Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS PC YE CIKTI!!!!!!!! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

siz hala burdamısınız ya

+1
  • emule linki var bissürüde dosya var ben başladım birini indirmeye pc için diyo ama hayırlısı artık 512 bağlantıyla ömüyorum 3,65gb boyutu var sahte olsa 3,65gb ne olaki riayetlerdeki çok cdli andreasla örtüşüyo boyutu.indirme tamamlanınca görüşlerimi yazarım olumlu olursa cd ye basıp yollarım isteyene.saygılar.

ed2k://|file|GTA%20san%20andreas%20pc%20game%20.%20dvd%20rip%20.%20no%20fake.iso|3916718080|CC08E722178456123258C5B7E979377E|/
  • bence bosuna indirme.hepsi yalam hepsi fake!!!!bosuna zamanını harcama ona!!!

indirdiginde cok mutsuz olacaksın...benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

areste var 798mb.full diyor ama ben inanmadım.

pardon siz benden daha ii biliyosunuz ben aranızdayeniyim de ares tam olarak nedir nerden bulabilirim nasıl gta sanandres i ares ten indirebilirim bunu bana detaylı birşekilde açıklarmısınız o 799 mb lık filan dosyayı areslemi bulcam mesala vede nasıl lütfen aranıza yeni gelen bi kişiye bunu açıklarmısınız
  • sende adamın içini kararrtın be kardeşim dur bi heyecanlandık san anderst çıktı diye tadı damahımızda kaldı
  • sen aresi googleden kolayca bulursun sadece ares+download yazman yeterli kardeş ben 1 senedir sitedeyim ama sefillikten bişey yapamıyom
  • emule bir göl bizde o göldeki sazanlarız hemde aynalı
  • cengiz beklemedeyiz
  • siz hala mı burdasınız
  • Bukarada Sallama Olmaz Yani Oyun Daha Çıkmadı Böyle Yalan Haberlere İnanmayınhttp://www.rockstargames.com/sanandreas/ alın bakın yani daha ne diyim
  • yaws emule - torrent falan bir dosyanın fake olup olmadığını anlamak için release siteler avrdır . ben size bir tanesini söyliim hemen . eğer bu sitede yoksa aradığınız şey kesin fake demektir.

www.nforce.nl

bu sitede release olan bütün oyun , film vs herşey yazar. yanlarında da release group un ismi de yazar. yani burda yoksa hiç indirmeyin fakedir.
    ki gta san andreas fake . boş boşuna emule de bekleyip halanini kurmayın arkadaşlar.
    ben 3 senedir muledeyim ezberledik artık neyin ne olduğunu şmdiye kadar 1 TB lik DL vardır en az.
  • Takip diyeceğimde arkadaş konu ölmekle kalmamış kemikleri çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Takip diyeceğimde arkadaş konu ölmekle kalmamış kemikleri çıkmış.

8,5 yıllık hort

Başlık şu an Zincirlikuyu'da

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Takip diyeceğimde arkadaş konu ölmekle kalmamış kemikleri çıkmış.

8,5 yıllık hort

Başlık şu an Zincirlikuyu'da

• Nostalji oldu heeyt be

• ilk mesajı gördümde gta san and. için ne sevinmişler yav tabi bizde zevinmiştik şimdikiler elindekinin kıymetini bilimiyo kıymetinii
  • LimeWire den indirdim oynuyorum bu oyun bi harika dostumm
  • Bu adamları zaman tüneline koyucan,GTA 5 in başına geçiricen,bayılırlar yemin ediyorum.
  • konu hortlatmak moda mı oldu ne ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.