyor, bizim modellerde kullandığımız polygon sayısını GTA San Andreas oyun motoru kaldırmıyor, çok polygonlu yapmamıza rağmen direkman polygon sayısı; dolayısıyla detay düşüyor ... Bir önceki sayfada da yetkili arkadaş birkaç screen attı, lütfen bunlara bakınız ..
+ Konu amacını saptırmasın ...
Teşekkürler
Saygılar
_DenizeruS_
GameTurks.Com
-
quote:
Orjinalden alıntı: denizerus
quote:
Orjinalden alıntı: Seaker
Oyuna ekleyeceğiniz arabaların listesi varsa verebilir misin?
Oyuna her geçen hafta yeni arabalar ekleniyor, listedeki çoğu aracı süpriz olarak tutuyoruz. Ancak 20 araç sayısını geçtik bunu söyliyim :). Modellerin hepsinin kendi yapımımız olduğunu tekrar tekrar söylemekte fayda buluyorum ...
Peki o tüm binaların kaplamalarıda sizemi ait eğer öyleyse gerçekten iyi iş çıkarmışsınız. -
Aslında net bi yanıt veremeyeceğim ama modelleme aşamasındayken elimizde Digital Foto. Camera'sıyla bütün yapıları resimledik mermerlerinden falan texture aldık, kaplamaların çoğu bize ait fakat internetten kaplama aldıklarımızda tabiki (!) var...
-
Tamam yanıtların için teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X