Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS PC YE CIKTI!!!!!!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz hala burdamısınız ben oyunu bitirdim ama ps2 de
  • This version of GTA2 is modified from its original version to enable support for modern PC's and current Microsoft® Windows® platforms. However, we unfortunately cannot guarantee that GTA2 will work correctly on your PC. Download, Installation and execution of this software is entirely at your own risk.

Ben denemedim(CDsi var). Fakat Rockstar oyunu XPye uygun hale getirdilerini ama düzgün çalışıp çalışmayacağının garantisini veremeyeceklerini söylüyor.
  • tamam sağol
    gta2 çıktığında ben daha bilgisayarı açmayı bilmiyordum bi bakayım
  • emulator dur belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

emulator dur belki

kuvvetle muhtemel..
  • bencede ya ilk betalarindan yada emulatordur.yoksa sirketlerin dedikleri tarihten once cıkartiklari gorulmus sey degil hl2
  • Sanırım oyundan sıkılınca açlıktan ölücez
  • indirin warez'i yukleyin arkadaşlar yaw! benim komşu indirdi bende indiriyom ondada oynadık
  • emule de 10 15 tane var 4 cd filan diyor ama ben indirmedim......
  • beyler bisey yapında atın nete daha hızlı cekeriz ares filan uzun surer
  • Çıktı evet çıktı

Ama sistem gereksinimleri çıktı!!!!!!!!!!!!Yeter be sizde şirketleri iyici i..e yaptınız.Hadi biliyoruz bazen erkenden veriyolar korsanı çıksın diye ama 3 ay var.Daha eksikleri varmış sitesinde yazıyo.Siz siteye inanmayında Almanya'daki arkadaşlarınıza inanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

areste var 798mb.full diyor ama ben inanmadım.

ben indircem ama cesaret edemiyom....
    yani farklı bişey çıkarsa diye...

bekleyip farklı bişiler görmek yıkıyo adamı zaten
  • YA HEP ÇIKTI, HEP ÇIKTI... KARDEŞİM ORTAYA BÖYLE BİŞEY ATIYORSAN SOMUT BİŞEY GÖSTER... SS GİBİ...
  • o kadar adama laf attınız yazdınız çizdiniz ya. forumu baştan sona okudum. daha ne kanıtı olsun amazonda satılıyor işte
  • Önsparis olarak satiliyor!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

ooo yenimi uyamdınız yaw. ben o oyunu internetten yükLüyorum biLe

nereden yüklüyon söle de bizde yükleyelim dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

o kadar adama laf attınız yazdınız çizdiniz ya. forumu baştan sona okudum. daha ne kanıtı olsun amazonda satılıyor işte

katılıyorum.kimbilir belkide adamın hesabını silmişlerdir.birisi daha sey demiş;

silent hill 3 cıktıgında ben 4 ü oynuyorum diye,ona da inanıyorum.niye yalan söylesinler ki.

tamam bi tane hain(@zr@il) cıktı,ama herkes niye yalan söylesin ki
  • arkadaşım sen betasını falan oynamışsındır yoksa heryerde torrentleri çıkardı oyunun... driver3 bile çıkar çıkmaz torrentleri çıktı gta nın mı çıkmayacak??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.