Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS PC YE CIKTI!!!!!!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
10.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler ben 2 kere indirdim san andreas faakat 2'side feyk çıktı tabi günlerimi aldı indirmek eğer feyk olmayan bulursanız veya bulupta cdye çekerseniz parasıyla ve ankara dışından kargo masrafı bana ait üstlenirim lütfen bilgilerinize...
  • Arkadaşlar ben gelicekten geliyorum. Şu anda elimde GTA san andreas var... 4 cd .... Uygun bir fiyata sizlerede satabilirim... Benim zaman makinasının PLUTONIUM masrafını çıkartsak yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

Arkadaşlar ben gelicekten geliyorum. Şu anda elimde GTA san andreas var... 4 cd .... Uygun bir fiyata sizlerede satabilirim... Benim zaman makinasının PLUTONIUM masrafını çıkartsak yeter

sen çok bttf serisi izliyon sanırım

• Daha fazla bu topiği gündeme getirmeyelim malum sazan çok...
  • HAZİRANI BEKLEYIN VE KEKLENMEMEYE DİKKAT EDİN

• Yaa Bi kes yaa.Halkı kandırmaya utanmıyor musun?????????????*
  • beyler metal gear solid 3 çıktı kanada ki kuzenim söyledi .....ama sizin oaraya gelmesi çok uzun süre diyor ayrıca p2p kanılana vermek yasakmış yada torrente ki sadece kanada da oynanıyormuş oyun başka bir yere gidince metal gear solid 2 olarak çalışıyormuş.....
  • Yaw bi yalan uyduruyonuz.Hemen almanya.Amerika da çikip 3gün sonra türkiyeye geliyo.Almanyadan buraya 4 ayda mi gelcek?En kötü ihtimalle 1 hafta içinde 1 gurbetçi getirir internete veya korsancilara salar.Hakli degilmiyim?
  • GTA SAN ANDREAS çıktı haaaa vayyyyyyy
  • ÇIKMADI KARDEŞİM BOŞU BOŞUNA POLEMİK YAPMAYIN.................

TEMMUZDA ÇIKACAK............
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

ÇIKMADI KARDEŞİM BOŞU BOŞUNA POLEMİK YAPMAYIN.................

TEMMUZDA ÇIKACAK............
  • quote:

Orjinalden alıntı: griswold

Okuyorumda şurda yazılanları kusura bakmayında sazanmı çok bu forumda oyunun çıkışı haziran ayında gidip resmi sitesine bile bakmak gelmiyomu kimsenin aklına ayrıca adamlar almanyaya özelmi çıkaracak erkenden oyunu böyle bir saçmalık olabilirmi böyle bir durum olsa olsa oyunun betasının bi şekilde dışarı sızması gibi bir durumda söz konusu olur ama onuda hiç ama hiç sanmıyorum topiği açan kişiyi yalan yanlış haber vermekten dolayı kınıyorum kendisinin amacını bilemeyeceğim belki biraz eğlenmek belki bilinçsizlik ama bir topic açmadan önce 2 kere düşünün...

Arkadaşlar hiç heycanlanmayın ben aresten kazadan emuleden hepsni indirdim denedim hiç biri san andreas değil daha bilgisyar için demosu bile çıkmamış şimdilik ps2de çok tutcağı kesin bir oyun hadi herkeze sabır.

• fazla heycana gerek yok bence. zaten çıkıp çıkmadığını öğrenebilmek için resmi sitesine bakarsanız görürsünüz .

http://www.rockstargames.com/sanandreas/
    bu ne demek oluyoo ? daha pre order yani oyun falan yok ortada pc için . belki gördükleriniz ps2 mod u dur falan filan ama biz onu da denedik ve modlayamadık pc ye .
  • bence hala çıkmadı oyun bunlar sadece laf...
  • Allah aşkına elinizin altında Internet gibi bir derya var.
    Öğrenin bazı şeyleri yaa...
    Çoğunluk Internet'i sadece dedikodu ve geyik amaçlı kullanıyor.

www.theisonews.com
    www.nforce.nl

sadece şu iki siteden, hangi oyun film ne zaman çıkmış, kaç cd, kim kırmış, çalışıyor mu, var mı, yok mu vs...
    bütün "gereksiz" sorularınıza en sağlıklı cevapları bulabilirsiniz.

Gidin bakın bi şunlara.

Madem download olayına giriyorsunuz raconlarını da öğrenin biraz!!! En azından ne d/l yapacağınızı bilirsiniz.

• Mayıs ta çıkacak
  • madem çıkmadı tamam..anladık.. kabul...eeğeeee emulatörü yoğkmu bunun!!?? bari komedi olma yolunda giden bu topiği mantıklı bişeye bağlayıp sona erdirelim

• ya c1ddeen b1 kopyas1n1 alsayd1n be oyunun otlan1rd1k eger ole b1 sans1m1z varsa bana ulas lutfen
    nuhcinar@hotmail.com
  • 25 Şubat 2005, 17:25:45

--------------------------------------------------------------------------------

ya c1ddeen b1 kopyas1n1 alsayd1n be oyunun otlan1rd1k eger ole b1 sans1m1z varsa bana ulas lutfen
    nuhcinar@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: God_Father

beyler ister inanın ister inanmayın.Harbiden bende inanmamıştım.Ama gördüm arkadasımda, TABİ

Almanyada.türkiyeye temmmuzda cıkcak.Oyun GTA serisinin 1 numaralı oyunu.Nigga lar falan var.Adamımız

manyak.OYUNDA GERÇEK HAYATTA NE YAPIYORSAN ONU YAPIYORSUN ADETA.

he he anladık çıktı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.