Şimdi Ara

GTA San Andreas: İstanbul City2 Modu (TANITIM FİLMİ) [Yeni Screenler Eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
137.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm kardeş bi yardım eli uzatsan oyun nezaman çıkacak çıktıysa bi linkle at bize be knk ok teşekkürler paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: beko1234

ben böyle bir modun videsu için kotamı doldurmam be

hehehe al benden de okadar

• YANILIYORSUNUZ bence bi oyun için çok güzel olmus !!!
  • Video için kotamı doldurmam diyen arkadaşlar. Mod çıktıktan sonra da lütfen doldurmayın kotalarınızı

Ayrıca Modumuz henüz çıkmadı. Şuanda binaların tanıtıldığı bir videomuz mevcut (ki tanıtılmayan süpriz binalarımızda var ) Yakında arabaların tanıtıldığı bir video daha yayınlanacaktır... Bilginize ...
  • Ben sabırsızlıkla bekliyorum. Emeklerinize Sağlık.

• ben çok beğenmedim şahsen bence daha fazla uraşılabilirdi büyük adamın dedii gibi bencede SA daki modlar GTA vice city deki gibi olmalı
  • Bu olumlu destekelriniz bize de moral motivasyon oluyor tabiki ;)

* Daha fazla uğraşılabilirdi derken nerede eksiğini veya olumsuz bir yönünü gördün ? Paylaşırsan modumuzu mükemmele yakın yapabiliriz tabiki ;) Sizlerin yorumları bizler için değerli ..
  • arkadaşlar 35 mb lığı youtube a koyarsanız veya başka bi yerde internetten seyretme şansımız olabilirse daha iyi olur bence en azından kota dolmaz
  • zayıf
  • quote:

Orjinalden alıntı: geazdaz

arkadaşlar 35 mb lığı youtube a koyarsanız veya başka bi yerde internetten seyretme şansımız olabilirse daha iyi olur bence en azından kota dolmaz

zaten youtube daki 35mblık video fakat youtube videoların yer kaplamaması için hemen kalitesini düşürüyor ...
  • Bence Haksız Yere Sert ve Saygısız Eleştiri Yapıyorsunuz. Bu Mod Rockstar Firmasının Profesyonel Bi Modu Deil.

Türkiyede Oyun Sekterünün Gelişimine Katkıda Bulunmak İstiyorsanız Köstek Deil Destek Olun!!!!!

Başarılar Dilemeniz Bile Bence Yapımcı Arkadaşlara Destek Olur.

BAŞARILAR ARKADAŞLAR

TÜRK OYUN SEKTÖRÜ SİZİN GİBİLER SAYESİNDE GELİŞECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Temmuz 2007; 3:11:37 >
  • Gta sa sevenler için güzel bir mod.Maksat değişiklik olsun
    biraz daha biz türklere uygun olsun.
    Ek olarak merak ettiğim yolda yavaşlatma tümsekleri
    olacakmı.(İstanbul vari)Kırmızı ışıklar yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 26 Temmuz 2007; 12:50:05 >
  • en iyisi bu sevdzdzn vazgeçin berbat olmuş
  • biraz daha düzeltme gerekli yalnız genel olarak güzel eline sağlık
  • blæde hayırlı olsun bin başı olmuşsun.
  • Herkese merhaba.

Ben bu modun yönetim ve yine yapım alanında bulunuyorum ve ekibimle bu modu geliştiriyoruz.Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığız ama şunuda unutmamak gerekir yıkıcı değil yapıcı yorum çok önemlidir.Biz bu mod bitti demedik oradan buradan toplama şeylerde koymuyoruz tamamen kendimiz ekibimizle yapıyoruz ve yenilikler katıyoruz amacımız ilk başta Türk oyun sektörüne destektir ve şunu belirtmek isterim Türk sektörüne verdiğimiz tüm çaba destekler ve bu sevdandan vazgeçilmeyecektir.İsteyen buyurur bitince indirir istemeyen indirmez sizlerin takdirine kalmış.Halen geliştiriliyor mod ve başarılı bir şekilde çıkartmak istiyoruz bu ve bundan sonrası için çok çok farklı yapılar geliyor.Destek olan olmayan herkese teşekkürler.
    Destek olursak Türkiyeden oyun görürüz ama olmazsak rüyamızda görürüz.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nidokral

Herkese merhaba.

Ben bu modun yönetim ve yine yapım alanında bulunuyorum ve ekibimle bu modu geliştiriyoruz.Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığız ama şunuda unutmamak gerekir yıkıcı değil yapıcı yorum çok önemlidir.Biz bu mod bitti demedik oradan buradan toplama şeylerde koymuyoruz tamamen kendimiz ekibimizle yapıyoruz ve yenilikler katıyoruz amacımız ilk başta Türk oyun sektörüne destektir ve şunu belirtmek isterim Türk sektörüne verdiğimiz tüm çaba destekler ve bu sevdandan vazgeçilmeyecektir.İsteyen buyurur bitince indirir istemeyen indirmez sizlerin takdirine kalmış.Halen geliştiriliyor mod ve başarılı bir şekilde çıkartmak istiyoruz bu ve bundan sonrası için çok çok farklı yapılar geliyor.Destek olan olmayan herkese teşekkürler.
    Saygılar.

forever destek beni hatirlarsin nidokral valla siteniz dehsetti ama pes5 tsl 50 mb oldugundan indirememistim zamaninda bi de link kirikti.
    neyse hosgeldin nidokral

• quote:

Orjinalden alıntı: Nidokral

Herkese merhaba.

Saygılar.

Haklısın kardeş çok haklısın.Çok yanlış bir zihniyette bulunanlar var.Kendileri 2 satır şey yazıp emeğe saygı diyorlar.Esas emek budur ve esas saygıyı arkadaşların yaptıkları hakediyor.....

İyi akşamlar.Saygılar

• Erdem hoş bulduk teşekkürler.Sende hatırlıyorsun biz zamanlarında bomba yaması oydu.Bu arada modun 2 arabasından 3 adet resim verelim.

Anadol Böcek(Gerçekte olan bir aractir bilginize)
     GTA San Andreas: İstanbul City2 Modu (TANITIM FİLMİ) [Yeni Screenler Eklendi]

Fargo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.