Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS PC YE CIKTI!!!!!!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
10.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komiksiniz lan siz :D Valla sabah sabah kopardınız beni. Pohahaha
  • 100 milyon ps2 o kadar oldu çıkalı hala 100 ytl ne biçim iş ya
  • iron eagle
    +1
  • aman torrent se bende bulurum
  • YA MADEM VAR PAYLAŞIN BİZİMLE BİZDE GÖRELİM HA NASIL PAYLAŞCAZ DERSENİZ KARGO DİYE BİŞİ VAR SEN BİRİNE YOLLARSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aka_akrep -- 3 Mart 2005, 11:45:08 >
  • türkiyede ruh hastası çok o nedenle bu tür şeylerde yapıcı olun ruh sağlığı açısından , evet kardeşim oynadın aferin felan diyin
  • Harbiden ya... Adam oynadım diyor. Sonra yok ortalarda. Bi ekran görüntüsü almak zor mu?

Evet, Almanya'da olup burada olmaması daha ilginç bi konu... Allahım sen akıl fikir ver...
  • Öylemiiiii?
    ben şu an doom5, halflife4 ve mafia5 i oynuyorum.
    onları bitirdikten sonra oynarım GTA'yı
  • aaaa sen halflife 5 i almadınmı almanyadan bi arkadaş göndercek.bana gelsin yollarım.şu anda sadece almanyada var.ok?
  • Arkadaşlar ARES den indirdim bi b.k çıkmadı neymiş GTA VICE CITY nin ek paketi valla öldürücem bu ARES i
    Bide şunu duydum GTA SAN ANDREAS 6 cd'ymiş...Heralde iyi oyun yapmışlar..Yok canım.Bunu sormak bile aptallık.Tabi güzel oyun yapmışlardır yegenlerim benim beaaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

Komiksiniz lan siz :D Valla sabah sabah kopardınız beni. Pohahaha

HADİ YAAA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

aaaa sen halflife 5 i almadınmı almanyadan bi arkadaş göndercek.bana gelsin yollarım.şu anda sadece almanyada var.ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: God_Father

SONUNDA BEEE!!!!

DELİKANLI ADAM CIKTI.

Bİ DE YALAN DİYOLARDI

Arkadaşlar yalanla imkansizi birbirinden ayiramiyorlar hepsi bu bende eminim sen bu oyunu oynamişsindir.
    zaten burada nedense bir konu açılır ama kimse inanmaz nedenmi inanmazlar çunki inanmak istemezler.silent hill 3 daha pisaya yeni çıkarken ben4 ünü oynuyordum nedense bunada kimse inanmak istememişti.yok demodur vs .. dir 4 cd demo hea! iyi valla sende benim gibi yap israr etme tamam oynamadim de olsun bitsin.yoksa celebi gibi senide yakmaya calişacaklar haberin olsun şeytanmidir nedir uçuyor bu

BEYLER ALIN... BU LAF GİRSİN Bİ TARAFINIZA

SİZE YALAN BORCUMUZMU VAR LAN ARTİSTLER..

• arkadaslar adam yalan sölemiyom diyo bu kadar üstüne gitmeyin adamın ayıp oluyo ama...
  • belkide beta surumudur...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

SONUNDA BEEE!!!!

DELİKANLI ADAM CIKTI.

Bİ DE YALAN DİYOLARDI

Arkadaşlar yalanla imkansizi birbirinden ayiramiyorlar hepsi bu bende eminim sen bu oyunu oynamişsindir.
    zaten burada nedense bir konu açılır ama kimse inanmaz nedenmi inanmazlar çunki inanmak istemezler.silent hill 3 daha pisaya yeni çıkarken ben4 ünü oynuyordum nedense bunada kimse inanmak istememişti.yok demodur vs .. dir 4 cd demo hea! iyi valla sende benim gibi yap israr etme tamam oynamadim de olsun bitsin.yoksa celebi gibi senide yakmaya calişacaklar haberin olsun şeytanmidir nedir uçuyor bu

BEYLER ALIN... BU LAF GİRSİN Bİ TARAFINIZA

SİZE YALAN BORCUMUZMU VAR LAN ARTİSTLER..

giren girmişki sana her tarafından yalan uyduruyosun.artist olmasan yazılarını küçük harfle yazardın.ne sanıyosun sen kendini ya.madem ki yzdın bi topik sana yalan sölüyosun dendiğinde küfür etme,aşağılama.bence sen bu forumu bırak burda kimse birbirine hakaret,küfür etmez kimse kimseyi aşağılamaz.

• benim anlamadığım neden bu topic silinmiyor veya kilitlenmiyor fake olduğu apacık ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

quote:

Orjinalden alıntı: KeK

PS2, Xbox vb aletlerden NEFRET EDİYORUUUUUUUUUUUUUUM!!!
    Onlar olmasa ne güzel adamlar direk bilgisayar için çıkarırlardı.

adamlar ps2 ve xbox satmak için oyunları ilk önce ps2 ve xbox için çıkarıyorlar ne yazık ki

Yeni çıkacak bilgisayarların işlemcileri PS3'e esinlenerek yapılacakmış bunun gözden kaçmaması lazım...

Yawww topiği açan gardaş dc++'da paylaşıma açda çekek

• arkadaş yanılıyormu yanılmıyormu anlamak çok kolay bisiklet varsa gta san andreas tır
  • Liberty City. Vice City. Now San Andreas, a new chapter in the legendary series.
    Grand Theft Auto: San Andreas is available now for PlayStation®2 computer entertainment system. Coming June 2005 to Xbox® and PC.

Bu kadar tartışmanın gereği nedir anlamadım.Oyunun yapımcısı Rockstar ın sitesine girip bakarsanız gerçeği öğrenirsiniz.Yukarıda oyunun Pc ve Xbox a Haziran da çıkacağı yazıyor.

Bu GTA2http://www.rockstargames.com/classics/ sitesinden downloada sunulmuş.(FULL 350mb)
    Oynamayanlar denesinler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.